"שבת ישראלית" -07.07.07

hilagilady

New member
"שבת ישראלית" -07.07.07

"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
כל שבת 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים רק בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשונה- 08:00-09:00 דויד ברוזה- מתחת לשמיים לאה שבת- חתיכת שמיים שלום חנוך ושלמה ארצי- ירח שלמה ארצי- אחרי הכל את שיר איציק שמלי- כמה חסר האחים והאחיות- כמו בלדה מיסטר הרי- אל תשכחי אותנו (קליפ 2005) דין דין אביב- כבר אחרי חצות היונים ואילנית- רינגולי היונים וששי קשת- הלילה הארוך בעולם צביקה פיק- מעלה מעלה דנה אינטרנשיונל- לאב בוי שרית חדד- חגיגה ("עושים שבת" עם שרית חדד מ-15:00) שרית חדד- בחום של תל אביב ("עושים שבת" עם שרית חדד מ-15:00)
שעה שניה 09:00-10:00 עברי לידר- הכוס הכחולה יהודית רביץ- צא מזה אריק איינשטיין / שלום חנוך- מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר אריק איינשטיין- כשאת בוכה את לא יפה העברית- מסיבת כתה אתניקס- אם את יכולה הראל מויאל- לא מכירים אותך דניאל סלומון- הייתכן מוש בן ארי- ממריאים שוטי הנבואה- אין אני שוטי הנבואה ואיזבו- הוא הדג נחש- לא מוותר טיפקס- הורה נדלנים טיפקס עם עלמה זק- פרח השכונות
שעה שלישית 10:00-11:00 בוסקילז ושלומי שבת- בלבי שלומי שבת עם סאבלימינל והצל- בחוף של טראפטוני סאבלימינל, מירי בן ארי, שי 360- קלאסית ופרסי/באבא בא שרית חדד סאבלימינל והצל- הסוד ("עושים שבת" עם שרית חדד מ-15:00) משה פרץ- יש רגעים זהבה בן- אוהבת אייל גולן- מתגעגע ליאור נרקיס- מילים לאהבה יוני רועה- חלום בלבן כנסיית השכל- אוטו ביוגרפיה שמעון בוסקילה- הייתי בגן עדן לירן טל- הטעם לחיי עמיר בניון- הכל עד לכאן
שעה רביעית 11:00-12:00 ברי סחרוף- מונסון ברי סחרוף עם אינפקטד משרום- יומולדת פורטיסחרוף- תחת אש היהודים- אין לך מקום (קליפ השבוע) נינט טייב- היא יודעת עידן יניב- את יפה שירי מימון- אהבה קטנה אמיר פיי גוטמן- יום אחרון היי פייב- עומד על צוק שרון חזיז- קח אותי לשם מופע הארנבות של דוקטור קספר- אחלום לנצח דודי לוי- מים תבלו, הילה גלעדי

hilagilady

New member
"טיסת לילה"- 08.07.07 ../images/Emo160.gif

ברוכים הבאים לתוכנית הכי הזויה בטלוויזיה אתם מוזמנים להצליף יחד איתי בפלייליסט בלילה שבין ראשון לשני מ- 00:30 ועד 06:00 בבוקר. "טיסת לילה"- מוסיקה מפתיעה ומגוונת- כאן תמצאו קליפים נשכחים, נדירים ויפים לצד קליפים מוטרפים, משוגעים והזויים. כן...גם אלה:
אז תנו לי לטפל בנדודי השינה שלכם
|ינשוף{חצי שעה ראשונה 00:30-01:00 משינה- היא התווכחה איתו שעות יובל בנאי- ניפגש במאי נושי פז- מרגיש נכון ירמי קפלן- במוקדם או במאוחר ג'נגו- משהו זר יוני בלוך- אחריות - קליפ אאוטייקס (חוסר אחריות)
שעה שניה 01:00-02:00 איגי וקסמן- בדרך למילווקי האחים והאחיות- אם העולם אבטיפוס- בוקר טוב עולם שרון הולצמן- סיכוי קלוש פונץ'- כמה זה יפה שאנחנו יחד החשמליות- לונדון דברים שעשיתי עם אחותי- שיר חתונה יוסי פרץ- לפעמים אני בוכה רונה קינן- נס אריק ברמן- תשמח שרון קרלן- טסה גבוה כנסיית השכל- אוטו ביוגרפיה יוני רועה- חלום בלבן
שעה שלישית 02:00-03:00 נורית גלרון- אתה פה חסר לי אביב גפן- אהבנו בן ארצי- קרוסלה טל שגב- יום אחרון שלמה ארצי- איסלנד שלום חנוך- ללא מילים אריק איינשטיין / שלום חנוך- טוב לי ארז נץ- שבלול פיטר רוט- לוקס דודי לוי- הרשי לי דודי לוי- מים נוער שוליים- קיר של אהבה טאטו- מריה אלונה דניאל- שרה
שעה רביעית 03:00-04:00 קורין אלאל ואלונה דניאל- אל תלך קורין אלאל- זן נדיר דן תורן- מתחת לפנס בלאגן- חוץ לארץ דנה ברגר- בומביי איפקטד מאשרום- BECOMING INSANE ברי סחרוף עם אינפקטד משרום- יומולדת ברי סחרוף- רעש לבן אמסטפ- אין קץ לילדות היהודים - אין לך מקום - קליפ השבוע צ'וקה - רמי מאירי רם אוריון- אינסוף הפה והטלפיים- קנדה להקת אנרגיה חולנית ועקיבא נוף- BEAUTIFUL JUNE אנרגיה חולנית- MADE IN JAPAN
שעה חמישית 04:00-05:00 שאנן סטריט עם חוה אלברשטיין- נפשי חוה אלברשטיין- סולם אריק לביא- זה קורה אריק לביא- בדרכי שלי אריק משעלי- אם נדע לאהוב גיא זוארץ- שבע שנים צביקה פיק- אני אוהב אותך לאה מיכל אמדורסקי- פרפרה אסף אמדורסקי- יקירתי אפרת גוש- לראות את האור אבי גרייניק- אל האור רמי קלינשטיין- אל שתיקותייך הדס דגול- בגדד
שעה ששית 05:00-06:00 תקרא לי סוהרא- ד"ר פאוסטוס האנשים- ג'אלו נקמת הטרקטור- אופניים וספר מאיה מרון- סרטים מצויירים מאיה רוטמן- התיקון של חיי דניאל סלומון- מישהו לרוץ איתו ריקי גל- כשאני איתך ריקי גל ומתי כספי- היא שלו והוא שלה עופרה פוקס ואהוד מנור- שפה משותפת יהודה (ידי) מנור- ילדי הירח יוסי אזולאי- אני אקטוף לך את הירח אורנה ומשה דץ עם יוסי אזולאי- אתה בלבי עופרה חזה- בן פרבר תהנו, שלכם, הילה גלעדי

למעלה