קופיפה טובעת
New member
שבת בבוקר... יום יפה?
בוקר שבת...
שונאת סופי שבוע! אני מחכה כבר לבושה ומאורגנת לעבודה, מישהי תאסוף אותי.
אני תמיד מתביישת להתקשר לבקש טרמפ, למרות שהיא גרה קרוב ונחמדה אלי ואין לה בעיה, עדיין מרגיש לי לא נעים.
התקשרתי פעמיים והיא חזרה אלי, נשמע שהערתי אותה, אבל זה ניחא, במילא היא צריכה להתארגן לעבודה גם כן...
ישנתי גרוע הלילה, כמה לא מפתיע.
שוב התקף חרדה בלילה.
אתמול בבוקר מרצה של שנה הבאה התקשרה אלי כמה פעמים ולא יכולתי לענות לה כי הייתי בעבודה. לא היה נעים לי לחזור אליה בשישי בשעה מאוחרת יותר.
מיותר לציין שיש נתקפתי סרטים על זה שמעיפם אותי מהלימודים וכו' ולכן היא מתקשרת.
התסריט היותר חיובי זה שהיא התקשרה לבדוק אם כבר הייתי בתצפית בביה"ס של ההתנסות המעשית של שנה הבאה וגם זה טרם קרה וגם עם זה הרגשתי רע.
בלילה כשהתעוררתי בעיצומו של התקף החרדה שלחתי לידיד שלי שער בלילות הודעה בפייס "אההההה" כי כבר אז היה לי רע.
לקח לו זמן לענות והוא היה לפני שינה ובסופו של דבר אפילו התכתבנו ממש קצת שזה כבר נחמד.
בינתיים מישהי מהלימודים שלחה לי הודעה.
אני והיא שובצנו באותו בי"ס לשנה הבאה וגם אליה המרצה ההיא התקשרה אתמול, מסתבר שהתקשרה להגיד לה שמחליפים לה בי"ס לאחד אחר.
סביר להניח שאלי התקשרה גם כן מאותה הסיבה.
רק שאני לא יודעת לאן יעבירו אותי, אם גם לאותו בי"ס של הבחורה ההיא.
בכל אופן, זה הכניס אותי לחרדה קשה יותר, הן בשל החוסר וודאות והן בשל האכזבה.
רציתי מאוד להיות בבי"ס ששיבצו אותי אליו מלכתחילה.
יתרה מכך, זה נתן לי מוטיבציה מסוימת לא לשבור כלים וכן להלחם על התואר ועל זה שלא יעיפו אותי.
מה גם, הבי"ס שאליו העבירו את הבחורה זה בי"ס ששתינו מלכתחילה פחדנו להשתבץ אליו, שתינו לא רוצות אותו.
אפיון האוכלוסיה שלו קשה עבור שתינו.
השיבוץ הראשוני היה כמעט מושלם מבחינתי!
מפחיד אותי הכל, מפחיד אותי מאוד.
גם בעבודה העניינים לא משהו.
אתמול שמעתי ממישהי שהמנהל פיטר את אחת הבנות, אם הוא לא היה עושה את זה, סביר להניח שהיתה מתפטרת לבד.
המנהל הכבר לא כ"כ חדש שלי, הוציא מכולם את המיץ.
לאף אחד מהעובדים אין חשק לעבוד.
יש לו דרישות בשמיים מבחינת נתוני מכירות מכולם ולכולם זה קשה וכולם מסתובבים מתוסכלים.
כולם גם חושבים שבסוף הוא יפטר אותם ולחלק זה כבר לא אכפת כי העבודה נהייתה סיוט.
היה יום מכירות לא משהו אתמול.
לא היה מה למכור, מלא מוצרים שאנחנו צריכות למכור בקופה נגמרו ואין מה להציע.
בתחילת המשמרת סיימנו את אחרוני הפריטים שהלכו טוב וכבר לא נשאר מה למכור.
יש לציין שמכרתי הכי הרבה בין הקופאיות (היינו 3 במשמרת) אבל זה עדיין לא מספיק בשביל מה שהוא מצפה מאיתנו.
עכשיו בכלל אין מה למכור ומבאס אותי להגיע לעבודה עכשיו, גם מחר יהיה אותו הדבר.
שבת גם ככה המשמרת מתישה יותר אז גם אין מה למכור ונמאס לי שאנחנו חוטפים בראש מהמנהל.
לא רוצה שהימים האלה יורידו לי את הנתונים של כל החודש, גם ככה אני בין הנמוכות, למרות שהיו לי גם ימים טובים אבל הממוצע...
אני כל כך מיואשת מהכל, ובעיקר חרדה מכל דבר.
בזבזתי כסף מיותר הרבה פעמים החודש, על שני דברים עיקריים, על אחד כבר כתבתי- אוכל.
אני לחוצה ממש מהמשמרת והמשך היום, למרות שמיליתי את כולו בתוכניות כלשהן, כדי להשאר עסוקה.
ועדיין...
