שבת בבוקר יום יפה

1me too1

New member
שבת בבוקר יום יפה

איך עבר עליכם השבוע?
טיילתם? עשיתם משהו מעניין?
מזג האויר היה אביבי ונעים?
מה היה טוב? מה היה רע? ומה היה לא נורא??
סוף שבוע נעים

מצטרפת לפורום

אהלן,
אני מיכל,
הגעתי לפורום אחרי המלצה בפורום אחר,
גילוי נאות - לא ידעתי על קיומו ונכנסתי לכאן אתמול לראשונה...
&nbsp
אנחנו ביום שני עולים למטוס - אבא, אמא ו3 בנות, לדנמרק.
&nbsp
שיהיה בהצלחה :)
&nbsp

Sinophile

New member
שמחה שהקשבת להמלצה

שיהיה לכם המון המון בהצלחה!!

ספרי מה מביא אתכם לדנמרק?
וכמובן, אשמח הלתעדכן בקורותיכם

mumfor4

New member
בהצלחה. כייף שהצטרפת

אנחנו כאן לתמיכה ואוזן קשבת. טיסה נעימה ובטוחה.

1me too1

New member
מסכמת

חייבת להגיד, שכשאני מנסה לחשוב מה היה השבוע.... אני לא מצליחה לזכור שום דבר מיוחד (לטוב ולרע).
אז מה היה לנו...
ארוחת צהרים עם הבעל באיזו מסעדה שחשבתי שהיא כמו אוזי או שיפודי התקווה, וזה ממש לא, היה טעים, אבל לא מה שחשבתי.
תוצאות של איזו בדיקה שפחדתי מהן, ותודה לאל, הן בסדר.
קניתי מתנה למורה של הילדון, למורה של הצהרון ולמזכירה, ונשארו רק עוד יומיים! יאי!!!
BBQ ספונטאני עם קרובים וארוחת שישי נחמדה.
וזהו ��
שיהיה סוף שבוע נעים

עוד שבוע לא מסעיר במיוחד

בבית הספר של בוני היה יום ספורט. זה בעצם הפנינג ענק לכל המשפחה, כולל פיקניק משפחתי, ככה סתם באמצע השבוע. בסוף היום גם ההורים מתחרים בריצה ומשיכת חבל מול המורים. גם הורים עובדים מגיעים לפחות לפיקניק של ארוחת הצהריים. אני גרה במקום קטן ולכן אין בעיה להגיע. רק שהשנה המזג אויר ממש לא התאים. רוחות חזקות, וגשם חזק שהתחיל בסוף היום, הבריח את רוב האנשים, שגם ככה היו די רטובים בכל מקרה, הביתה, בלי הפנאלה של היום

אצלנו הילדים מקבלים את הערכות בית הספר שלהם שבוע לפני סוף שנת הלימודים. הערכה של בוני מעולה. אני כל כך גאה בה. אצלנו ביצת קינדר היא פרס לדברים מיוחדים
אבל נראה לי שבמקרה הזה, ובגילה של בוני, היא בת 9, אני צריכה למצוא מסורת חדשה.
אשמח ללמוד מאחרים, האם ואיך אתם מתגמלים את הילדים על דברים טובים. מדברים קטנים כמו התנהגות למופת במידה וצריך ועד השגים מיוחדים?

בסופ"ש הבא אני ובוני נוסעות לישראל לחודש ימים
מחכה לזה כבר. בעיקר לפגוש את אבא שלי שהוא איש מבוגר ולא בריא, לחום הישראלי - גם למזג האויר, אבל בעיקר לחום שאני מקבלת מהמשפחה וחברים, והיציאה מהשיגרה לחופשה

אחרון חביב, יש לי אהבה מיוחדת לבועות סבון. יש בהן משהוא כל כך יפה בעיני

https://www.facebook.com/202577433105506/videos/vb.202577433105506/1068702996492941/?type=2&theater

שבוע טוב לכולם

carlimi

New member
כבר שנה שלישית ברציפות

שאנחנו חוגגים את סיום שנת הלימודים ב .... אכילת גלידה!
ממש מבית הספר, ישר נוסעים למקום של הגלידה וכל אחד בוחר את מה שהוא אוהב (כל שנה אותו דבר) ...חחחחחח
גם השנה התעודות שלהם היו טובות מאוד, של הבת הייתה אפילו מעולה, ולא הפסקתי להגיד כמה שאני גאה בהם.
פעם אחת הלכנו עם חברים לגלידה והייתה שמחה גדולה.
אנחנו גם פוגשים שם עוד הורים וילדים מבית הספר כך שזה לא רק "מסורת" שלנו.
כיף

shuttles3

New member
השבוע עבר, מדפדפים אל שבוע חדש

הדבר המעניין ביותר שעשינו הוא צילום משפחתי. כשעשיתי תמונות דרכון לפני כחודשיים, קיבלתי קופון לצילום משפחתי בחינם. לכן משום שהיתה תחזית גשומה להיום, קבעתי תור בסטודיו. כמו שאתם מנחשים, לא ירדה טיפה אחת של גשם. בכל אופן, לא היינו מצטלמים כלל אילו לא היינו עושים את זה היום.
הילדון בן 2.9. אתם יכולים לנחש כמה זמן זה לקח, כמה התפתלויות וכמה דמעות קטנות ומלוחות. לצלם מגיע צל"ש על הסבלנות. חזרנו הביתה עם טיקים בעיניים.
יש תמונה משפחתית די חמודה. זה טוב.
&nbsp
חוץ מזה,
כולנו בריאים, שלמים ואוהבים והילדון מקסים וחמוד - זה החלק הטוב (והמעולה) של השבוע.
הבעל חסר עבודה ועבודה שלי לא עושה לי חשק להגיע לשם כלל - החלק הפחות טוב, אבל גם לא נורא, של השבוע. הדיירים בדירה שלנו הורסים ומסריחים אותה, כך שאנחנו לא יכולים למכור אותה (הקונים הפוטנציאליים נכנסים ועושים אחורה פנה אחרי שתי שניות). גם זה החלק הפחות טוב. מאחלת להם לפגוש את הגברת קארמה בקרוב, הרי שכולנו יודעים שאותה גברת היא b**ch.
&nbsp
נשאר להכנס למקלחת, למזוג כוס יין ולראות כמה פרקים של "חברים" וגם קצת "קצרים". המחשבה על השבוע שבפתח עושה לי בחילה. פיזית. בקושי אכלתי היום וגם לא יצאתי לריצה.
&nbsp

למעלה