hilagilady
New member
"שבת ישראלית" לשבוע זה + הודעה חשובה../images/Emo124.gif
"שבת ישראלית בערוץ מוסיקה 24
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
שימו לב: בעקבות הלוח שידורים החדש של הערוץ מוסיקה 24, מהשבוע הבא משתנים זמני שידור התוכנית. שעות שידור התוכנית "שבת ישראלית" יהיו מהשבוע הבא מהשעה 06:00 בבוקר ועד השעה 15:00 בצהריים (כאשר העריכה שלי תיהיה משעה 08:00 בבוקר ועד השעה 12:00 בצהריים). להלן רשימת השירים שיהיו השבוע בחלק שאני עורכת:
שעה ראשונה- 10:00-11:00 גידי גוב ושלמה ארצי- עוף גוזל שלמה ארצי- גבר הולך לאיבוד מיקה קרני- נישקתי בחורה דני סנדרסון- אצל הדודה והדוד שלמה גרוניך- שירים פשוטים אריק איינשטיין- אוהב להיות בבית אריק איינשטיין- שביר אולארצ'יק, קלפטר ושמיר- האהבה שלי היא לא האהבה שלו אלון אולארצ'יק- בואי נתחבק יהודית רביץ ואהובה עוזרי- האיש ההוא יהודית רביץ- עיר קטנה דניאל סלומון- הייתכן ריקי גל- כשאני איתך
שעה שניה- 11:00-12:00 מירי מסיקה- לשם שרון חזיז- קח אותי לשם אמיר פיי גוטמן- יום אחרון שרון קרלן- אולי תרגיש שרון רוטר- ארוץ אליך דודו טסה- אני רץ מה קשור- גרעינים איה כורם- יונתן שפירא קרן פלס- שמעון השכן טיפקס- והפעם שיר אהבה שרית חדד- זה ששומר עליי טל שגב- יום אחרון כנסיית השכל- אוטו ביוגרפיה
שעה שלישית 12:00-13:00 אהוד בנאי- הופעת מילואים רמי קלינשטיין- רוחות מלחמה הראל מויאל- אמצע הלילה בכפר פבלו רוזנברג- אל תדאגי לי אמא שלומי שבת- מי אוהב אותך יותר ממני ליאור פרחי ושלומי שבת- עד הסוף ליאור פרחי- סיגליות גוסטו מוריס מדיוני וקוז'ו מארחים את דיוויד ברוזה- האשה שאיתי דויד ברוזה- מתחת לשמיים (בהופעה) נורית גלרון- מה שהשמיים נותנים (הציפור) שלומי שבן- מוכן לאהבה פיטר רוט- היא אוהבת
שעה רביעית 13:00-14:00 ג'ירפות- גג דידי ארז עם סיון שביט- כל מבט הראל סקעת- אם הוא ילך נינט טייב- יחפה ריטה- רגע פרטי אחינועם ניני- הוא (בואי כלה) הפרויקט של עידן רייכל- מילים יפות מאלה שוטי הנבואה- אין אני רוי אדרי- כבד לי מוקי- אלוהים איילה אינגדשט- אהבנו עפרה חזה- אם ננעלו מרב סמן טוב- איסתנא האזנה וצפייה מהנות, שלכם, הילה גלעדי
"שבת ישראלית בערוץ מוסיקה 24