שבת יפה לכולנו

אפרת10511

New member
שבת יפה לכולנו

איזה בוקר של זהב התפרץ אל חלוני ואורה של שמש
מבויישת מאירה.
שבת חורפית יפה של אמצע דצמבר.
הירוק, ירוק יותר והחום עז יותר, ואלה נושקים באופק הרחוק לשמיים תכולים אפרפרים ויוצרים מראה שכולו קסם.
שרק תהיה זו שבת שקטה ורגועה, שבת של עונג רב.אחרי שבוע כה סוער ורב תהפוכות,שבוע שמביא אותנו בעוד כשמונים יום אל הקלפיות, שבוע בו
למדנו היטב איך אפשר לפגוע בדמוקרטיה, שבוע בו הכרנו את
פניהם האמיתיות של העומדים בראש, שבוע שמוטב היה אילו
לא התרחש כלל...
שתהיה לכולנו שבת נפלאה מחממת לב ונפש

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום אפרת, שבת שלום כולם

אפרת,
ההודעה שלך הזכירה לי שיעור ביידיש בה אני הייתי המורה. בחוג הזה הייתה בחורה מלונדון שבאה לישראל לשנה כדי ללמוד יהדות. היא הייתה יהודיה.
כול אחד מהתלמידים דיבר ביידיש, כדי לתרגל את השפה. ואותה לונדונית פתחה ואמרה: "איזה יום יפה איזו שמש זורחת" זה היה יום דומה להיום. אמרתי לתלמידים "האם זה באמת יום יפה?" אנחנו פה זקוקים לגשם. מתפללים בשבילו, מוציאים כסף כדי לגלות איך להוריד את הגשם. ואתם מהללים ומשבחים את יום השמש. כמובן שזה נעשה על ידי כדי לדרבן אותם לבעד ונגד והצליח לי. כולם דברו אפילו לתוך ההפסקה.

גיורא26

New member
שבוע טוב

שבוע טוב,

חשבתי שיש פה יותר חברים, אבל לא נורא.
אני מקווה שיתרבו הכותבים והנושאים. הפורום הוא תחליף ליציאה החוצה לאלה
שמעדיפים את הבית. עושה חם בלב

מגיורא

שבוע טוב

לגבי היחס בין אדום לרומי לפי המקורות גם טיטוס וגם הורדוס היו ממוצא אדום שאבות אבותיהם הגיעו לרומה עוד לפני הכיבוש הרומי

אפרת10511

New member
שבוע נפלא
בבשורות טובות לכולנו

שבת כמעט אביבית פינקה אותנו היום והותירה אותנו
מחוייכים ושבעי רצון, בלשון עממית זו היתה שבת כייפית...
שבוע חדש מתדפק על דלתותינו ואנו מקווים שהוא יהיה
מייטיב ובטוח, שקט ורגוע.
נמשיך במניין הימים עד לבחירות,לבטח נמשיך לדשדש בביצות המבאישות של הפוליטיקה המכוערת אליה הגענו בלית ברירה והיא זו המנהלת אותנו
בימים אלה.
אל נשכח כי כוחנו באחדותנו, ביצירת אוירה ראויה, באקלים חברתי נוח, מקבל ומכבד, בתשומת לב לכל דורש ונזקק.
מאחלת לכולנו שבוע טוב והמשך ערב נעים

טובי1952

New member
שבוע טוב

קראתי הכול ואני רוצה לספר לכם שגדלתי בבית חילוני ולמדתי בבית ספר חילוני, בכול זאת אני אוהבת את התנ"ך וקוראת בעניין רב את פרשת השבוע של יצחק. משיב נפש.
רוצה להודות ליצחק על פרשת השבוע שהוא מספר בצורה כול כך מרתקת.

למעלה