"שבת ישראלית" לשבוע זה + הודעה חשובה

hilagilady

New member
"שבת ישראלית" לשבוע זה + הודעה חשובה../images/Emo124.gif

"שבת ישראלית בערוץ מוסיקה 24
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
שימו לב: בעקבות הלוח שידורים החדש של הערוץ מוסיקה 24, מהשבוע הבא משתנים זמני שידור התוכנית. שעות שידור התוכנית "שבת ישראלית" יהיו מהשבוע הבא מהשעה 06:00 בבוקר ועד השעה 15:00 בצהריים (כאשר העריכה שלי תיהיה משעה 08:00 בבוקר ועד השעה 12:00 בצהריים). להלן רשימת השירים שיהיו השבוע בחלק שאני עורכת:
שעה ראשונה- 10:00-11:00
גידי גוב ושלמה ארצי- עוף גוזל שלמה ארצי- גבר הולך לאיבוד מיקה קרני- נישקתי בחורה דני סנדרסון- אצל הדודה והדוד שלמה גרוניך- שירים פשוטים אריק איינשטיין- אוהב להיות בבית אריק איינשטיין- שביר אולארצ'יק, קלפטר ושמיר- האהבה שלי היא לא האהבה שלו אלון אולארצ'יק- בואי נתחבק יהודית רביץ ואהובה עוזרי- האיש ההוא יהודית רביץ- עיר קטנה דניאל סלומון- הייתכן ריקי גל- כשאני איתך
שעה שניה- 11:00-12:00
מירי מסיקה- לשם שרון חזיז- קח אותי לשם אמיר פיי גוטמן- יום אחרון שרון קרלן- אולי תרגיש שרון רוטר- ארוץ אליך דודו טסה- אני רץ מה קשור- גרעינים איה כורם- יונתן שפירא קרן פלס- שמעון השכן טיפקס- והפעם שיר אהבה שרית חדד- זה ששומר עליי טל שגב- יום אחרון כנסיית השכל- אוטו ביוגרפיה
שעה שלישית 12:00-13:00 אהוד בנאי- הופעת מילואים רמי קלינשטיין- רוחות מלחמה הראל מויאל- אמצע הלילה בכפר פבלו רוזנברג- אל תדאגי לי אמא שלומי שבת- מי אוהב אותך יותר ממני ליאור פרחי ושלומי שבת- עד הסוף ליאור פרחי- סיגליות גוסטו מוריס מדיוני וקוז'ו מארחים את דיוויד ברוזה- האשה שאיתי דויד ברוזה- מתחת לשמיים (בהופעה) נורית גלרון- מה שהשמיים נותנים (הציפור) שלומי שבן- מוכן לאהבה פיטר רוט- היא אוהבת
שעה רביעית 13:00-14:00 ג'ירפות- גג דידי ארז עם סיון שביט- כל מבט הראל סקעת- אם הוא ילך נינט טייב- יחפה ריטה- רגע פרטי אחינועם ניני- הוא (בואי כלה) הפרויקט של עידן רייכל- מילים יפות מאלה שוטי הנבואה- אין אני רוי אדרי- כבד לי מוקי- אלוהים איילה אינגדשט- אהבנו עפרה חזה- אם ננעלו מרב סמן טוב- איסתנא האזנה וצפייה מהנות, שלכם, הילה גלעדי

