hilagilady
New member
"שבת ישראלית" מחר בערוץ מוסיקה 24 ../images/Emo124.gif
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
כל שבת 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים רק בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשונה 08:00-09:00 גידי גוב- מי תרצי שי גבסו- ארים ראשי דין דין אביב ומוש בן ארי- חולמת מוש בן ארי- משא ומתן הפרויקט של עידן רייכל- ממעמקים שבי בר- מעיל אחד בגשם הראל סקעת- הנני כאן שלומי שבת- אל תשטה באהבה צביקה פיק- אני אוהב אותך לאה ריטה- מה חשוב היום שרית חדד- היום היום אייל גולן- חלומות חיים משה- כל נדרי
שעה שניה 09:00-10:00 האחים והאחיות- כמו בלדה רן דנקר ועילי בוטנר- שווים כוכבי השיר שלנו- יקירתי אפרת גוש- לראות את האור מטרופולין- לא אומרת כלום אביב גפן- עם הזמן מתי כספי- היא ריקי גל- אוהבת אותך יותר איציק שמלי- כמה חסר מורן קריתי- שקט יוני רועה- חלום בלבן זהבה בן- גשם של ברכה
שעה שלישית 10:00-11:00 כנסיית השכל- טיפת מזל קובי אוז- למה את דואגת בועז בנאי- תנופה יהודה פוליקר- לא יודע שלום חנוך- אל תקרא לי עם הראל מויאל- לא מכירים אותך שלמה ארצי- האמיתי מיקי גבריאלוב- מילים ומחשבות אריק איינשטיין- עוף גוזל שי זורניצר- חללית ברי סחרוף- חלליות היי פייב- לחץ
שעה רביעית 11:00-12:00 אמיר פיי גוטמן- יום אחרון שרון חזיז- הולכת ממך כלא 6- לא יכול הילה הררי מארחת את כלא 6 ומני בגר- זה היה ביתי התקווה 6- אם אפגוש את אלוהים שוטי הנבואה- אין אני הגמלים- שיר המחשב אתניקס- האינטרנט שלי זהבה בן וזאב נחמה- משקר משה פרץ- אש ריטה ורמי קלינשטיין- אש רמי קלינשטיין- עניין של זמן האזנה וצפיה מהנות, שלכם, העורכת, הילה גלעדי
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)