hilagilady
New member
"שבת ישראלית"- מחר בערוץ מוסיקה 24 ../images/Emo124.gif
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
כל שבת 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים רק בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשונה 08:00-09:00 שלמה ארצי- איסלנד שלמה ארצי ושמעון בוסקילה- עלש (שט לבדי עם הרוח) שמעון בוסקילה- את המחר שלי אלי לוזון- ים של דמעות (בהופעה) דוד ד'אור- כל הכוכבים (בהופעה) ארקדי דוכין- בגללך אריק איינשטיין- פסק זמן אריק איינשטיין ויהודית רביץ- קרה זה רק הפעם יוני רכטר עם מזי כהן- עוגן הרם כוורת- יו יה גידי גוב- נאחז באויר אלון אולארצ'יק- שני חלקים בתוך השלם יהודה פוליקר- זה הילד שבך
שעה שניה 09:00-10:00 הברירה הטבעית- ילדים זה שמחה (בהופעה) ריטה- עבד של הזמן (בהופעה) רמי קלינשטיין- עניין של זמן (בהופעה) שירי מימון- לאן שלא תלכי (בהופעה במצעד) הראל מויאל הראל סקעת ועדי כהן- חלומות מתגשמים צביקה פיק- מעלה מעלה שלומי שבן ועליזה רוזן- אני לא יכולה בלעדיך שלומי שבן- אריק פיטר רוט- צחוק הגורל חן קליין ואייל אבן צור- האגם הקפוא משינה- התשובה בועז בנאי- תנופה
שעה שלישית 10:00-11:00 אריק ברמן- מה עוד ביקשת יעל נחשון- חסר לי מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה הילה זיתון- תישאר עידן יניב- את יפה עידן יניב- לילה לבן הילה הררי- לילות לבנים הילה הררי מארחת את כלא 6 ומני בגר- זה היה ביתי מומי לוי וגלי עטרי- שמש אדומה מומי לוי- באנו להעיר ת'עיר קוואמי- ימים שחורים שבק ס- יהיה פיצוץ מוקי- אלוהים
שעה רביעית 11:00-12:00 התקווה 6- אם אפגוש את אלוהים כח ראסטה- הילדים של הילדים שלי תומר יוסף- אל תטוסי דנה עדיני- הסודות כוכבי הסרט "הלהקה"- שיר הלהקה מאיר בנאי- שירו של שפשף סי היימן- חצי עולם אבטיפוס- בוקר טוב עולם אבי עברי- עכשיו תורי עמיר בניון- הכל עד לכאן הפרויקט של עידן רייכל- ממעמקים שבי בר- מעיל אחד בגשם האזנה וצפייה נעימות, שלכם, העורכת, הילה גלעדי
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)