יש הרבה מתכונים ברשת, אבל מחפש משהו מיוחד, אכלתי אצל מומחה גדול לחמין ביישובי הקטן, אבל לא בא לי לשלם בכל פעם 85 שקל לקילו.
אז ככה: קשה לתאר טעם... אבל בטוח יש בו מרכיב תפוחי אדמה, אין בו מרכיב בשר. אולי יש בו שומן בקר.
ועוד שאלה: לחמין הפעם כנראה יהיו הרבה אורחים... בו פורת יוסף, בן פורת עלי עין... יש לי סיר גדול, אבל לא מתאים לכיריים אינדוקציה. האם אני יכול להכניס
את הסיר ישר לתנור מבלי להרתיח את התכולה? בטמפרטורה גבוהה עד להרתחה לא יישרף לי? מה הטמפרטורה שאני צריך עד להרתחה? מישהו ניסה ככה?
כמובן אחרי הרתחה אני משאיר כל הלילה על 100 מעלות.
אז ככה: קשה לתאר טעם... אבל בטוח יש בו מרכיב תפוחי אדמה, אין בו מרכיב בשר. אולי יש בו שומן בקר.
ועוד שאלה: לחמין הפעם כנראה יהיו הרבה אורחים... בו פורת יוסף, בן פורת עלי עין... יש לי סיר גדול, אבל לא מתאים לכיריים אינדוקציה. האם אני יכול להכניס
את הסיר ישר לתנור מבלי להרתיח את התכולה? בטמפרטורה גבוהה עד להרתחה לא יישרף לי? מה הטמפרטורה שאני צריך עד להרתחה? מישהו ניסה ככה?
כמובן אחרי הרתחה אני משאיר כל הלילה על 100 מעלות.