שבת בבוקר יום יפה......

1me too1

New member
שבת בבוקר יום יפה......

סוף.שבוע כבר כאן.
איך עבר עליכם השבוע?
מה היה טוב?
מה היה רע?
ומה היה - לא נורא?
שיהיה סוף שבוע נעים וחמים

forglemmigej

New member
טוב שאת שואלת....מצוין

אני עכשו בארץ נהדרת ,המזג נפלא ,הישראלים לובשים חולצות טי-שירט קצרות עם מגף וזה מראה מהמממממממ, רוב הזמן שמש , האוכל טעים, יש כל הזמן וייב כזה מדהים באויר , הייתי במחנה יהודה ,הרבה סמטאות בו הפכו למתחמי אוכל, פאבים, בתי קפה , מסעדות , לא יאמן, זה נראה כאילו הסבא רבא הגיע מתי שהו מעירק או כורדיסטאן רכש בסטה בשני מיל לפני קום המדינה או סתם פלש למקום והנינים החליטו שיותר כדאי להשקיע במסעדות מאשר למכור עגבניה או מלפלפון, השמות הישנים נשארו בחלק מהקירות של הלבוש החדש ,יש תמונות של הרבאיים , זה מענין , ישבתי באיזה בית קפה שנקרא מזרחי ,היה נחמד ,התישבו בשולחן ליד שלושה ירושלמים מפעם שמדברים עדיין עם סמך ועם חית כמו שצריך שלא לדבר על העין..לא ממש הקשבתי לתוכן הדברים אלא לניגון שלהם וזה היה כל כך יוסי בנאי כזה. האמת קבעתי עם מישהי בבית קפה הזה שנמצא ברחוב השזיף למי שמעונין לדעת ושאלתי איפה זה את בעלי הדוכנים בסביבה אז אחד אמר לי ליד רחוב האפרסק, אבל איפה זה רחוב האפרסק שאלתי, מילא,עוד כמה ששאלתי אותם איפה זה ,אמרו ימינה שמאלה והלאה וכאן ושם ובכל הכיוונים...אני לא מבינה את הקטע הישראלי הזה להציע כיוון שגוי לגמרי אז תגיד שאתה לא יודע..
ירושלים כל כך לא השתנתה ,הכל עם אותו אור מכושף של 3000 שנות עם אותם אינטלקטואלים שמחפשים תשובות בכל מיני מכונים שממומנים על ידי קרנות אירופאיות, הרבה חרדים הכל באיזי
בתל אביב הכל רותח וממהר ובכל מקום בונים בנינים ענקיים עד שזה נותן הרגשה של איזו מושבה נשכחת באסיה שגלתה את הגלגל , מי ימלא את כל אותם בנינים אדירים..השפה צרפתית נשמעת בכל מקום , אני כל כך נהנית אני תיירת כזו שנולדה פה ומבינה את עומקם של כל הנואנסים אבל אני כבר לא שייכת אבל מרגישה שיכורה מהיופי מהאור המסנוור החורך, מהפירות והירקות המופלאים. חבל שצריך לחזור ביום רביעי.

mumfor4

New member
איך אני נהנית ממך

את כותבת כמו שאני חושבת
כלומר , המחשבות שלי תמיד משתלבות במחשבות אחרות ואני עושה לי כול מיני הקשרים בראש
וככה אני קוראת אותך .
תמשיכי להנות מארץ נהדרת .

מנסה להתמקד בטוב

שיחות אישיות עם הורים-הלך ממש טוב והופתעתי מאוד לטובה ממספר הורים.
&nbsp
כל השאר- די רע, דחו לי את ההחזרה לחודש הבא ואני צריכה לקחת בימים הקרובים אנטיביוטיקה לסוסים
צעד אחד קדימה, 2 צעדים אחורה- סיפור חיי

alphadelta

New member
צעד קדימה שניים אחורה

זה ממש ריקוד (; מאחלת לך שבקרוב תוכלי להביט על התקופה הזאת במבט לאחור מלא סיפוק. שולחת חיבוקים, מחשבות חיוביות , אנרגיה טובה וכל מה שאת מאמינה שעוזר.