רע לי, מפחיד לי, אני אבודה כרגיל.
בוקר שבת...
שונאת סופי שבוע! אני מחכה כבר לבושה ומאורגנת לעבודה, מישהי תאסוף אותי.
אני תמיד מתביישת להתקשר לבקש טרמפ, למרות שהיא גרה קרוב ונחמדה אלי ואין לה בעיה, עדיין מרגיש לי לא נעים.
התקשרתי פעמיים והיא חזרה אלי, נשמע שהערתי אותה, אבל זה ניחא, במילא היא צריכה להתארגן לעבודה גם כן...
ישנתי גרוע הלילה, כמה לא מפתיע.
שוב התקף חרדה בלילה.
אתמול בבוקר מרצה של שנה הבאה התקשרה אלי כמה פעמים ולא יכולתי לענות לה כי הייתי בעבודה. לא היה נעים לי לחזור אליה בשישי בשעה מאוחרת יותר.
מיותר לציין שיש נתקפתי סרטים על זה שמעיפם אותי מהלימודים וכו' ולכן היא מתקשרת.
התסריט היותר חיובי זה שהיא התקשרה לבדוק אם כבר הייתי בתצפית בביה"ס של ההתנסות המעשית של שנה הבאה וגם זה טרם קרה וגם עם זה הרגשתי רע.
בלילה כשהתעוררתי בעיצומו של התקף החרדה שלחתי לידיד שלי שער בלילות הודעה בפייס "אההההה" כי כבר אז היה לי רע.
לקח לו זמן לענות והוא היה לפני שינה ובסופו של דבר אפילו התכתבנו ממש קצת שזה כבר נחמד.
בינתיים מישהי מהלימודים שלחה לי הודעה.
אני והיא שובצנו באותו בי"ס לשנה הבאה וגם אליה המרצה ההיא התקשרה אתמול, מסתבר שהתקשרה להגיד לה שמחליפים לה בי"ס לאחד אחר.
סביר להניח שאלי התקשרה גם כן מאותה הסיבה.
רק שאני לא יודעת לאן יעבירו אותי, אם גם לאותו בי"ס של הבחורה ההיא.
בכל אופן, זה הכניס אותי לחרדה קשה יותר, הן בשל החוסר וודאות והן בשל האכזבה.
רציתי מאוד להיות בבי"ס ששיבצו אותי אליו מלכתחילה.
יתרה מכך, זה נתן לי מוטיבציה מסוימת לא לשבור כלים וכן להלחם על התואר ועל זה שלא יעיפו אותי.
מה גם, הבי"ס שאליו העבירו את הבחורה זה בי"ס ששתינו מלכתחילה פחדנו להשתבץ אליו, שתינו לא רוצות אותו.
אפיון האוכלוסיה שלו קשה עבור שתינו.
השיבוץ הראשוני היה כמעט מושלם מבחינתי!
מפחיד אותי הכל, מפחיד אותי מאוד.
גם בעבודה העניינים לא משהו.
אתמול שמעתי ממישהי שהמנהל פיטר את אחת הבנות, אם הוא לא היה עושה את זה, סביר להניח שהיתה מתפטרת לבד.
המנהל הכבר לא כ"כ חדש שלי, הוציא מכולם את המיץ.
לאף אחד מהעובדים אין חשק לעבוד.
יש לו דרישות בשמיים מבחינת נתוני מכירות מכולם ולכולם זה קשה וכולם מסתובבים מתוסכלים.
כולם גם חושבים שבסוף הוא יפטר אותם ולחלק זה כבר לא אכפת כי העבודה נהייתה סיוט.
היה יום מכירות לא משהו אתמול.
לא היה מה למכור, מלא מוצרים שאנחנו צריכות למכור בקופה נגמרו ואין מה להציע.
בתחילת המשמרת סיימנו את אחרוני הפריטים שהלכו טוב וכבר לא נשאר מה למכור.
יש לציין שמכרתי הכי הרבה בין הקופאיות (היינו 3 במשמרת) אבל זה עדיין לא מספיק בשביל מה שהוא מצפה מאיתנו.
עכשיו בכלל אין מה למכור ומבאס אותי להגיע לעבודה עכשיו, גם מחר יהיה אותו הדבר.
שבת גם ככה המשמרת מתישה יותר אז גם אין מה למכור ונמאס לי שאנחנו חוטפים בראש מהמנהל.
לא רוצה שהימים האלה יורידו לי את הנתונים של כל החודש, גם ככה אני בין הנמוכות, למרות שהיו לי גם ימים טובים אבל הממוצע...
אני כל כך מיואשת מהכל, ובעיקר חרדה מכל דבר.
בזבזתי כסף מיותר הרבה פעמים החודש, על שני דברים עיקריים, על אחד כבר כתבתי- אוכל.
אני לחוצה ממש מהמשמרת והמשך היום, למרות שמיליתי את כולו בתוכניות כלשהן, כדי להשאר עסוקה.
ועדיין...
רע לי, מפחיד לי, אני אבודה כרגיל.