שבת "חיי שרה" בחברון.חובה לעשות הפגנת כוח יהודית,באופן חוקי ובלי אלימות.

marabo

Well-known member
אני מבין אותך.
אך לדאובנך אתה חי במדינת חוק.

לו היתה חי במדינת הלכה,
היהודים היו עוברים עוד שואה.
לא נראה לי שהבנת
קרא שוב ולאט מה שכתבתי ואם לא הבנת בקש ממשהו שיסביר לך.

אין כאן מדינת הלכה ולא הייתה כזו כך שלקביעה שלך אין שום אסמכתא מדעית שכן זה לא נוסה, זו סתם סברה של שמאלנים מומרים ומשומדים ואין זה מענייני.

Henry0

Well-known member
לא נראה לי שהבנת
קרא שוב ולאט מה שכתבתי ואם לא הבנת בקש ממשהו שיסביר לך.

אין כאן מדינת הלכה ולא הייתה כזו כך שלקביעה שלך אין שום אסמכתא מדעית שכן זה לא נוסה, זו סתם סברה של שמאלנים מומרים ומשומדים ואין זה מענייני.
זו אסמכתה מדעית,
המבוססת על סטאטיסטיקה של חיי היהודים במשך יותר מ- 2,000 שנים.

הדבר הבולט ביותר בו בלטו רבני היהדות,
לגרום שהקהילות שלהן תושמדנה.
היה מיעט זעיר שבזעיר שניצל,
והוא הקים מדינת חוק,
כדי שלא נושמד עוד פעם.

1ספי11

Well-known member
אחזור שוב על מה שכתבתי כי אני רואה שזה לא הובן
אם לא הבנת או שהיה לך קשה לקרוא אני מדגיש לך את הדברים
לנו היהודים החוקים שלנו ואין ענייננו בחוקים של שמאלנים מומרים ומשומדים ושאר גויים.
שאבין.
ממתי ליהודים יש חוקים שמצווים עליהם לתקוף אנשי צבא ישראלים?

Harrington

Well-known member
מנהל
לנו היהודים החוקים שלנו
ואין עינינו בחוקי שמאלנים מומרים ומשומדים ושאר גויים
אתה יכול להיות רגוע מראבו. גם אם תאמץ את כל החוק הישראלי והבינלאומי, בשום מקום לא תמצא את מה שהנרי מנסה לעשות ממנו :). החוק הרבה פחות מפגר מההמצאות של האיש בתגובותיו וטענותיו כאן ודבריו על הכניסה וכו' פשוט מחורטטים מן היסוד. דברים שלא תשמע אף משפטן, גם לא איש שמאל קיצוני, מוציא מפיו.

Henry0

Well-known member
אתה יכול להיות רגוע מראבו. גם אם תאמץ את כל החוק הישראלי והבינלאומי, בשום מקום לא תמצא את מה שהנרי מנסה לעשות ממנו :). החוק הרבה פחות מפגר מההמצאות של האיש בתגובותיו וטענותיו כאן ודבריו על הכניסה וכו' פשוט מחורטטים מן היסוד. דברים שלא תשמע אף משפטן, גם לא איש שמאל קיצוני, מוציא מפיו.
מרחן ושקרן בלתי נילאה

על אף כל המריחות שלך,
אף שקר שלך לא יכול לסתור אף אמת שכתבתי.

Harrington

Well-known member
מנהל
מרחן ושקרן בלתי נילאה

על אף כל המריחות שלך,
יקירי, הסיסמאות הנבובות שלך מוכרות. אין צורך לחזור עליהן שוב ושוב (לא שאכפת לי, אל תבין אותי לא נכון. פשוט לא נעים לי שאתה מגחיך את עצמך כל הזמן וזה קצת מונע ממני מלהגיב לך כדבעי, מרוב רחמים).
השאלה אם מעבר למריחות ולשקרים הבלתי נלאים עליהם אתה מצהיר (בצדק) שאתה כותב כל הזמן, יש לך גם משהו ענייני להתייחס למה שמשיבים לך (דברים שעל אף צווחותיך, לא תמצא בהם אף לא מילת שקר אחת ולא בכדי אינך טורח אפילו לנסות להצביע על כזאת, מעבר לסיסמאותיך).

Henry0

Well-known member
יקירי, הסיסמאות הנבובות שלך מוכרות. אין צורך לחזור עליהן שוב ושוב (לא שאכפת לי, אל תבין אותי לא נכון. פשוט לא נעים לי שאתה מגחיך את עצמך כל הזמן וזה קצת מונע ממני מלהגיב לך כדבעי, מרוב רחמים).
השאלה אם מעבר למריחות ולשקרים הבלתי נלאים עליהם אתה מצהיר (בצדק) שאתה כותב כל הזמן, יש לך גם משהו ענייני להתייחס למה שמשיבים לך (דברים שעל אף צווחותיך, לא תמצא בהם אף לא מילת שקר אחת ולא בכדי אינך טורח אפילו לנסות להצביע על כזאת, מעבר לסיסמאותיך).
מרחן ושקרן בלתי נילאה

על אף כל המריחות שלך,

למעלה