שבת בבוקר- אזור זכרון/חורשן/אלונה

schwinnie

New member
שבת בבוקר- אזור זכרון/חורשן/אלונה

משהו כמו 07:00 עד 10:00. מי מצטרף? נצנץ? ארנונקה? שתראו לי סוף סוף את הסינגלים שלכם......

Natz Natz

New member
אני אפתיע ואומר שכן.... ומעבר לכך

היום יום חמישי, מתאים לך לרכב בסביבות 1800, הר חורשן. אפשר גם להפגש היכן שהוא בדרך... יום טוב

schwinnie

New member
לא פנוי עד כדי כך (היום)

וחוץ מזה שומר את השרירים למרתון הספינינג מחר. לגבי שבת - איפה קובעים מפגש, כך שבטוח ניפגש (בזמן) אבל גם לא נצטרך להעמיס אופניים על רכב בשביל להגיע? למיטב זכרוני אתה מעמיקם, אז אפשרי שאני אגלוש על הבוקר עד פארק מי-קדם (זה עם הניקבות) ובסיום הרכיבה תשחרר אותי במעלה הפיסטין לא רחוק מזיכרון. אולי אצרף עוד 1-2. יש עוד מצטרפים??????

Natz Natz

New member
אפשר להזמין את רוכבי האיזור

רכיבה ביום שבת בבוקר משהו כמו 0700 נראה לי. איזור חורשן/אלונה/מנשה... זה בסדר...?

schwinnie

New member
ההרשמה נסגרת ב-23:00

נותרו מס' מקומות פנויים. יאיר 056-484893

arnonke

New member
היי, קבעתי כבר מלא דברים לשבת

אבל מה דעתך על יום ראשון? אני תמיד מעדיף את ימות השבוע, סתם כי יש יותר זמן פנוי דבר איתי

schwinnie

New member
שמעת על זוטות כמו עבודה?

או שמא אני בר המזל היחידי כאן בפורום שאינו מובטל?

arnonke

New member
ההפך הוא הנכון

אנחנו הם ברי המזל, אנחנו עושים ככל העולה על רוחנו עם זמננו הפנוי הרב וזה כולל המון רכיבות על אופניים, וגם קצת דברים אחרים. בכל אופן אפשרי גם אחה"צ, למשל ב- 16:30?!

schwinnie

New member
היה אחלה

ניצן העביר אותנו בכל הסינגלים, אבל כנראה אצטרך לרכב איתו עוד כמה פעמים שם כדי שאדע להגיע אליהם גם לבד. היינו 5-6 רוכבים (אחד חתך באמצע מטעמי לו"ז), כולל נציגים מכפר סבא ופתח תקווה.

Natz Natz

New member
רק עם יש כאלה שאני עדיין לא מכיר...

ומה שאני מכיר הספיק להיום. למען הפירוט: 1. הסינגל שעובר ליד הגדר הדרומית של השמורה. ככה יפה על צלע ההר. 2. הסינגל האדום. 3. הסינגל השחור (אם לא טועה אני בצבע), מהר חורשן מטה לכיוון בת-שלמה. 4. סינגל שמצאתי ככה במקריות. 5. סינגל מקביל לגדר המזרחית של השמורה, יש שטח פתוח לידו, שמי ששם לב יראה שהוא היה נטוע פעם. מה לא מספיק ליום אחד.... היו גם כמה עליות, לא? --- בכל זאת הר (חורשן) או לא הר... שבוע מהנה לכולם והמשך רכיבה זהירה נצנץ נ.ב. -------- יש תוספות? אשמח לשמוע עליהם

shl17

New member
פעם שנפגש אראה לך עוד הרבה

שבילים נוספים יש ערימות של סינגלים ניסית את שבילי האש פעם?

Natz Natz

New member
את שבילי האש אני מכיר....

