hilagilady
New member
"שבת ישראלית" -07.07.07
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
כל שבת 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים רק בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשונה- 08:00-09:00 דויד ברוזה- מתחת לשמיים לאה שבת- חתיכת שמיים שלום חנוך ושלמה ארצי- ירח שלמה ארצי- אחרי הכל את שיר איציק שמלי- כמה חסר האחים והאחיות- כמו בלדה מיסטר הרי- אל תשכחי אותנו (קליפ 2005) דין דין אביב- כבר אחרי חצות היונים ואילנית- רינגולי היונים וששי קשת- הלילה הארוך בעולם צביקה פיק- מעלה מעלה דנה אינטרנשיונל- לאב בוי שרית חדד- חגיגה ("עושים שבת" עם שרית חדד מ-15:00) שרית חדד- בחום של תל אביב ("עושים שבת" עם שרית חדד מ-15:00)
שעה שניה 09:00-10:00 עברי לידר- הכוס הכחולה יהודית רביץ- צא מזה אריק איינשטיין / שלום חנוך- מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר אריק איינשטיין- כשאת בוכה את לא יפה העברית- מסיבת כתה אתניקס- אם את יכולה הראל מויאל- לא מכירים אותך דניאל סלומון- הייתכן מוש בן ארי- ממריאים שוטי הנבואה- אין אני שוטי הנבואה ואיזבו- הוא הדג נחש- לא מוותר טיפקס- הורה נדלנים טיפקס עם עלמה זק- פרח השכונות
שעה שלישית 10:00-11:00 בוסקילז ושלומי שבת- בלבי שלומי שבת עם סאבלימינל והצל- בחוף של טראפטוני סאבלימינל, מירי בן ארי, שי 360- קלאסית ופרסי/באבא בא שרית חדד סאבלימינל והצל- הסוד ("עושים שבת" עם שרית חדד מ-15:00) משה פרץ- יש רגעים זהבה בן- אוהבת אייל גולן- מתגעגע ליאור נרקיס- מילים לאהבה יוני רועה- חלום בלבן כנסיית השכל- אוטו ביוגרפיה שמעון בוסקילה- הייתי בגן עדן לירן טל- הטעם לחיי עמיר בניון- הכל עד לכאן
שעה רביעית 11:00-12:00 ברי סחרוף- מונסון ברי סחרוף עם אינפקטד משרום- יומולדת פורטיסחרוף- תחת אש היהודים- אין לך מקום (קליפ השבוע) נינט טייב- היא יודעת עידן יניב- את יפה שירי מימון- אהבה קטנה אמיר פיי גוטמן- יום אחרון היי פייב- עומד על צוק שרון חזיז- קח אותי לשם מופע הארנבות של דוקטור קספר- אחלום לנצח דודי לוי- מים תבלו, הילה גלעדי
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)