hilagilady
New member
שבת ישראלית- מחר בערוץ מוסיקה 24
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
כל שבת 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים רק בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשון- 08:00-09:00 שי זורניצר- התחייבות שלום חנוך- אהבת נעורי רן דנקר ועילי בוטנר- שווים דניאל סלומון ודנה עדיני- רבות הדרכים דניאל סלומון ורינת בר- סוף הקיץ רפאל מרילא- עד סוף הקיץ אייל גולן עם מתחרי כוכב נולד 4- אם יש גן עדן האחים והאחיות- כמו בלדה תיסלם- יש לך אותי ("עוד שבת" עם יזהר אשדות מ-15:00) יזהר אשדות- התחלות ("עוד שבת" עם יזהר אשדות מ-15:00) שלמה ארצי- היא לא יודעת מה עובר עלי שלמה ארצי ושמעון בוסקילה- עלש (שט לבדי עם הרוח) שמעון בוסקילה- את המחר שלי
שעה שניה- 09:00-10:00 יוני רועה- חלום בלבן להקת "ריח מטאל" ואלי לוזון- בדד אבנר גדסי- נכון להיום זוהר ארגוב- הפרח בגני כנסיית השכל- תגידי שטוב מירי מסיקה- באה אליכם גוסטו מוריס מדיוני וקוז'ו מארחים את דיוויד ברוזה- האישה שאיתי שלומי שבת עם לאה שבת- חלום צועני עידן יניב- את יפה יגאל בשן- את יפה נשארת יפה דניאל סלומון- הייתכן איה כורם- שיר אהבה פשוט
שעה שלישית- 10:00-11:00 ג'קו אייזנברג ומאיה רוטמן- קשה לי לא להתרגש מאיה רוטמן- אהבה אסורה זהבה בן- ללכת עם האור אפרת גוש- לראות את האור בן ארצי- קרוסלה אביב גפן- האם להיות בך מאוהב נינט טייב- כשאתה כאן הראל סקעת- אם הוא ילך קרן פלס זאת- שבמקומי שלום חנוך- למה לי לקחת ללב גידי גוב ורונה קינן- הריקוד המוזר של הלב רונה קינן- נס
שעה רביעית- 11:00-12:00 שלומי שבן- מוכן לאהבה יצחק קלפטר- צליל מכוון אולארצ'יק, קלפטר ושמיר- ילד מזדקן דני סנדרסון- דון קישוט מזי כהן- מתמלאת אהבה הדג נחש- לא מוותר מוקי- לא נפסיק לחלום התקווה 6- אם אפגוש את אלוהים דודו טסה- הלילה לא (עלית לי בזיכרון) כח ראסטה- הילדים של הילדים שלי תומר יוסף- אל תטוסי מוש בן ארי- את האזנה וצפייה מהנות, שלכם, העורכת, הילה גלעדי
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)