שבת ,-הביתה :)

loquado

New member
שבת ,-הביתה :)

היי ושבת שלום לכולם. רציתי להביא הפעם משהו קצת שונה ... ========== לפעמים ,דברים יקרי ערך אוצרות נפש ורוח מונחים לצידי הדרך, -סתם כך במקום פתוח. סתורים בתוך המון בינוני, כמבליעים את ייחודם. עטיפתם אינה נוצצת. -להבחין כמעט ולא ניתן. אוצרות, ושמם בני אדם. -יקרי ערך. תמיד היו שם, בשבילך בערפל התמיד חיכו לך בדרך בחיוך השמור לידיד צעדו איתך -------------------------- מה גרם לי לכתוב את הדבר הזה ...? -תקראו: ------------------------ כשהייתי נער גם אני חלמתי להקים להקת רוק. לפני פחות מעשור, לאחר שמצאתי לרוחי מקור מזור -בדיוק בשלב שהתחלתי לגדול. הפסקתי ללא שום טינה -לשמוע מוסיקת רוק... ובכן, לא מתוך שפיטה או -דיעה ! - כי עשיתי מחקר מהות. גיליתי את לב ליבה -את האמת ,הוא די נורא. מכווצת את כולך ,מבריחה את חיותך. משטיחה את נשימותיך. עם כלי משחית ,כמו גיטרה חשמלית זמרת בדיסטורשן מחרישה תופים מבוהלים ויבבות צורמות של מפוחית... -חשבתי בליבי. עד כאן זה בסדר, עד כאן -זה מספיק. התאהבתי אז בבטהובן ,במוצארט ובבאך. אפשר לומר, -שגילית את הגן. לאחר מספר שנים , חבר אוהב מהות נתן לי להאזין -מכל הלב לזמר רוק עברי (שמעולם לא שמעתי) והאזנתי -בחוסר אחריות... גיליתי ...-שהגזע רחב. "גם עם כלי משחית ,מצוייד בכוונות טובות אפשר ואפשר להיטיב עם הטעות ,ולהתקרב אל המהות" הנה אחת הסיבות : "נגיעות " -שיר שכתב והלחין ברי סחרוב -------------------------- דרך העור אל הבשר דרך היפה אל המכוער בנגיעות נגיעות עד שנגיע לקצוות דרך המלך לדרך עפר דרך השווה אל המיותר בנגיעות נגיעות -לכיוון מקור שם תרגיש בנדיבות את פעימות הלב ברוך הבא למציאות מתוך הפרי בדרך אל השורשים חוזרים לאמא בגדול עוד מעט תבער אש במיתרים סוף כל סוף אני בפנים ובכל מקום דרך הקיר אל החלון דרך החלל אל החיצון שם תרגיש בנדיבות את פעימות הלב ברוך הבא למציאות מתוך הפרי בדרך אל השורשים חוזרים לאמא בגדול עוד מעט תבער אש במיתרים סוף כל סוף אני בפנים ובכל מקום שתהייה שבת מאוזנת חבר בצוות לב הארי

למעלה