שבת באיזור רחובות (בית עובד) - הולדם קאש 5-10

sgracie

New member
שבת באיזור רחובות (בית עובד) - הולדם קאש 5-10

בעקבות ההצלחה בשבוע שעבר אנו מארגנים ערב מהנה נוסף נו-לימיט הולדם (כמו בשבוע שעבר, יש מצב לשולחן אומהה לפי דרישה) בונוס 10% לפריטה ראשונה מינימום ירידה 500 ש"ח אוכל שתיה (גם חריפה) סיגריות ואווירה טובה דילר מקצועי ומלצרית שתדאג לכל צרכיכם לפרטים: 054-2-033-722

2המרפא

New member
הגם אתה פלשת לפה?

בקצב הזה כל פורום אומנויות לחימה יעבור לפה. אתם משחקים בסכומים על הכיף כיפאק אני רואה.

sgracie

New member
חחח, מנסים לפחות

תבוא גם אתה, היה מעולה בפעם האחרונה

2המרפא

New member
קצת גבוה לי בתור סטודנט לשחק

אלפייה מינימום בקאש. אם היית אומר לי טורניר ב500 הייתי שוקל אבל קאש אלפייה זה קצת כבד עליי

sgracie

New member
זה מינימום 500

חבל, כי שבוע שעבר היו כמה דגים שאפילו סבתא שלי הייתה יכולה לנקות דבר איתי אם תשנה את דעתך

2המרפא

New member
מינימום 500 בבליינדים של 10?

אין לי כל כך הרבה מזל להכפיל את עצמי בהתחלה ואני לא מאמין גדול בלשחק עם 50 בליינדים כשכולם יתחילו במינימום עם 100 ואני גם מניח שאין פריז אאוט על הביי אין ההתחלתי. בהזדמנות שאני אהיה קצת יותר נזיל אני אצטרף. יצא לי לאחרונה לשחק בשולחן שהיו עליו כמה אלפים בשלב מסוים אבל הבליינדים היו הגיונים וגם הביי אין ההתחלתי. אלפייה מינימום זה כבד עליי אבל אם אתם מארגנים את זה ביום אחר חוץ משבת אני מכיר כמה חברה שלא אכפת להם לשחק בסכומים כאלה.

sgracie

New member
היה ברור לי למה כתבת אלפיה,זה באמת קצת מבאס

להכנס עם 50BB אבל יש כאלה שאוהבים לשחק short stacked היו אצלנו גם שחקנים שנכנסו ישר ב-2K ויותר זה עניין של העדפה וכמה משוחרר המשחק שלך בפעם האחרונה לקראת השעות הקטנות של הלילה (הממ... של הבוקר) כבר היו באיזור ה-30K על השולחן שזה מכובד לדעתי, והמשחק נהיה משוחרר פי כמה אנחנו משחקים גם באמצע השבוע (במיוחד בימי חמישי, אין עבודה למחרת), רק שהשבוע בשל אירוע חד פעמי נאלצנו לבטל תשאיר לי טלפון בפרטי בבקשה

sgracie

New member
בוודאי שלוקחים רייק, אחרת איך נוכל לפנק אתכם?

5% רייק, כמקובל

sgracie

New member
פירוט:

הרייק עומד על 5% כל הערב קופות שלא מגיעות לפלופ לא ישלמו רייק בעקבות פניות רציתי להבהיר עוד נושא: סוג המשחק והבליינדים נתון להחלטת השחקנים כל עוד מתקיימת הסכמה פה אחד, כאשר מתחילים מטקסס הולדם נו לימיט והבליינדים הנמוכים ביותר הם 5-10 בשבוע שעבר השחקנים רצו להחליף לאומהה או ל-10-20 ובזה אנחנו לא מתערבים (שוב, כל עוד יש הסכמה בין השחקנים) אנו נדאג לכל צרכיכם (אוכל, שתיה, סיגריות, גם משקאות חריפים) כולל מוניות מהסביבה הקרובה על חשבוננו מקווים לראותכם בשבת (נשארו מעט מקומות אז אם מישהו רוצה לשריין לעצמו מקום אפשר בטלפון או במסרים פרטיים)

modz0r

New member
לא ענית אם יש הגבלה

גם על קופה של 10000 שקל אתם תקחו 5%? או שיש מקסימום של, נגיד, 50 שקל?

sgracie

New member
בשביל להריץ מקום ברמה חייבים כסף

ואני לא רואה שום דבר יוצא דופן ברייק שלנו, כמו הרוב המוחלט של חדרי הפוקר שהייתי בהם בארץ בכל מקרה אני מכבד את דעתך, ואם ישתנה משהו אני מבטיח שתהיה הראשון לדעת

modz0r

New member
בארץ אני לא יודע, כי לא יצא לי להיות

בקזינו בברצלונה, למשל, הם לוקחים 5% אבל מגבילים את הרייק ל-4BB. מה שיוצא זה שבשולחנות של ה-2\5 יורו הרייק המקסימלי הוא 20 יורו, ובשולחנות של ה-5\10 יורו הרייק המקסימלי הוא 40 יורו. זכותכם כמובן לקבוע את החוקים שלכם, הרי זה המקום שלכם. בכל אופן, בהצלחה.

avihoo100

New member
אחי...אני בא - כל עוד לא מחליף את המלצרית הזו

או לפחות את מה שהיא לובשת....."יותר נכון - את מה שהיא לא לובשת".....

sgracie

New member
חחח, היא באמת הורסת. העיקר שנהנית!

דבר איתי בנייד לקראת מוצ"ש

למעלה