שבת בבוקר יום יפה

שקדייה

New member
שבת בבוקר יום יפה../images/Emo42.gif

חברים- הרשו לי להביא אליכם את הבשורה: יש מקום חדש ושווה בטירוף בארסוף קדם. תמצית הקונספט: 1. מרחבים 2. ירוק 3. ערסלים 4. מוזיקת צ'יל אווט כייפית 5. אוהל קרקסי 6. אוכל קליל ונחמד. 7. שנטי- שנטי- שנטי ובכן, מקום חדש נפתח בארסוף קדם (למגיעים מת"א- עוברים מתחת לגשר למרכז הקניות בשפיים ובמקום ימינה לוקחים שמאלה ועולים על כביש עפר שמחזיר אתכם קצת דרומה בצמוד לכביש החוף) באמצע הכלום הירוק, ישנו אוהל קרקס לבן וסביבו פזורים ספסלים, כורסאות וכסאות שונים סביב שולחנות נמוכים. מסביב בין העצים קשורים להם ערסלים ובצד ישנם גם מתקנים לילדים (חשוב מאוד ומוריד את רמת הרעש בכי ונדנוד מצד הקטנים האלו) מה בתפריט?- טוב נו, אז אין שם שום בשורה חדשה.. יש שקשוקות, חביתות, טוסטים נהדרים, סלטים וכיוצא בהללו.. אני אכלתי טוסט צהובה + בולגרית + ביצה- שהיווה שילוב בין שני טוסטים מוצעים (וזה אחרי שהחזרתי שקשוקה שלא מצאה חן בעיני). שני הגברים נהנו מאוד משקשוקה והגברת הנוספת נהנתה מארוחת בוקר עם חביתת עשבי תיבול. השירות קשוב ולבבי. אני, שהייתי קרצייה במיוחד הפעם- החזרתי שקשוקה ואח"כ ביקשתי טוסט מוזר שהיוה הכלאה בין שני טוסטים, חברתי החזירה קפה שהיה חלש מידי לטעמה- והמלצרית... הייתה מאושרת, כאילו הכייף הכי גדול שלה בחיים זה לשרת קרציות שמתלוננים על כל שטות. כייף גדול. מומלץ לימים שמשיים כמו היום

למעלה