שבת בבוקר טוב לכולם!

שבת בבוקר טוב לכולם!

אפילו שאני חולה מת אני מרשה לעצמי לחייך :) איזה חמוד אני הא.. מישהו רוצה ללקק לי את הפיטמה? בכל אופן, מקווה שהקדמתי את הילדה..

gilad g

New member
|בוקט|../images/Emo42.gif

ללקק לך את הפיטמה?

רק אם אתה רוצה...

למה הפרצופים הירוקים אחי? שאל את הילדים החמודים של בית-ספר יסודי ערן בת"א- אחד אחד יגיד לך שזה לא כזה נורא דווקא!! אז מה אתה אומר???

לא קמתי..

לא ישנתי פשוט מאתמול ב6 בערב... יום חמישי יצאתי וחזרתי ב8 בבוקר הביתה ואז ישנתי עד 6 (ביום שישי-אתמול) ומאז אני ער- לא יודע למה, אני לא עייף בעעעע

Trranger

New member
הללויה! בוקר טוב!

שונא טריגונומטריה.. מבערך שעה 10 בבוקר אני עובד ועובד על זהויות וסינוסים וקוסינוסים ופוקימונים ומה שלא יהיה... וסוף סוף גמרתי! ועכשיו צריך ללמוד למבחן בספרות

בני גורן ../images/Emo46.gif

תגידו, הבנאדם הזה משועמם לגמרי? כמה ספרי מתמטיקה אפשר לכתוב/להעתיק? נ.ב. אני בט'? - ממש לא...

yuval k

New member
אני שאלתי את רועי אם הוא בט' -

עובדה ששירשרתי את השאלה שלי להודעה שלו... אהרון אספיס, תלמד את הגרפיקאית שלך לשרטט! יואל גבע, תכניס קצת שירטוטים לספר המזוויע שלך לגיאומטריה אנליטית! בני גורן, תעשה לי עוד תרגיל

../images/Emo6.gif בני בני - ילד רע!

אהרון אספיס? - סליחה על הבורות אבל.. מי זה בדיוק? בני תעשה לי ילד! (ותרגיל..
) נ.ב. טעות שלי בקשר לט', אני לא מאופס כ"כ, בטח בגלל העייפות של שבת.. :\

Mapisto

New member
אספיס ישב בכלא

על העלמת מיסים... בכל מקרה, טריגו זה קל אחרי שמתרגלים את כל התרגילים האפשריים (כמוני
בבגרות האחרונה בחרתי את כל שאלות הטריגו שהיו)

אוריקס

New member
טריגו זה קקה.

אני מתכוון למשוואות, לא ל"ציורים". הרבה אנשים שאוהבים את המתמטיקה אומרים את זה, החומרים עם הזהויות והכל זה דבר דפוק... הכי יפה (ממה שלמדי עד עכשיו) זה גיאומטריה, גיאומטריה אנליטית וגם חקירה זה חמוד... אגב, זה רק אני או שכולם שמו לב שסדרות זה כמו מערכים

למעלה