אבל לנסות לנסוע במקום שלא מפריעים לך רכבי 4X4 - זה כבר הרפתקה... לכן מעדיף אני סינגלים... ואת האופנועים, הטרקטורונים והג'יפים - אתה אולי שומע אבל לא רואה, וזה מינימום להנות ולא להסתכן בדריסה של "משהו" שלא מעניין אותו שאתה שם....

sdanpo

New member
תודה....../images/Emo45.gif

זה אולי המקום להודות לניצן שלקח על עצמו את ההובלה ויאיר שהזמין את כל מאן דבעי (אני דבעי) היה אכלא - שבילים נחמדים וכיף של עליות. יש עוד הרבה מה להכיר באזור , וטוב שהשארנו טעם טוב לפעם הבאה. ניצן - NATZ NATZ , ניווט רכוב , תתקשר -> זה יקרה. דן פורת

thebijo

New member
פירוט סינגלים

נץ נץ, חוץ מהאדום והשחור, אותם אני מכיר, אתה יכול לפרט קצת על שאר הסינגלים? איך להגיע וכולי...?

Natz Natz

New member
פירוט....

כל ההסברים יוצאים ממושב עמיקם, וכמעט תמיד מסתיימים באותו מקום...כמעט... הסינגל הדרומי: ביציאה ממושב עמיקם לכיוון הר חורשן, עוקבים אחרי הגדר אשר משמאל, פשוט לעקוב אחריה. אין כיוון לסינגל הזה ככה שאין לרכוב אותו הפוך רק אולי בכיוון פחות נוח. בהגעה לשמורה יש פיצול - אתה לוקח לכיוון שמאל - מקביל לגדר, בפינה תעלה עם הגדר מעלה וכבר תראה אותו מגיע.... מס' 2 עם אתה מגיע ממושב עמיקם במקום לקחת שמאלה אחרי בורות המים (שני בורות אחד אחרי השני מצד ימין לך) קח ימינה, (אני מעדיף לגלוש את הסנגל בכיוון הבית לסיום אבל ניתן לטפס אותו גם) אתה תראה שטח רחב ידיים לימינך, תרכב מקביל לגדר, את השביל כבר תראה. אם אתה רוצה להנות מכל אורכו (הוא לא כל כך ארוך) תעלה עד סיום השטח הפתוח וגלוש את הסינגל עד למטה עד הדבאל, או יותר נכון עד הבור האחרון, תקפיד לרכב מקביל לגדר ותזהר ... מהגדר. מס' 3 הגעה ממושב עמיקם אחרי בורות המים שמאלה עד לפיצול, בפיצול ממולך יש בור נוסף בתוך הגיר, הבור של הטריטונים (חיה עתיקה אשר כאן עוד הרבה לפנינו). מצד ימין תראה עלייה מסביב לבור טפס ותנסה לעקוב אחרי החצים האדומים שעל הסלעים... מס'4 אחרי סיום סינגל מס' 1 קח ימינה רד את הירידה ואז שמאלה, אתה רוכב עכשיו בואדי, אם תשים לב מצד ימין תראה את הסיום של ה"אדום" תמשיך ישר... אני לא יכול לומר את המקום בוודאות, אבל אם תעקוב לצד ימין של הדרך תראה בשלב כלשהו עלייה ימינה - אם עלית בנכונה, בשלב מסויים אתה צריך להגיע לפלטה שבמרכזה עץ (אגב מצד ימין יש מערה). תעבור את העץ ובפינה השמאלית של הפלטה (אחרי העץ) יש ירידה שמאלה לכיוון הכביש. או לחילופין יש ירידה לפני העץ, או לחילופין חפש את הסיום אחרי העץ ימינה - (שהייתי שם בחיפושי אחרי סינגל כבר התחיל להחשיך אז ויתרתי) תהנה או יותר נכון תהנו.... מקווה שהיה מובן ומה שלא... תשאלו, אני אנסה לעלות סריקה של המפה עם סימונים על המפה... יום נעים ורכיבה מהנה... ניצן

schwinnie

New member
אז נצטרך לקבוע איתך לפעם הבאה

שתשלים לנו את היתר...... (חוץ מזה "כל הסינגלים" זה עניין יחסי (בבן שמן, כמו במיר"ב כמו בהר חורשן ועוד). הרי כל פרה שעברה אתמול פותחת סינגל חדש. ל-"עיוור סינגלים" שכמותי הכמות שעברנו הייתה מכובדת.

למעלה