תודה

מוותרת על הריקוד הזה, מעדיפה משהו חופשי יותר שלא גורם לי לקחת אנטיביוטיקה שדי הורגת אותי

לפחות אני במצב רגשי יותר טוב, לקחתי את זה ממש קשה אבל קצת זמן של שקט וסדרות טובות לצד הבעל ואני מרגישה יותר טוב.

mumfor4

New member
הדרך חשובה לא פחות מהמטרה

תהני מהרגע , מעולה שאת מתמקדת בטוב
תחשבי חיובי .
מדיטציה , יוגה , דיקור סיני יעשו לך טוב .

mumfor4

New member
חחח הזכרת לי

סיפור אמיתי .
את עצמי כשהבן השני שלי היה בן חודשיים החלטתי לעשות למען עצמי וללכת לשיעור יוגה . השיעור היה בשעה 7 בערב , הנקתי אותו , בעלי בדיוק חזר מהעבודה ופירגן לי ללכת .
נכנסתי לשיעור , מורה במבטא רוסי כבד, מכבה את האור , כול אח על המזרן שלו השגיאות במקור " עכשיפ כולם שוכב על מזרון , שם ידיים בצד הגוף , עוצמת עיניים , מחשבות הולכת לים , נושמת מבטן "
מפה לשם אחרי חצי שעה מישהו מנדנד אותי " גיברת לקום , זה לא יושן בשיעור" .
לא הלכתי ליוגה יותר .

חח אני הייתי פעם אחת בשיעור פילאטיס והקול המונטוני

של המורה יחד עם השעמום שלי מהקונספט רק גרם לי לרצות לברוח...
חיכיתי לסוף השיעור, פלטתי "תודה" וברחתי כל עוד נפשי בי

shuttles3

New member
היה שבוע נחמד

נכון אומרים שהכל בראש? עם כל שנה שעוברת אני מרגישה יותר ויותר כמה זה נכון.
השבוע היו לי יותר אנרגיות לקחת את העבודה שלי כבדיחה ולצחוק בלב (ובבית) מגן הילדים/החיות הזה. אולי מהסיבה הפשוטה שמזג האויר היה פשוט מהמם - סביב 18 מעלות ושמש שהאירה את היופי הצהוב-אדום הסתוי שלנו. יומיים אכלתי גלידה לארוחת צהריים ונהניתי מכל דקה בחוץ (אני יוצאת להליכות ב-3 ההפסקות שלי. גם צריכה לאוורר את הריאות, הרי שאני עובדת עם המון כימיקלים, וגם צריכה להתאוורר מהאנשים). ויש ימים שאני יוצאת מדעתי בגלל אותן שטויות בדיוק... מה לעשות שקשה לי להיות במגע יומיומי עם בני אדם שאין להם טיפת כבוד כלפי אנשים?
&nbsp
מה שחשוב שכולנו שלמים ובריאים (הילדון היה קצת חולה בסוף השבוע, אבל לא משהו רציני והבעל נלחם בגבורה באיזה וירוס - שטויות), וכל כך כיף להיות בבית. הכי חשוב שבעולם.
&nbsp
שיהיה שבוע נעים וחמים לכולם. לפחות בלב.

לגמרי הכל בראש, אבל...

אשרי זה שיכול להעשות את הסווצ' הזה, ולהגיד, אני לא מתעצבן, אני מחליט לראות את זה בדרך שנוחה לי. יש אנשים שיגידו, חובשים משקפיים ורודים, כן, גם אני בוחרת לראות את הטוב ולא את הרע, להסביר לעצמי את המעצבן בדרך שתהיה לי נוחה להתמודד איתה.

אהבתי את הקסם בספר של הארי פוטר, שבו מופיע הפחד הכי גדול שלנו, ועם מטה קסמים ודמיון נפלא, הופכים אותו למצחיק. יצא לי כמה פעמים להציע את זה לבוני בסיטואציות שהיא פגשה

shuttles3

New member
מסתבר ששוב המצאתי את הגלגל

לא קראתי את הספר.
אחת השיטות שלי להתמודדות עם אנשים שעולים לי על העצבים הוא לדמיין אותם בסיטואציה מגוכחת. לדוגמא, את מי שמבחינתי אמור להיות מוצג בגן חיות, אני מדיימנת עם פרווה, זנב עם פונפון וכד'. כשמקטינים כך מישהו, כבר לא לוקחים אותו ברצינות.
אנשים אינפנטיליים אני מדיימנת עם שמלות, סנדלים, קוקיות וכד'. עובד עוד יותר טוב במקרה של גברים.
חברה שלי המליצה לי להחזיק אצבע משולשת בכיס כשאני מדברת עם הטיפוסים. כנראה שזה אותו עקרון של יצירת מצב מגוכך, רק שזה בעייתי לדבר עם בן אדם עם יד בכיס.
&nbsp
יש ימים שהפרווה והקוקיות עובדות יופי. ויש ימים שאין כוח גם להפעלת הדמיון.

למעלה