שבת בבוקר יום יפה

1me too1

New member
שבת בבוקר יום יפה

אז איך עבר עליכם השבוע?
עשיתם משהו מעניין?
ביקרתם במקומות מעניינים?
מזג האויר היה טוב?
מה היה טוב? מה היה רע ומה היה - לא נורא?
סוף שבוע נעים

הממ...

שבוע של החלמה מהתאונה- לכאורה הייתי בסדר כל השבוע, בעיקר סבלתי מכאבי גב איומים ולאט לאט זה נרגע. מודה שלא נחתי כמו שצריך ואפילו עבדתי יותר קשה מהרגיל וזה נותן אותותיו ביומיים האחרונים

מודה שבפן הרגשי יש לי קצת קושי- יש לי פלשבקים איומים- ברמה שאני חוצה כביש ומתה מפחד ורואה מה קורה. אתמול ממש עצרתי לרגע כדי לנשום עמוק ולהירגע... מניחה שזה יעבור לי בקרוב...
&nbsp
לצד כל זה, הגעתי להחלטה לא לחזור ללמד שיעורים פרטיים כדי לתת לעצמי זמן לנשום- העומס של העבודה, הטיפולים וכו'- אני פשוט גמורה ותוסיפו לזה חוסר שעות שינה מטורף...בכלל. לא נעים לי שסירבתי לכמה שפנו פתאום אחרי איזו תקופה של יובש אבל הבריאות שלי יותר חשובה.

אז מה היה לנו השבוע?

האמת, שוב דבר מיוחד, למעט ביקור של קיפוד, שהגיע לשביל הגישה לבית שלנו ונראה לא במיטבו. לקחנו אותו למחסן, שמנו אותו בארגז משחקים גדול והתקשרנו ל SPCA שזה ארגון שעוזר לחיות במצוקה
זה היה רעיון של בוני להתקשר אליהם, אחרי שהם ביקרו בביה"ס בשנה שעברה וסיפרו מה הם עושים.
הטלפון שהיה לי הגיע למרכז ארצי בסקוטלנד, שלשמחתי הרבה התיחסו לפניתנו מאוד ברצינות. הם אמרו שהם יפנו את הפניה שלנו למרכז המקומי והם יצרו איתנו קשר. בינתיים הנחו אותי לתת לו מים אבל לא אוכל. אחרי כשעה, צילצול בדלת. הגיעה בחורה לבושה מדים מלאים, כולל כובע, הרימה אותו ואמרה שהוא באמת רזה מאוד ודי לא יציב. היא תקח אותו אליה ומחר יראה אותו וטרינר. ואני חשבתי לעצמי, איזה כייף לנו לגור במקום שמתיחסים לקטנה וגדולה, בכל כך הרבה אכפתיות ואהבה. ממש חימם את ליבי ואת ליבה של בוני.

ולנושא אחר. קצת מפריע לי שבוני לא מכירה את סיפורי התנ"ך. קניתי לה ספר בעברית אבל השפה שלו היתה גבוהה מידי ולא תפסה אותה. עכשיו גילית דרך חדשה. סרטים של סיפורי התנ"ך דרך יוטיוב. אתמול ראינו את הסרט עשרת הדיברות.
מצ"ב לינק:
https://www.youtube.com/watch?v=4tuLkf2LE0c

שבוע טוב לכולם

mumfor4

New member
שמוליקיפוד חמוד

רק מים נתתם לו ? לא ידעתם שקיפודים אוהבים תות ?

סיפרתי לקטנים שלי והראיתי להם את התמונות
הם אמרו יחד ( תאומים או לא ? ) אוווווווווו איזה חמוד .

Mottek

New member
הגיעה שעת האפס!

ביום שישי הקרוב נחוג את הבר מצווה של הגדול. החל ממחר מתחיל מרתון הבישולים בבית הכנסת. כמה אנשים מהבית כנסת הציעו לעזור לי במהלך השבוע, אז זה צריך לעזור קצת ולהוריד קצת מהנטל. אבל אני עדיין לחוצה ויש לי עוד ים של דברים לעשות. ואם הבישולים לא מספיקים, אז בעלי נמצא בנסיעה עסקית וחוזר רק ביום שלישי בערב...
אני מקווה לצאת מהשבוע הזה בשלום (בשן ובעין).

