שבת טובה

noa128

New member
שבת טובה ../images/Emo96.gif

(אני לוחשת כי כולכם כנראה ישנים...
- בהחלט מובן לאור היום והשעה..) בעניין "לקראת שבת" למי שהתפלא מה קרה השבוע אחרי ההפצצה
של שבוע שעבר - אני השבוע עושה את הטבית שהביאה כאן פרפרית לפני שבועיים, ולמחר בבוקר נשלמות ההכנות לאפיית חלה מתוקה עם צימוקים... למחר בבוקר, עם הקפה, חמאה טובה וריח נפלא של לחם בבית.. מתכון יובא כאן בשמחה, רק תנו איזו שריקה שיש מי שבעניין.

פּרפרית

New member
עוגה בחושה, לקפה של שבת.../images/Emo96.gif

2 ביצים 2 כוסות סוכר 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית וניל 1 כוס שמן מעט קוקוס 1 כוס מים 1 אשל 3 כוסות קמח _____________________ כשהעוגה מוכנה לשפוך עליה סירופ מייפל בכמות נדיבה שידרוג: אפשר להוסיף לתערובת אגוזים או שוקולד צ'יפס לפני האפיה. שבת שלום

צלליתה

New member
פנוקי שבת (הפעם בלי קלוריות)

הבוקר התחיל בתחושת לבד ורחמים עצמיים. פתאום בצהרים קבלתי השראה מבילי והזמנתי את עצמי לסרט. שתיים בצהרים, פה ליד הבית. הגעתי כמה דקות לפני, ובאולם ישבה צופה בודדת שמאוד שמחה לראות אותי (אני חושבת שהיא חששה שתהיה לבד) וישר עברה מקום לשבת לידי. צופים מספר שלוש וארבע נכנסו מיד, והתברר, שהמעיל שלי היה מונח על הכסא של הבחור. בסוף הם הסכימו לוותר והמעיל נשאר במקומו. עד תחילת הסרט היינו כבר מנין. ראיתי את נערה עם עגיל פנינה, סרט שמסתובב סביב ציור של ורמר וכל הסרט נראה כמו ורמר וללא ספק, חזותית, הסרט יפהפה. (כסרט, קצת סתם). ורמר נודע בכך שנהג להשתמש בצבע כחול יקר ביותר (נדמה לי שזה כחול לפיס) ואכן הסרט הזה מציג כחולים יפהפים, מזמן לא ראיתי כחולים כל כך מדהימים. היה יופי של בילוי, תודה בילי על הרעיון. (ובעצם אני בכלל לא ב עץ הנכון.....שיהיה......)

למעלה