"שבת ישראלית"- מחר בערוץ מוסיקה 24

hilagilady

New member
"שבת ישראלית"- מחר בערוץ מוסיקה 24 ../images/Emo124.gif

"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
כל שבת 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים רק בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשונה 08:00-09:00
שלמה ארצי- איסלנד שלמה ארצי ושמעון בוסקילה- עלש (שט לבדי עם הרוח) שמעון בוסקילה- את המחר שלי אלי לוזון- ים של דמעות (בהופעה) דוד ד'אור- כל הכוכבים (בהופעה) ארקדי דוכין- בגללך אריק איינשטיין- פסק זמן אריק איינשטיין ויהודית רביץ- קרה זה רק הפעם יוני רכטר עם מזי כהן- עוגן הרם כוורת- יו יה גידי גוב- נאחז באויר אלון אולארצ'יק- שני חלקים בתוך השלם יהודה פוליקר- זה הילד שבך
שעה שניה 09:00-10:00
הברירה הטבעית- ילדים זה שמחה (בהופעה) ריטה- עבד של הזמן (בהופעה) רמי קלינשטיין- עניין של זמן (בהופעה) שירי מימון- לאן שלא תלכי (בהופעה במצעד) הראל מויאל הראל סקעת ועדי כהן- חלומות מתגשמים צביקה פיק- מעלה מעלה שלומי שבן ועליזה רוזן- אני לא יכולה בלעדיך שלומי שבן- אריק פיטר רוט- צחוק הגורל חן קליין ואייל אבן צור- האגם הקפוא משינה- התשובה בועז בנאי- תנופה
שעה שלישית 10:00-11:00
אריק ברמן- מה עוד ביקשת יעל נחשון- חסר לי מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה הילה זיתון- תישאר עידן יניב- את יפה עידן יניב- לילה לבן הילה הררי- לילות לבנים הילה הררי מארחת את כלא 6 ומני בגר- זה היה ביתי מומי לוי וגלי עטרי- שמש אדומה מומי לוי- באנו להעיר ת'עיר קוואמי- ימים שחורים שבק ס- יהיה פיצוץ מוקי- אלוהים
שעה רביעית 11:00-12:00
התקווה 6- אם אפגוש את אלוהים כח ראסטה- הילדים של הילדים שלי תומר יוסף- אל תטוסי דנה עדיני- הסודות כוכבי הסרט "הלהקה"- שיר הלהקה מאיר בנאי- שירו של שפשף סי היימן- חצי עולם אבטיפוס- בוקר טוב עולם אבי עברי- עכשיו תורי עמיר בניון- הכל עד לכאן הפרויקט של עידן רייכל- ממעמקים שבי בר- מעיל אחד בגשם האזנה וצפייה נעימות, שלכם, העורכת, הילה גלעדי

hilagilady

New member
"טיסת לילה"- הלילה ההזוי שבין ראשון לשני../images/Emo29.gif

ברוכים הבאים לתוכנית הכי הזויה בטלוויזיה אתם מוזמנים להצליף יחד איתי בפלייליסט בלילה שבין ראשון לשני מחצות ועד 06:00 בבוקר.
"טיסת לילה"- מוסיקה מפתיעה ומגוונת- כאן תמצאו קליפים נשכחים, נדירים ויפים לצד קליפים מוטרפים, משוגעים והזויים. כן...גם אלה:
אז תנו לי לטפל בנדודי השינה שלכם
שעה ראשונה 00:00-01:00
אריק איינשטיין- כשאת בוכה את לא יפה שמוליק קראוס- על ענף רענן דנה עדיני- הבובה זהבה (בהופעה) אפרת בן צור - צוללת (בהופעה) דן תורן עם אפרת בן צור- שיר מבריח מכס שלמה ארצי- לילה לא שקט שלמה גרוניך- בוחר בחיים שלום חנוך- אל תקרא לי עם אבי עברי- עכשיו תורי רוקט- להיות איתך קרפ- ווי הו השיבולים- הללויה השפן הנכון- בפונדק קטן
שעה שניה 01:00-02:00
אינפקציה- זה היה ביתי בתריי זוזיי- נחמן מאומן נושאי המגבעת- נגד כיוון הזיפים המכשפות- המכשפות ליידי D - קוצים חלודים דפנה והעוגיות- דפנה פיק איקרוס- אולי ביום אחר חופש- עוד יום עבודה אורי קליאן ואבי בללי- תן לעצמך לאהוב טל גורדון- עורבים טל גורדון וקינן רונה- רציתי שזה לא יגמר רונה קינן- נס
שעה שלישית 02:00-03:00
ג'ירפות- משה שאנן סטריט עם זהר עזרא- הסערה אהובה עוזרי- צלצולי פעמונים דיקלה- עולם איזבו- PLAY WITH ME יהודית רביץ- ברנדי וז'יטן (בהופעה) דני סנדרסון- רוח ומים (בהופעה) אילן וירצברג עם טל וייס- רוח חמה נורית גלרון- אתה הרי יודע גלי עטרי- אחריה יהודה עדר עם מיקי קם- יש ביצה מאיר אריאל ולהקת כריזמה- שדות גולדברג (בהופעה) אלג'יר עם אהוד בנאי- מודה אני (בהופעה) אלג'יר- שלי
שעה רביעית 03:00-04:00
גבריאל בלחסן- בית חדש שלום גד- סוף המדבר פונץ'- כמה זה יפה שאנחנו יחד דפנה בר ציון- עננים אסף אמדורסקי- חמש עשרה דקות ביקיני- חגיגה PRAYER- LAROZ AND DAYJAH PAPA PROJECT- מוזמביק אביתר בנאי- עדר של שוורים יהושע- צ'ארלי דידי ארז עם סיון שביט- כל מבט סיון שביט- את מי את משקה דמעות תמר גלעדי- לאן את הולכת מפה אריאל הורביץ- קטיף הפלפל
שעה חמישית 04:00-05:00
הבילויים- באב אלוואד 38/א' מלכת הפלקט- אח יפני זקני צפת- תחכה מוניקה סקס- איש קש שחר אבן צור- עירומים שלומי שבן- אינטואיציה ערן צור- המנון לאדישות ארקדי דוכין- מלנכולי (בהופעה 2005) החברים של נטאשה- נרקומנים טנגו- אל תעזבי את תל אביב מיקי שביב- אלה הם שונרא- לבן על לבן דן תורן וחמי רודנר- אימפריות נופלות לאט (בהופעה)
שעה ששית 05:00-06:00
חמי רודנר- מלנכוליה אהובתי כנסיית השכל- אוטו ביוגרפיה ברי סחרוף- כמה יוסי (LIVE) יוסי אלפנט- באים אותך לקחת אהוד בנאי- לילה שקט עבר על כוחותינו בסואץ גדי אלטמן- לא תתפוס אותי (בהופעה) בוטן מתוק בקרקס- כל מה שנשאר רועי אלוני- עוטפת הרידינג ג- נסיעה נעם רותם- עזרה בדרך איגי וקסמן- בדרך למילווקי האחים והאחיות- אם העולם מוניטור- שירה נדודי שינה נעימים, שלכם, העורכת, הילה גלעדי

הערוץ מתעלם כמעט לחלוטין

מהחדש של היהודים What Abouy You... פלייליסטים מעוליפ כרגיל

hilagilady

New member
תודה רבה, והערוץ אינו מתעלם

בכלל מהחדש של "היהודים". פשוט לי עוד לא יצא לערוך אותו.

למעלה