שבת זוגות עם יאיר הראל

שבת זוגות עם יאיר הראל

כדאי היה לחכות וחבל שזה עבר. ההרקדה בשבת זוגות שהתקיימה היום בטבעון עם יאיר הראל היתה, אם אשתמש בלשון המעטה, ממש מיוחדת. אני ממליצה לכל חובבי הריקוד להתנסות בהרקדה כזאת. סוף סוף הרקדה המבוססת על ריקודים מגוונים ואיכותיים ולא על "ארוחת בוקר כיד המלך" כפי שראיתי במקום אחר (מעניין מתי אכלו מי שהכניסו סיסמא כזאת בחברתו של מלך? אולי הם מתכוונים למלך הפלאפל?). למבין ענין: אני מצטערת שלא יכולתי להתפנות אליך. אולי בפעם אחרת. ג´ניפר

zirle

New member
../images/Emo56.gif מחפשת אותך.

יוסי ק. מפ"ת לאן נעלמת. נכון הפסקנו לרקוד מזמן. אבל היה לנו קשר לפעמים. ולדעתי די נחמד. ופתאם נעלמת וגם נאלמת. אם אתה נתקל בהודעה זו ענה לי בבקשה. **** מגבעתיים.

../images/Emo108.gifשבת זוגות בקרית טבעון

היה מפגש נפלא ומכובד ,ואני מסכים לכל מלה שלך ג´ניפר למרות שגם כאן היה כיבוד עשיר מאוד-סלטים מגוונים-פיתות דרוזיות עם לבנה זעתר ושמן זית ועוד פינוקים.היתה אוירה תרבותית וריפרטואר מעניין,ועל כך אני מסיר את הכובע בפני יאיר הראל-שעד כמה שהתברר לי הוא זה שהגה את רעיון הרקדת הזוגות בשבת בבוקר,והמבין יבין. קהל נפלא מכל הארץ גדש את האולם,ונכחו מדריכים אורחים,ואפילו אורח מניויורק. יאיר לימד ריקוד זוגות שאני ובת הזוג שלי מאוד אהבנו. לניר וחגית תודה על ההמלצה. ג´ניפר, אולי בפעם אחרת.

זוגות למבין ענין

מבין ענין! גם אתה נסחף קצת בחשיבות האוכל. ידוע לי שיאיר הוא החלוץ של סדרת שבת זוגות. מה שמעיד על הצלחת הרעיון הוא שעוד אחרים הולכים בעקבותיו ואני מקווה שהם ישתפרו בהמשך. דרך אגב,הריקוד שלמדנו היום ממש פשוט ונעים. לא ראיתי אותו במקום אחר. שכחתי את שמו אני רק יודעת שהמנגינה מהדהדת לי בראש וגם המילה בולוניה. ג´ניפר

../images/Emo21.gifשם הריקוד לג´ניפר לואיס

ואלס ערבי בולוניה עד כמה שזכור לי.מצטער אם נסחפתי בענין האוכל-היה ממש טעים ונעים.נתראה במפגש הקרוב.

למעלה