"שבת ישראלית" מחר בערוץ מוסיקה 24

hilagilady

New member
"שבת ישראלית" מחר בערוץ מוסיקה 24 ../images/Emo124.gif

"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
כל שבת 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים רק בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשונה 08:00-09:00
גידי גוב- מי תרצי שי גבסו- ארים ראשי דין דין אביב ומוש בן ארי- חולמת מוש בן ארי- משא ומתן הפרויקט של עידן רייכל- ממעמקים שבי בר- מעיל אחד בגשם הראל סקעת- הנני כאן שלומי שבת- אל תשטה באהבה צביקה פיק- אני אוהב אותך לאה ריטה- מה חשוב היום שרית חדד- היום היום אייל גולן- חלומות חיים משה- כל נדרי
שעה שניה 09:00-10:00
האחים והאחיות- כמו בלדה רן דנקר ועילי בוטנר- שווים כוכבי השיר שלנו- יקירתי אפרת גוש- לראות את האור מטרופולין- לא אומרת כלום אביב גפן- עם הזמן מתי כספי- היא ריקי גל- אוהבת אותך יותר איציק שמלי- כמה חסר מורן קריתי- שקט יוני רועה- חלום בלבן זהבה בן- גשם של ברכה
שעה שלישית 10:00-11:00
כנסיית השכל- טיפת מזל קובי אוז- למה את דואגת בועז בנאי- תנופה יהודה פוליקר- לא יודע שלום חנוך- אל תקרא לי עם הראל מויאל- לא מכירים אותך שלמה ארצי- האמיתי מיקי גבריאלוב- מילים ומחשבות אריק איינשטיין- עוף גוזל שי זורניצר- חללית ברי סחרוף- חלליות היי פייב- לחץ
שעה רביעית 11:00-12:00
אמיר פיי גוטמן- יום אחרון שרון חזיז- הולכת ממך כלא 6- לא יכול הילה הררי מארחת את כלא 6 ומני בגר- זה היה ביתי התקווה 6- אם אפגוש את אלוהים שוטי הנבואה- אין אני הגמלים- שיר המחשב אתניקס- האינטרנט שלי זהבה בן וזאב נחמה- משקר משה פרץ- אש ריטה ורמי קלינשטיין- אש רמי קלינשטיין- עניין של זמן האזנה וצפיה מהנות, שלכם, העורכת, הילה גלעדי

hilagilady

New member
../images/Emo160.gif"טיסת לילה"-הלילה שבין ראשון לשני../images/Emo153.gif

"טיסת לילה"- יום ראשון- ערוץ 24
ברוכים הבאים לתוכנית הכי הזויה בטלוויזיה
אתם מוזמנים להצליף יחד איתי בפלייליסט בלילה שבין ראשון לשני מחצות ועד 06:00 בבוקר. "טיסת לילה"- כאן תמצאו את הקליפים הכי נשכחים, נדירים, מוטרפים, משוגעים...הזויים (כבר אמרתי
) כן...גם אלה:
אז תנו לי לטפל בנדודי השינה שלכם
שעה ראשונה- 00:00-01:00
ענבל דור- חבצלת אריאלה עדוי- אל תאמר מילה יונתן כנען- אוהב אותך ראשון רוקפור- GOES AROUND כנסיית השכל- אנחנו לדרכים מלכת הפלקט- מיליון פעם יזהר אשדות- בכל פעם שאני מתאהב בך מחדש אסף אמדורסקי- אהבה חדשה שגיא צורף ואלעד כהן עם אסף אמדורסקי- טוס גבוה סיון שביט- את מי את משקה דמעות דידי ארז עם סיון שביט- כל מבט ג'ירפות- לכת יאיר קז- SET THEM FREE
שעה שניה 01:00-02:00
PAPA PROJECT- מוזמביק GLORIOUS SUN- LAYA PROJECT איילת אובלס- מנהרת זמן שאנן סטריט עם זהר עזרא- הסערה אביתר בנאי- יש לי סיכוי בן ארצי- קרוסלה מוניקה סקס- מספיק בן אדם (חדש) דני סנדרסון ויהלי סובול- הרואה ואינו נראה דני סנדרסון ושלומי שבן- ילד מזדקן שלומי שבן- מוכן לאהבה שלומי שבן- אינטואיציה האחים פורטיס- את לא האחים פורטיס- תלוי על הצלב
שעה שלישית 02:00-03:00
ירמי קפלן- הדפוק הזה דנה ברגר- מלך ברי סחרוף- אינני אוהב אותה היהודים- אין לך מקום היהודים- אלה אביב גפן- סופרסטאר דן תורן ויוסלס איי די USELESS ID- שקוראים לו סופרמן להקת MSD- אהלן אהלן ביט 69- כמו שלך בצפר- EARLY GRAVE אלמנה שחורה- הבריחה ABANDONED- MENS REA ניאון- בולע וסופג סינרגיה- אשם עברי לידר- הכוס הכחולה
שעה רביעי 03:00-04:00
שילה פרבר- איזה זהב רם אוריון- אינסוף נושאי המגבעת- נגד כיוון הזיפים אסף ארליך- אמצע החיים אסף ארליך- עשרה ימים זיו רובינשטיין- בארץ אהבתי התינוקות- שימי ידך יוסי בבליקי- יש לך מקום יוסי פרץ- לפעמים אני בוכה טל שגב ואריק סיני- רק עוד דקה אריק סיני- מכור עמיר לב ערב- ראש השנה אביגיל כהן- ערב ראש השנה גליה ירון- מעל התהום מים שקטים- אהובתי המתה
שעה חמישית 04:00-05:00
רונה קינן- נס אהוד בנאי- ילדי הלילה יוסי אלפנט- באים אותך לקחת להקה רטורית- LAST NIGHT אלג'יר- דם על הים אלג'יר- קיטש גבריאל בלחסן- העוקד הנעקד והמזבח כשניקו תתחיל לדבר- צל כבד מלכת הפלקט- אח יפני אנרגיה חולנית- MADE IN JAPAN להקת אנרגיה חולנית + GREY -ACT LIKE THE MONKIES הג'יגלס- בז ג'ירפות קופים ונקר איזבו- COOK ME NO. 1- 951
שעה שישית 05:00-06:00
ג'אמוס- שם ת'ראש בצד ג'קו אייזנברג- נרדם על החולות דודי לוי- מים מופע הארנבות של דוקטור קספר- אחלום לנצח קרח 9- איתו לנצח נעם רותם- עזרה בדרך קוסקים- רקדתי במיטה פוצ'- נמלים משינה- בנות הים נעליים- רע חן קליין- בכל החדרים קרני פוסטל- הלא ידענו ביקיני- נסיך החושך ג'ינג'יות- ג'ינג'יות האזנה וצפייה מהנות, העורכת הילה גלעדי

hilagilady

New member
זאת הערת שוליים בשביל העורכים

אבל אם כבר, אז אני אסביר. יש שני קליפים לשיר. הגרסה "חדש" זו הגרסה שבה מצולמת ג'וזי כץ.

שתי שאלות

א. יהיו בערוץ שידורים מכפר המוזיקה? ב. יהיו שיודרים מיוחדים לכבוד היומולדת?

למעלה