שבת בפתח
מה נלבש לכבודה?

סקרמנטה

New member
שבת בפתח ../images/Emo99.gif מה נלבש לכבודה?

רציתי השבוע לקנות לק חדש אבל לא יצא לי... אני גאה בעצמי! אני עומדת בגבורה בפיתויים כאן
נראה לי שהפעם אלבש את 299 של שיק. חום כהה אדום. ואתן? שבת שלום ומבורך

תולי01

New member
Totally Cool של מילאני

סגול עם המון נצנצים ורודים ! קיבלתי אותו בחבילה מניקול והוא פשוט מקסים, אהבתי אותו מאוד. צילמתי לכן אותו, אבל אני אפרסם את הפוסט ביום ראשון כי עוד מעט אני הולכת לנקות את הבית לקראת שבת ולהכין כמה מטעמים לחברים שבאים אלינו בערב
שתהיה לכולכן שבת שלום וסופשבוע נעים

צונית

New member
גם אני חושבת שאלבש את ה299 של שיק

אני די מופתעת מהתיאור שלך... חום כהה אדום? הוא ורוד מלוכלך.... היתכן שאין לנו את אותו הגוון?

צונית

New member
טוב איזה מוזר

גיגלתי אותו וראיתי שבבלוג של ענבל ה299 הוא בכלל סגול-בורדו! אני לא מבינה מה הולך פה...

צונית

New member
אני בהחלט אעלה מאוחר יותר

אין לי כוח לקום מהמיטה
יש מצב שהוא למעשה ה44 שצילמת לבלוג שלך!! תעלומה....

סקרמנטה

New member
אהה! 44 בתאורה חמה מזכיר את 299

(זו התמונה התחתונה בפוסט) ה-44 נראה אותו צבע, רק קצת כהה יותר. שבוע טוב ומבורך

ענבל30

New member
חייבת לציין שהסווטץ' הזה קצת מטעה

הוא צולם בשעות השקיעה והאור צהוב מדי. הלק הזה הרבה פחות חום במציאות, לדעתי. אני הייתי מגדירה את הצבע כסגול אדמדם כהה. יותר סגול מבורדו.

InbarChanX3

New member
../images/Emo189.gif

אני עכשיו עם לק שקוראים לו מרינה, כחול עמוק כהה ועליו נצנצים. אתמול שהייתי בים בלילה הסתכלתי לשמיים והשוואתי את הצבעים של הציפורניים שלי ושל השמיים - שתי טיפות מים !

sHiR TaDmOr

New member
תעזרו לי! ../images/Emo10.gif אני בדילמה.

בימים האחרונים הייתי עם לק שקוף. התחשק לי קצת לזנוח את הצבעים. נחשו מה? אני מתגעגעת.
ומאוד קשה לי לבחור צבע. נראלי אני הולכת על כחול
, אפור
או סגול
. מוזמנות לעזור בהחלטה

Cow23

New member
לשבת מותר?מבואסת עדיין מזה

שאסור בעבודה לשים לק,אפילו מחזק אסור
לא בא לי לשים ליומיים לק ואז להוריד זה סתם מבאס,אבל נראה לי שאני אעשה את זה כי אני פשוט חייבת.. בא לי כל כך צבע!

Cow23

New member
שאלה טובה..אין לי שמץ..

ממתי לק נחשב ללא הגייני?

Come Alive

New member
לק אני עוד מבינה מבחינת הגיינה,

אני לא יודעת איפה את עובדת, אבל ברשת מזון למשל זה מובן לחלוטין, כי לק יכול "להסדק" (chip חח) ולהתקלף בזמן העבודה ופוף להגיע לאוכל ופוף תביעה ייצוגית
אבל מחזק?

Cow23

New member
אה כן? אף פעם לא התקלף לי לק בחתיכות שממש

רואים. אני מניחה כפי שאמרת ,מחזק זה סוג של לק ובגלל זה.. נראה לי אני אמרח לעבודה את שלב 1 של הנייל טק,אין מצב שזה מתקלף..

למעלה