"שבת ישראלית" בערוץ 24- רשימת שידור

hilagilady

New member
"שבת ישראלית" בערוץ 24- רשימת שידור

"שבת ישראלית"- (להיטים מכל הזמנים, כמעט...בכל המקצבים, כמעט
) משודרת בכל יום שבת בין 10:00 בבוקר ל- 14:00 בצהריים בעריכת הילה גלעדי. הנה העריכה המלאה לפי סדר שידורה... אם אתם רוצים, אתם יכולים לנסות לנחש מדוע השירים נערכו בסדר זה:
שעה ראשונה- 10:00- 11:00
אריק איינשטיין- עוף גוזל מיקי גבריאלוב- מילים ומחשבות שי גבסו- המילים החסרות הפרויקט של עידן רייכל- מילים יפות מאלה יהודית רביץ- כשתבוא אהבה סיון שביט- נשקי אותי מוניקה סקס- פצעים ונשיקות שלמה ארצי- נצמדנו ריטה- לאלף נמר ריטה ורמי קלינשטיין- אש פורטיסחרוף- תחת אש ברי סחרוף -עיר של קיץ יזהר אשדות- צילו של יום קיץ
שעה שניה- 11:00- 12:00
רונית שחר- זרעי קיץ רפאל מרילא -עד סוף הקיץ אייל גולן עם מתחרי כוכב נולד 4- אם יש גן עדן ישי לוי - בשבילי את השער לגן עדן שירלי צפרי- בשבילי אביב גפן- בשבילך נורית גלרון- גאון יהודה סעדו -מצחיק מידי יוסי אזולאי- דה ז'ה וו פבלו רוזנברג- חיכיתי לך שרון חזיז- ליל ערפל אתניקס עם חמי רודנר- שיר ישן
שעה שלישית- 12:00 - 13:00
חמי רודנר- מכונת השירים הגדולה הדג נחש- המכונה של הגרוב הדג נחש (עם קובי אוז)- לא מוותר טיפקס- PUSH THE BUTTON טיפקס ושרית חדד- למה הלכת ממנו שרית חדד- קצת משוגעת נערי רפול - נמלים מה קשור- גרעינים דני סנדרסון- חושב עליך עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה לירן טל- אין סוף לאהבה ליאור פרחי ושלומי שבת- עד הסוף
שעה רביעית- 13:00 - 14:00
שלומי שבת ושירי מיימון- בכל מקום שירי מימון- השקט שנשאר רון שובל - אין עוד יום אפרת בן צור - כל יום אביתר בנאי ואפרת בן צור- שמתי לי פודרה יהושע- מנגינה אפרת גוש- תמיד כשאתה בא עברי לידר- תמיד אהבה איגי וקסמן- תמיד אוהב, תמיד נפגע אבטיפוס- נמסים מאהבה יהודה פוליקר עם יעקב גלעד- נמס בגשם יהודה פוליקר- מה יהיה יהיה האזנה חוויתית וצפיה מהנה...הילה

dsol

New member
וא ואי ! יהושע ../images/Emo99.gif_../images/Emo189.gif

כמה זמן לא ראיתי את הקלים ב 24 ! וקופצת לי המילה "קיץ" הרבה פעמים בפלייליטס הזה

hilagilady

New member
תודה

נכון מאד...זה מפני שאנחנו מתחילים רשמית את הקיץ (לפחות לפי השעון...מי שכח להזיז שעה?
)

