שבת בחרמון היה נהדר

yarondotan

New member
שבת בחרמון היה נהדר

שלום לכולם . הייתי אתמול בחרמון וממש נהנתי. מזג האויר עד שעות הצהריים היה פשוט מושלם אף פעם לא גלשתי בכזה מזג אויר חם. היה אפשר לגלוש עם חולצה קצרה. לחרמון יש הרבה חסרונות שכולם מכירים. אחד מהם שהוא קטן ודי מהר ממצים את כל המסלולים. בתור אחד שהיה העונה 6 פעמים אפשר לומר שאני מכיר כמעט כל פינה באתר. אולם בחיסרון זה טמון גם יתרון בעיקר למתחילים ובינונים . כאשר מכירים היטב את המסלולים ולא מתרגשים יותר מהנוף אפשר להתנתק מהסביבה ולהתרכז היטב בשיפר הטכניקה של הגלישה. אפשר לחזור די מהר לנקודות במסלול ולנסות לקחת אותם יותר מהר או לקפוץ יותר גבוה. וכך לשפר את טכניקת הגלישה . אומנם גלשתי השנה ב VAL THORNS שהוא אתר מדהים ואין סופי אבל בחרמון אני מרגיש שממש השתפרתי ובשנה הבאה אני אהנה יותר בח"ל. לFן לכל המקטרים למיניהם אני מציע להתיחס לחרמון כאתר אימונים ושמירה על כושר בסיסי . THE TIME IS ALWAYS NOW

yschwarz

New member
ירון יקר !!

איך יכולת להזכיר את החרמון ליד וואל טורן?? החרמון ,במסגרת המגבלות המדיניות שלו,אכן מצויין אבל אין שום הצדקה למחירים שנגבים בכניסה לאתר וכמובן,הסקיפאס. אם אתה מצליח להשתפר בעזרת 6 עליות ליום סקי,אני מוריד את הפאה שלי...

yarondotan

New member
תשובה

מר שוורץ הנכבד אני מסכים איתך כמעט בכל הנושאים שהעלת אכן המחירים הם שערוריתיים ללא כל הצדקה. פחית שתיה עולה 8 ש"ח ומקנקיה 20 ש"ח . וברכבל אפשר חופשי להשלים שעות שינה ( כל כך איטי שאתה נרדם ). אבל מכיוון שהעונה הסתיימה בא ואגלה לך סוד שבטח רבים יודעים בימי שבת בניגוד לכל הגיון האתר ריק ואני מדגיש ריק מגולשים העונה הייתי 4 פעמים בשבת והיה לא יאומן אין תור בכלל ואתה פשוט גולש ישר למעליות אז נכון אי אפשר להשוות את החרמון לואל טורנס אבל מכיוון שנסיעה לואל טורנס עולה כ7000 ש"ח אני לפות יכל להרשות זאת לעצמי בקושי פעם אחת בעונה. החרמון זה מה שיש ועם זה ננצח

yschwarz

New member
אין ספק שעם זה ננצח...

ימי שבת עלולים להטעות מאחר ופסיכולוגיה הפוכה משפיעה על כולנו. הסבר: כולנו חושבים ששבת עומדת להיות עמוסה ולכן אף אחד לא טורח לעלות להר. אבל,לאחר שתי שבתות כאלו,הפסיכולוגיה ההפוכה מתיישרת לה שוב ואנו מוצאים עצמנו מתנדנדים על הרכבל כאשר מנוע הדיזל העלוב משמיע חריקות וציפצופים שמעלים על פניי את מבט העגל האופייני... סוף דבר:הנסיעה ממרכז הארץ,העלות של הסקיפאס,התורים והיחס המזלזל של אנשי האתר,גרמו לי להדיר רגליי מהחרמון זו השנה השניה(גם במחיר של ויתור זמני על אירופה)

למעלה