שבת בבוקר......

ברבי..

New member
שבת בבוקר...... ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

יום יפה...כבר עכשיו רואים...התעוררתי מוקדם,כולם ישנים,לא הייתי כאן הרבה זמן...התגעגעתי קצת לכל הקשקושים...לאיקונים המצחיקים...
מה לספר לכם...אחרי כל הלחץ בבחינות מגיעים גם הציונים...ותשמעו לא רעים בכלל...81+95 ...לא רע נכון?
למה בכלל נלחצתי
ממש לא ברור
אז בתור פיצוי ..
ו-
וממשיכים הלאה...אז בוקר טוב לכל הישנים...
ו-
והמון המון המון
בייייי

@diver

New member
בוקר טוב ברבי ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ברבי הגם את מהמשכימים אני כבר אחרי שחיית בוקר הים משגע והראות במים מצויינת שבת שלום לך נ.ב. ציונים יפים מאד קובי

RomiVais

New member
היי קובי ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

מה שלומך יקירי? מה חדש? אני מקווה שהכל בסדר!! שיהיה לך יום ושבוע נפלאים, רומי

@diver

New member
רומיל´ה

אהלן רומי בזמן האחרון אני מאד עסוק בעבודה אני רוצה להתקדם לתפקיד בכיר יותר בחברה ולכן אני משקיע את יכלתי הפיסית והנפשית וצריך לשמור על ריכוז תמידי בעבודה זה מעייף אבל אני בחור חזק יהיה טוב שמח שאת פה קובי

RomiVais

New member
קובי היקר!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

בוודאי שאתה בחור חזק - אני יודעת!!
בכל מקרה אני מקווה שלמרות העבודה הקשה שאתה בטח עושה וכל ההשקעה הפיזית והנפשית, אתה עדיין שומר על עצמך, כי למרות שלפעמים זה נראה בלתי אפשרי - זה בהחלט אפשרי לשמור על עצמנו תוך כדי. המון המון
בעניין הקידום - אני יודעת שתצליח ומאחלת לך מכל הלב שתגיע לאן שאתה רוצה, אם לא ליותר מזה!! המשך שבוע נעים, רומי

סיאמית

New member
שאקלית!!! ../images/Emo45.gif

איזה ציונים... במשפחה שלי היה אסור לנו לקבל יותר מ70- באף מבחן, אחרת היו שולחים אותנו לפנימיה
לא אשכח איך יום אחד קיבלתי 74 במבחן במתמטיקה ואחרי שכולם גמרו להתפעל אז אבא שלי פנה לאמא שלי, נאנח ואמר לה: "היא לא ממני, נכון?". כל הכבוד לך!!!!!!

ברבי..

New member
אחלה.... ../images/Emo6.gif

האמת שבשלב זה קשה לדעת למי אני דומה...אבל מה זה חשוב

אורית...2

New member
ברבי !!! כל הכבוד ../images/Emo22.gif

ברבי, "שיגעון"!!!..רק שאני לא יודעת במה היו המבחנים... סיאמית..."הרגת" אותי מצחוק...בטוח שאבא לי ואבא שלך היו באותה "חברה..."

אורית...2

New member
אבל הוא לא מקיבוץ...הוא מ"פולניה"..

אני יחסתי את כל "התורה" שעליה גידלו אותי...ל"פולניות..." שלו
אז גם לקיבוצניקים יש כאלה "חוכמעסייס..." בטח לאבא שלך יש גנים פולניים...תבדקי מאיפה זה בא

SiAmmit

New member
לא ממש®®® אבל דומה¡ ÷¨

סבא מליטא וסבתא מרוסיה הלבנה®®® הקימו את הקיבוץ במו ידיהם¡¡¡ מהצד של אמא§שלי¬ דרך אגב®®® אני דור שביעי בארץ¡¡¡¡ במקור הונגריה ©טראנסילבניה¨® עכשיו אני מנסה כמה אייקונים®®®
|ֱָ·ֲ—|
|·•“•”| |·ֲ—ׂ| |·ֲֿ•“| |׃‎ֲ”·|
|˜ּ| |—ׂ“”| |‎ֲֲֻ| |·ָ™| |ָֻ˜| |ֺ”ָ¯ֲ™| |—ֲ•ֲׂ|
|™ֲ| מעניין מה יצא®®®®

SiAmmit

New member
רק פרצופים ÷©

אבל למה כל הודעה פעמיים¿ פעמיים®®®® פעמיים®®®® אולי יש פה הד¿ הד®®® הד®®® הד®®® טוב¬ אני רואה שממש משעמם לי בעבודה ומי שסובל מזה אלו אתם¡ אני הולכת לעשות משהו מועיל ולעשן סיגריה « קפה « עוגיה® ביי¡

RomiVais

New member
סיאמית......... ../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif

אנחנו לעולם לא סובלים מהודעות שלך, גם אם משעמם לך - ההיפך הוא הנכון!!
אם את עדיין מתקשה קצת לשלוח הודעות בגלל המקינטוש, נראה לי שיש פורום תמיכה טכנית, או משהו דומה, ואולי יוכלו לעזור לך שם... בכל מקרה, לגבי הודעות שנשלחות פעמיים, אל תדאגי, תמיד אפשר למחוק!!
אבל הסיבה יכולה להיות שפשוט נוכל להנות מדברייך בצורה כפולה - מה רע???
עבודה נעימה ושיהיה לך יום נפלא, רומי

סיאמית

New member
מה שנורא זה...

שאף סימן, אפילו לא נקודה פשוטה, לא מצליח לי במקינטוש המ----ן הזה... אני אשתדל לכתוב בעיקר מהבית... אבל מה אם ישעמם לי בעבודה??? מה אז??? אני במצוקההההההההההההה. אבל אני אתגבר
נשיקות לכולם ושבוע טוב!

RomiVais

New member
סיאמית, אם ישעמם.......... ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

תכתבי לנו, יקירתי, בכיף!!! זה יוצא טיפה מעוות, אבל כמו שאמא שלי תמיד אומרת כשהיא מדברת קצת לא ברור (בגלל השפה הקשה - עברית
) "העיקר שמבינים". אז בלי מצוקות, תכתבי כמה שאת רק תרצי - תמיד נחמד לקרא את ההודעות פה. שיהיה לך ערב נפלא, רומי

RomiVais

New member
סיאמית - הרגת אותי!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

לגבי הציונים אצלכם במשפחה......
מתה על חוש ההמור שלך!!
שיהיה לך יום נפלא, וד"ש חם ל~א~ אוהבת, רומי

סיאמית

New member
תודה חמודה!!! ../images/Emo24.gif

הלוואי וכל היום תצחקי ותהיי מאושרת ושמחה. אוהבת בחזרה!

RomiVais

New member
ברבי יקרה - כל הכבוד!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

ראשית, באמת התגעגעתי!!! ואני שמחה מאוד "לשמוע" ממך!!
לא רע? הציונים לא רעים בכלל, כל הכבוד לך!!!
תמיד נלחצים גם אם זה לא מוצדק, זה חזק מאיתנו, קשה לשלוט בזה, אבל תמיד כיף לדעת שנלחצנו לחינם, נכון?
שיהיה לך יום ושבוע נפלאים ביותר, והמון
להמשך, רומי

למעלה