hilagilady

New member
../images/Emo41.gif"אביב ישראלי"-מיוחד לחג בערוץ 24

אתם מוזמנים מאד לצפות "אביב ישראלי"- תוכנית מיוחדת שערכתי לחג הפסח. העריכה תשודר ביום שלישי הקרוב 3.4 ב-12:00 בצהריים עד-18:00 בערב רק בערוץ מוסיקה 24. והנה הרשימה לפניכם:
שעה ראשונה: 12:00 - 13:00 שלום גד- סוף המדבר יצחק קלפטר ומאיר בן מיכאל- שיר אהבה בדואי מאיר בנאי- מנגינת הנדודים רמי קלינשטיין והמועצה- קרוב אל לבך מיכה שטרית ומיקי הררי- באביב מירי מסיקה- האביב שלי יגיע כנסיית השכל- האביב הנצחי בתי- פרפרים דנה ברגר- חרותי דקלון- את חירותי אביהו מדינה - אל תשליכני אהוד אריאל- מודה אני מאיר אריאל- זרעי קיץ
שעה שניה:
13:00 - 14:00 שבק ס- מכופף הבננות אתניקס- תותים - בהופעה אייל גולן ואתניקס- לב של גבר אייל גולן- מרלן זוהר ארגוב- הפרח בגני טיפקס עם עלמה זק- פרח השכונות טיפקס- PUSH THE BUTTON שייגעצ- המילים הכי יפות שרון הולצמן- אל תפסיקי לאהוב תמוז- סוף עונת התפוזים ביט 69- כמו שלך זבל- פרח
שעה שלישית:
14:00 - 15:00 סאבלימינל, סיוון ומשפחת תאקט- פרחים בקנה שרית חדד- חגיגה לאה לופטין ועופר לוי- הכל פתוח שלומי שבת- בחוף של טראפטוני שלישיית מה קשור ושלומי שבת- למה מה (לא עונה) מה קשור- גרעינים הדורבנים- יצאנו לרקוד סאני דהרי, אפרים שמיר וקוטג´- רוקד לכל הבנות אולארצ´יק, קלפטר ושמיר- נכון את יפה יגאל בשן- בואי נעשה לנו חג היונים וששי קשת- הלילה הארוך בעולם אבי טולדנו- תרקדי את הלילה
שעה רביעית:
15:00 - 16:00 יהודית רביץ- רחבת הריקודים פורטרט- ואתם רוקדים ריקי גל- הנה פתחתי חלון ריטה- תפתח חלון שלמה ארצי- נצמדנו שלום חנוך ושלמה ארצי- מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר אריק איינשטיין / שלום חנוך - קח לך אישה אריק איינשטיין- שיר השיירה מיקי גבריאלוב עם ויאולט טרוסיאן- בית וגיטרה מרב סמן טוב - איסתנא אתניקס- מקדש האהבה SANDANYA- FOREIGN AFFAIR
שעה חמישית: 16:00 - 17:00 יוני רועה- המעגל שבור אלג´יר עם אהוד בנאי- עגל הזהב - בהופעה אהוד בנאי- עבודה שחורה שלומית אהרון- כולם יודעים דויד ברוזה- אחרי עשרים שנה הפרויקט של עידן רייכל- הנך יפה חמי רודנר ושליחי הבלוז- גאולה שלמה ארצי- איסלנד יהודה סעדו- שדות של אירוסים זהבית פסי ומאיה רוטמן- כמו צמח בר הראל סקעת- ואת (בהופעה בטכס פרס עמ"י 2007) מירי מסיקה- ממי
שעה שישית:
17:00 - 18:00 רמי קלינשטיין - תפוחים ותמרים קרן פלס- זאת שבמקומי גלי עטרי- חבק אותי לאט- בהופעה סופי צדקה- באראשת שרון עזריה- בראשית הבורגנים- אלוהים נתן לך במתנה תומר בירן מארח את ארז הלוי- כך ברא אותך הטבע דין דין אביב- סודותיי מוש בן ארי- משא ומתן יהודית רביץ- כשתבוא אהבה סיון שביט- כרטיס טיסה מוניקה סקס- מכה אפורה האזנה וצפיה נעימות ...הילה

dsol

New member
הילה תגידי..._../images/Emo189.gif

הולכת להיות תוכניות מיוחדת למימונה ? ורציתי לדעת אם יש אפשרות בכלל ואם שווה לנסות להשיג חלוקות כרטיסים בפורום למועדון החדש של 24... נראה לך שזה יהיה אפשרי ? (אני אשמח מאוד אם תשלחי לי מסר בעניין עפ פרטים במידת האפשר)

Funky Giraffe

New member
הדג נחש עם קובי אוז?

קליפ ממש עם קובי אוז האיש או הקליפ המפורסם עם הטייפ?

hilagilady

New member
נכון...

הוספתי בסוגריים כי רציתי לקשר את השירים אחד עם השני.

למעלה