שבת בממילא. מדהים

שבת בממילא. מדהים

אז ככה, לרגל יום הולדת אשתי הפתעתי אותה ביום שישי ויצאנו למלון פנינת דן בירושלים. בליל שבת כמובן יצאנו להתפלל בכותל המערבי ומיד אחרי התפילה ניגש אלי יהודי אמריקאי ובפיו משאלה: בואו להיות האורחים שלי לסעודה... אני עשיתי את החשבון אמריקאי/אורחים/ סעודה.. ונתתי את הסכמתי. צעדנו לנו לכיוון ביתו שב... כפר דוד בממילא. וואו ! מקום מדהים ! וילה נהדרת עם נוף למגדל דוד ובכלל... סעודה משובחת שבה רק הנשים שתו קוקה קולה... אנחנו גמרנו כמעט ארגז של פרייבט קולקשין- יקבי כרמל ועוד חצי בקבוק של ויסקי משובח... אחרי הסעודה נשארנו לשיר עם קבוצת בחורים אמריקאים שחשבו שפורים הגיע... תובנות: אל תשלם על ארוחות במלון יוקרה אם אתה לא מתכוון לאכול בהם. אל תתפתה להצעות מפתות כשאתה נותן מתנה לאשתך... אל תשתה יותר מידי ליד בחורי ישיבה אם אתה לא רוצה שהם ידעו מי זה 'על המשמר' וד"ל .....

7721

New member
למה סתם לבלבל

פנינת דן סגור על מסגר ובריח כמה חודשים

אחת לאחת

אפשר לתקן רק תאמין ! מה לא הבנת ? למרות שיש לי חילוקי דעות עם אחד הכותבים כאן האם המשפט נכון... שיינדל ? מה לא ברור במשפט 'והמבין יבין וישתוק' ? שני בפתח (כמו תולעת שני) היא המתוקה הראשונה... הדא הוא דאמרי אינשי 'והמבין יבין וישתוק'...

פנינת דן=פנינת ירושלים! סגור!

אם כבר אז מדובר במלון מצודת דוד! שנמצא 2 דקות משם

בSSטון

New member
לא נראה לי ש

ידידינו על המשמר יכול להרשות לעצמו שבת במצודת דוד... יש דברים שאנחנו לא יודעים עליהם?

זה מה שגם אני חשבתי!

שבת במצודת דוד זה סיפור יקר, והוא ראיה שאני זכיתי לזה:) סתאם!

למעלה