תעשי סוויץ בראש, תעברי למוד של כייף,

לא מלחמה ולהשיג. אפשר גם להנות מזה.

מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה חלק, ומה שלא, ימצא פתרון טוב במקומו, ושהכל יהיה מאחוריך ותוכלי לעבור לפרוייקט הבא - החופשה בישראל. חיבוק ענק

ותזכרי שאנחנו צריכות לקבוע

Mottek

New member
יום ראשון של בישולים הסתיים

הכנתי 8 גלילי שמרים ו180 כדורי שוקולד. משום מה זה עדיין לא נראה לי מספיק.

תקני כיבודים שתוכלי להוסיף במידה

וזה לא יראה לך מספיק על השולחן. דברים נראים אחרת כאשר הם ערוכים.
כמה אנשים יהיו שם?

Mottek

New member
יהיו עוד כיבודים מן המוכן

לגבי מספר האנשים, לא יודעת בדיוק. כעיקרון כל הקהילה מוזמנת. בתכל"ס, לתפילות רגילות ביום שבת מגיעים אולי 30 אנשים, מתוכם רק 20 אנשים נשארים לאוכל (ספרתי את המספרים האלו במשך השנה ואירועים שהיו והשאר עוזבים בתום התפילות). אבל לבר מצווה ייתכן שיגיעו יותר, בכל זאת מפרסמים שיש אוכל וזה בחינם.. מבחינת המוזמנים שלי (שאישרו) כנראה שמדובר על 20 איש בערך. אז אני מצפה לבין 50-60 אנשים שישארו לאכול.
יהיה שמח!
ותודה על העידוד :)

mumfor4

New member
הרבה מזל טוב ואני בטוחה

שיהיה מקסים , אוכל לא יחסר נראה לי .
תהנו

rona73

New member
שיהיה במזל טוב!

מקווה שכל ההכנות עוברות כמו שצריך..

Mottek

New member
תודה!!

זהו! מרתון הבישולים באופן רישמי מאחורי. מהרגע הזה מה שיש - יש. מקווה שיהיה מספיק אוכל ושכולם יהנו. סבא שלי הגיע בשלום ועזר לי המון. מה עוד אני יכולה להגיד? זה היה שבוע מטורף של בישולים. מיום שני ועד רביעי הייתי במטבח בערך 4 שעות ביום. אתמול היה מרתון מטורף של 10 שעות עבודה שכלל גם את סידור האולם. והיום הגענו לקו הסיום עם פלאפלים חומוס וסלט ירקות טריים והכל ב3 שעות עבודה. אחר כך שמתי את הכל בצלחות הגשה כך שמחר אני לא אצטרך להתקשקש עם זה יותר מידי.
אז יאללה, אני קופצת למקלחת. עוד 3 שעות וכבר מתחילים את הקבלת שבת. אני אשתדל להרגע ולהנות משאר היום.
מחשבות והרהורים על המבצע המטורף הזה - מחר.

mumfor4

New member
מדהימה !!! מזל טוב !

עוד מעט הכול מאחורייך איזה לחץ ואיזו השקעה כול הכבוד !

mumfor4

New member
מזג האוויר מתחיל להשתפר וזאת כבר סיבה

נפלאה לשיפור מצב הרוח .
בין לבין הקטנים חלו בוירוס מעצבן , שלשולים הקאות וחום גבוה כול החבילה
היה לנו שבוע בינלאומי בבית ספר והתנדבתי להכין כדורי שוקולד עם כיתה 5 , הבן שלי התמוגג והשוויץ
הילדים ממש אהבו , והמורות ביקשו מתכון , אז עבר בהצלחה , זה מאכל ישראלי לא ?
יש לנו בבית ספר אמהות סוריות ולבנוניות שהכינו פלאפל אז לא יכולתי לנכס לנו את המאכל הלאומי .
ביום שישי היה פיקניק המוני עם המון אוכל מכול העולם , היה מקסים ומאוד נהנינו .
אני חייבת לצרף כמה תמונות , נקווה שתפוז ישתף פעולה .
עוד דבר שמאוד משמח במזג האוויר זה שאפשר לעשות על האש , כולם אוהבים אצלנו ואצלכם ?
שיהיה שבוע נפלא לכולם והמון בשורות טובות

למעלה