שבת ישראלית- מחר בערוץ מוסיקה 24

hilagilady

New member
שבת ישראלית- מחר בערוץ מוסיקה 24

"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
כל שבת 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים רק בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשון- 08:00-09:00
שי זורניצר- התחייבות שלום חנוך- אהבת נעורי רן דנקר ועילי בוטנר- שווים דניאל סלומון ודנה עדיני- רבות הדרכים דניאל סלומון ורינת בר- סוף הקיץ רפאל מרילא- עד סוף הקיץ אייל גולן עם מתחרי כוכב נולד 4- אם יש גן עדן האחים והאחיות- כמו בלדה תיסלם- יש לך אותי ("עוד שבת" עם יזהר אשדות מ-15:00) יזהר אשדות- התחלות ("עוד שבת" עם יזהר אשדות מ-15:00) שלמה ארצי- היא לא יודעת מה עובר עלי שלמה ארצי ושמעון בוסקילה- עלש (שט לבדי עם הרוח) שמעון בוסקילה- את המחר שלי
שעה שניה- 09:00-10:00
יוני רועה- חלום בלבן להקת "ריח מטאל" ואלי לוזון- בדד אבנר גדסי- נכון להיום זוהר ארגוב- הפרח בגני כנסיית השכל- תגידי שטוב מירי מסיקה- באה אליכם גוסטו מוריס מדיוני וקוז'ו מארחים את דיוויד ברוזה- האישה שאיתי שלומי שבת עם לאה שבת- חלום צועני עידן יניב- את יפה יגאל בשן- את יפה נשארת יפה דניאל סלומון- הייתכן איה כורם- שיר אהבה פשוט
שעה שלישית- 10:00-11:00
ג'קו אייזנברג ומאיה רוטמן- קשה לי לא להתרגש מאיה רוטמן- אהבה אסורה זהבה בן- ללכת עם האור אפרת גוש- לראות את האור בן ארצי- קרוסלה אביב גפן- האם להיות בך מאוהב נינט טייב- כשאתה כאן הראל סקעת- אם הוא ילך קרן פלס זאת- שבמקומי שלום חנוך- למה לי לקחת ללב גידי גוב ורונה קינן- הריקוד המוזר של הלב רונה קינן- נס
שעה רביעית- 11:00-12:00
שלומי שבן- מוכן לאהבה יצחק קלפטר- צליל מכוון אולארצ'יק, קלפטר ושמיר- ילד מזדקן דני סנדרסון- דון קישוט מזי כהן- מתמלאת אהבה הדג נחש- לא מוותר מוקי- לא נפסיק לחלום התקווה 6- אם אפגוש את אלוהים דודו טסה- הלילה לא (עלית לי בזיכרון) כח ראסטה- הילדים של הילדים שלי תומר יוסף- אל תטוסי מוש בן ארי- את האזנה וצפייה מהנות, שלכם, העורכת, הילה גלעדי

hilagilady

New member
טיסת לילה- הלילה ההזוי שבין ראשון לשני../images/Emo124.gif

ברוכים הבאים לתוכנית הכי הזויה בטלוויזיה
אתם מוזמנים להצליף יחד איתי בפלייליסט בלילה שבין ראשון לשני מ- 00:30 ועד 06:00 בבוקר. "טיסת לילה"- מוסיקה מפתיעה ומגוונת- כאן תמצאו קליפים נשכחים, נדירים ויפים לצד קליפים מוטרפים, משוגעים והזויים. כן...גם אלה:
אז תנו לי לטפל בנדודי השינה שלכם
שעה ראשונה- 00:00-01:00
אריק ברמן- מתוקות האחרונות שלומי שבן- אינטואיציה מאיר אריאל- קוצים א' איגי וקסמן- לא מחכה יותר לדוור איפה הילד- אהובה הקטנה רמי פורטיס- רד מעל מסך הטלויזיה שלי דני סנדרסון- אמרתי לה לבוא דני סנדרסון- אל תדברו איתי מאיר בנאי- חלומות אחרים דני בסן- תהיה לנו מלך דנה ברגר- מלך בלאגן- לצלול ערן צור- עולה
שעה שניה 01:00-02:00
נוער שוליים- קיר של אהבה פופלקס- איציק הקליק- אל תדליקו לי נר הקליק- גולם ברי סחרוף- אוחתכ בייבי אמסטפ- אין קץ לילדות היהודים- אין לך מקום סינרגיה- חום יולי אוגוסט שלמה ארצי- שאלתי מה קרה יהודית תמיר- פגישות ופרידות מאיר ישראל- מול עיניה עמיר בניון- ניצחת איתי הכל
שעה שלישית 02:00-03:00
יוני רועה- חלום בלבן אביבה אבידן- פרי גנך אתניקס עם אלי לוזון- האהבה תנצח אתניקס- מחר אני בבית ירדנה ארזי- הביתה האחים והאחיות- כמו בלדה האחים והאחיות- אם העולם מיקי גבריאלוב- מילים ומחשבות מיקי גבריאלוב עם מרגלית צנעני- שיר לכל עת אלון אולארצ'יק- שני חלקים בתוך השלם שייקה לוי וריקי בליך- אל תבכי ילדונת בני בשן וריקי בליך- תני לי דת הבילויים- באב אלוואד 38/א' זאב טנא- איפה טעינו איזי הפתולוג- בין הקירות
שעה רביעית 03:00-04:00
גלעד כהנא- מאה ימים של חסד ג'ירפות- קשה לי ענבל דור- חבצלת ריטה- TIME FOR PEACE סופי צדקה והמקהלה השומרונית- אלוהינו GLORIOUS SUN- LAYA PROJECT איילת אובלס- מנהרת זמן בשורות טובות- אגדת ארץ יונתן רזאל- סך הכל גלעד- תקוה שוטי הנבואה- הייתי מנייאק אהבת הארץ- רואי ואסנת לוי- כל הנחלים רונה קינן- נס טל גורדון וקינן רונה- כמו שיורד גשם טל גורדון- מראת פלאים רוקפור- הכעס
שעה חמישית 04:00-05:00
דודי לוי- מים דן תורן ושליחי הבלוז- בעתיד הלא רחוק אסף ארליך- אמצע החיים דבק- הכפתור תומר בן אפריים- בחירות איזבו- COOK ME 951 -NO. 1 951 עם יובל מנדלסון- כמו ג'וק שייגעצ- ניו יורק רפיח ניר פרידמן- חי בפלורנטין השוונג של הפיתה- אוכלת מהצד זקני צפת- השכן זקני צפת- מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר אריק איינשטיין / שלום חנוך- מה שיותר עמוק יותר כחול
שעה שישית 05:00-06:00
תמוז- סוף עונת התפוזים יובל בנאי- מכת שמש שמוליק קראוס- איזו רוח טובה טנגו- אל תעזבי את תל אביב מיקי שביב- מלך הזמנים הקטנים מיקה קרני- מיטשל גיא כהן- פתחתי חלונות שי גבסו- המילים החסרות יהודית רביץ ואהובה עוזרי- האיש ההוא יהודית רביץ- איזו מין ילדה שלמה ארצי- נוף ילדות בן ארצי- תכף טל שגב- יום אחרון האזנה וצפייה מהנות, שלכם העורכת, הילה גלעדי

למעלה