שבת בבוקר- המכתש הגדול-שותפים?

רובן Z

New member
שבת בבוקר- המכתש הגדול-שותפים?

40 ק"מ מעגלי. יציאה מירוחם- 11 ק"מ כביש ירידה תלולה במעלה אברהם לתוך המכתש רכיבה בתוך המכתש חזרה לירוחם דרך כביש שחוצה את המכתש. המסלול פורסם במגזין אופניים ע"י יורם חן. 09:00 - תחילת תנועה מירוחם. לכל המעונינים להצטרף - רובן 054-588203 חובה - 4-5 ליטר מיים קסדה חומר בפנמיות פנמיות ספר רצוי- בגדים ארוכים- לפעמים ממש קררררר שם!

יורם חן

New member
../images/Emo45.gifפורסם גם במאמרים-לקישור../images/Emo26.gif

מתוך טיול החודש של מגזין אופניים
טיול אל המכתש הגדול

רובן Z

New member
איזה יום! התחיל רע, נגמר מדהים

ליד קרית גת עצרה אותנו ניידת. 250 ש"ח - זה כבר ילמד אותי לקח- כבר הרבה זמן אני רוצה לרכוש מנשא לגג וסתם דוחה את זה... מגיעים לירוחם. מתחילים לרכב. אחרי בערך ק"מ...פססססססס- בריחת גיפה היסטרית מהצמיג האחורי. בדיקה מהירה ושבר זכוכית של 5 מ"מ בערך נשלף מהצמיג. הגיפה (סטן נו טיוב) נשפכת בטירוף. כבר יש שלולית על הכביש. החלטתי לא לוותר לה. ניפחתי בטירוף. גם המשאבה נכנעת והרגלית נשברת. לא וויתרתי גם לה. המשכתי לנפח, הפסססס ממשיך. התעלמתי ועליתי לרכב. אחרי כמה מטרים הפססס נעלם. הגיפה ניצחה את הקרע. ממשיכים לרכב. נכנסים לשטח. מטפסים, מזיעים, מגיעים לתצפית מעלה אברהם- מעל המכתש הגדול.

רובן Z

New member
מעלה אברהם

לא לפחדנים כמוני... אבל בכל זאת...חצי מהמעלה טסתי כיף טהור! ביחוד הדרך שאחרי המעלה-בתוך המכתש לונה פארק של עליות קטנות וירידות גדולות והכל בתוך חול צבעוני במגוון צבעים

aFish

New member
לא היה לך מספר או

התעלקו עליך מסיבה אחרת? למה קיבלת את הקנס? אם זה מספר אז אני מתפלא עליך רובן. חבר ותיק כאן ולא לקחת ברצינות את אינסוף האזהרות בנושא?
לא נורא. זה רק כסף!!!!! תשמע סיפור - יום חמישי גיליתי שהתנור אפיה בבית לא עובד. יום שבת היו צריכים לבוא אורחים. איך נבשל? טלפון לטכנאי העלה שהבעיה כנראה גוף חימום וההחלפה תעלה 320ש"ח. עכשיו הדילמה...לנסות להתעסק עם זה לבד? לך תדע מאיפה מוציאים גוף חימום. ואני חייב את התנור לשבת. אבל מה, יום שישי אני חייב לצאת לרכיבה, אין לי זמן להתעסק עם זה. אז הזמנתי את הטכנאי ויצאתי לרכוב. קיבלתי קנס 320ש"ח ובסוף הסתבר שזה לפרק ארבעה ברגים מ!*&^ים בתוך התנור, לשלוף פאנל ולהחליף את הגוף חימום. 10 דקות עבודה (מקס). אז תגיד לי אתה....זה לא קנס זה. שבוע טוב ושאלו יהיו צרותינו היחידות.

רובן Z

New member
מה לעשות. השכל בא אחרי הקנס...

הרכב מהעבודה...זמני אצלי...אין טעם לארגן מספר כשבקרוב הוא ילך ממני. כנ"ל לגבי גגון. אז שמתי מנשא אחורי...וקיויתי שמזלי ישחק לי...הוא לא! אחרי הקנס, פירקנו את הגלגלים. את השלדות דחפנו במושב האחורי (על שמיכה כמובן) ואת הגלגלים בבג'ז. קלי קלות! גם חוקי, גם לא צריך לדאוג כל הזמן שהאופניים היקרים יעופו מהמנשא הזול. אם היה לי שכל לעשות את זה בבוקר...הייתי עכשיו עשיר ב- 250 ש"ח!!!

aFish

New member
מה שנקרא...

חכם לומד מנסיונו שלו. חכם יותר לומד מנסיונם של אחרים. העיקר שתהיה חכם

למעלה