hilagilady

New member
../images/Emo160.gif "טיסת לילה"- יום ראשון../images/Emo119.gif

ברוכים הבאים לתוכנית הכי הזויה בטלוויזיה
אתם מוזמנים להצליף יחד איתי בפלייליסט בלילה שבין ראשון לשני מחצות ועד 06:00 בבוקר. "טיסת לילה"- כאן תמצאו מוסיקה מגוונת מכל הזמנים- הקליפים הכי נשכחים, נדירים, מוטרפים, משוגעים...הזויים (כבר אמרתי
) כן...גם אלה:
אז תנו לי לטפל בנדודי השינה שלכם
שעה ראשונה- 24:00 עד 01:00 סער בדישי- אני מאבד אותך אביב גפן- שנינו שווים BLACKFIELD- BLACKFIELD רוקפור- GOES AROUND צ'וקה -רמי מאירי איפה הילד- לבן בחלום שחור רמי פורטיס- חלום כחול האחים פורטיס- את לא ג'נגו- תביני אותי אסף אמדורסקי- במערבולת אסף אמדורסקי- האינטימי שלי LIVE יאיר קז- SET THEM FREE ג'ירפות- לכת
שעה שניה -1:00 עד 2:00 גלעד כהנא- מאה ימים של חסד ארקדי דוכין- דיוטי פרי ארקדי דוכין ולימור עמר- פרדי על הבוקר החברים של נטאשה- נרקומנים הבילויים- באב אלוואד 38/א' זאב טנא- החתול השחור בייב- חתול אורי מור מארח את שאנן סטריט- SHES BROKEN שאנן סטריט עם דנה עדיני- SHARE THE CITY סגול 59- יום יפה קולולוש- SOME PLACE רוי אדרי- כבד לי איילה אינגדשט- ממהרת
שעה שלישית- 2:00 עד 03:00 פאנקנשטיין- I WANT YOUR'E LOVE זבוב IN גרוב- נערה מפרו שי נובלמן- GIRLFRIEND קרח 9- החברה שלי לשעבר נעם רותם- עזרה בדרך חמי רודנר- דרך כוונת רובה דפנה והעוגיות- קובי רם אוריון- חיוך קטן המכשפות- המכשפות ליידי די- פאולינה היהודים- אלה אינפקציה- זה היה ביתי ביט 69- כמו שלך שייגעצ- לוליטה
שעה רביעית- 3:00 עד 4:00 תמוז- סוף עונת התפוזים מאיר אריאל- קוצים א איגי וקסמן- בדרך למילווקי שחר אבן צור- בדרך לכפר סבא מוניקה סקס- שנים חסומות בונא-מיוזיק- אהבה אפורה מלכת הפלקט- מיליון פעם אמיתי והנוגעים בדבר- החופרים בעצמם טל שגב- דברים קטנים שרית חדד- זה ששומר עליי הילה זיתון- תישאר נעמה- אני מבפנים FADING STAR- SQUID עידית אשל- עד שתחזור גבע אלון- DAYS OF HUNGER GOODBYE-ELEPHANT PARADE
שעה חמישית- 4:00 עד 5:00 שלומי שבן- מוכן לאהבה דניאל סלומון- אין כמו האהבה שלך דניאל סלומון ודנה עדיני- רבות הדרכים (בהופעה בטקס עמ"י 2006) שמעון בוסקילה- יש לי דרכים לומר לך אוהב (בהופעה) כנסיית השכל- אוטו ביוגרפיה שפתיים- איש וכינור אריק איינשטיין- גיטרה וכינור אריק איינשטיין- זה לא בדיוק געגוע שלום חנוך עם משה לוי- זה רק געגוע שלום חנוך ושלמה ארצי- ירח שלמה ארצי- שישה מאיר ישראל- מול עיניה יהודה פוליקר- מאוחר אולי מוקדם
שעה ששית- 5:00 עד 6:00
יהודה פוליקר- פנים אל מול פנים אריק סיני- תני לי סיבה דני ליטני- ימות המשיח יהודית רביץ- ברנדי וז'יטן גלי עטרי- אחריה נורית גלרון- מה שהשמיים נותנים (הציפור) חרמוני ופעמוני- ציפור שניה אריק לביא- זה קורה יפה ירקוני- כשהיינו ילדים קורין אלאל- כל היונים חנן יובל עם קורין אלאל- הקשיבי למים משתקמי "אנוש" ואמני ישראל- רוח האדם אילן וירצברג עם טל וייס- רוח חמה אילן וירצברג- ישן אדם מאיר בנאי- אל המנוחה האזנה וצפייה מעניינות, שלכם, העורכת, הילה גלעדי

שלמונזה

New member
ואוו מאיפה דלית עכשיו את הקליפ של בייב../images/Emo168.gif

כמה הזוי כמו תמיד הטיסת לילה טובה רק חבל שאחרי הקליפ של גבע לא שמת פליינג, זה מתבקש נו.

hilagilady

New member
האמת היא שחשבתי לערוך אותם

בדיוק אחר כך...אבל בסוף החלטתי שלא...שבוע הבא

Funky Giraffe

New member
טעות אנושששששששששששש

זה לא זבוב IN גרוב אלא זבוב עם גרוב וטוב לראות את קולולוש!!! סחתיין עליכם! בפעם האחרונה שראיתי את זה ב24 לא היה על זה לא שם, לא כותרת, לא במאי, לא אלבום... מקווה שתיקנתם את הטעות ואגב, בפ'אנקנשטיין זה YOUR ולא YOUR'E חוץ מזה סחתיין! ד"א יש קליפ של מאיר אריאל שאתם משדרים המון פעמים ופשוט אין בו סאונד. פאדיחה.

hilagilady

New member
תודה על התיקונים

ובאיזה קליפ של מאיר אריאל אין סאונד?

Funky Giraffe

New member
לא זוכר את השם, יש שם אישה שמנגנת סקסופון

אתם משדרים אותו מלא וכל פעם מחדש אני בטוח שזו הטלויזיה שלי עד שאני קולט שבכל הערוצים יש סאונד ובקליפ הזה אין

dsol

New member
יש מצב לאיזה יוסי אלפנט מתישהו ?_../images/Emo189.gif

למעלה