"שבת ישראלית" 09.06.07- בערוץ מוסיקה 24

hilagilady

New member
"שבת ישראלית" 09.06.07- בערוץ מוסיקה 24

"שבת ישראלית" - להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
אני מזכירה לכם שבעקבות לוח השידורים החדש, התוכנית שלי עברה ל- 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים
שעה ראשונה- 08:00-09:00 מיסטר הרי- אל תשכחי אותנו צביקה פיק- לא אני הוא האיש נורית גלרון- אין מדינה לאהבה גידי גוב- מי תרצי אלון אולארצ'יק- בואי נגיד (משחק המונופול) רמי קלינשטיין- ביום של הפצצה איציק שמלי- כמה חסר עמיר בניון- ניצחת איתי הכל כנסיית השכל- ידיים למעלה הראל סקעת- בתוך הילה זיתון- תישאר שירה גבריאלוב- הבוקר יאיר שי זורניצר- התחייבות רונית שחר- אהוב יקר
שעה שניה- 09:00-10:00
שלמה ארצי- איסלנד ריטה- האם אתה מאושר עברי לידר- תמיד אהבה מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה יהודית רביץ- כשתבוא אהבה סיון שביט- נשקי אותי נימרוד לב ואורלי פרל- זה כל הקסם אבטיפוס- נמסים מאהבה דניאל סלומון- אהבה דניאל סלומון ודנה עדיני- רבות הדרכים אפרת גוש- לראות את האור זהבה בן - ללכת עם האור יהודה סעדו- מצחיק מידי
שעה שלישית- 10:00-11:00
מורן קריתי- גלים ברוח אייל גולן- אל תלכי לי שרית חדד- זה ששומר עליי טל שגב- יום אחרון קרן פלס- זאת שבמקומי בעז שרעבי- אם את עדיין אוהבת אותי שלומי שבן- מוכן לאהבה יצחק קלפטר - צליל מכוון אריק איינשטיין- האור בקצה יהודה פוליקר- זה הילד שבך
שעה רביעית- 11:00-12:00
יזהר אשדות- במרחק נגיעה מכאן יגאל בשן ופיטר רוט- היא רק רוצה להתחתן פיטר רוט- צחוק הגורל בונא מיוזיק- אהבה אפורה שלום חנוך- אזניים לטלפון איגי וקסמן- מסתובבים רוי אדרי- כבד לי שחר סוויסה- בורא עולם מוקי- אלוהים התקווה 6- אם אפגוש את אלוהים דודו טסה- הלילה לא (עלית לי בזיכרון) תומר יוסף- אל תטוסי צפייה והאזנה נעימות, שלכם, הילה גלעדי

hilagilady

New member
"טיסת לילה"- בלילה שבין ראשון לשני- ערוץ 24

ברוכים הבאים לתוכנית הכי הזויה בטלוויזיה
אתם מוזמנים להצליף יחד איתי בפלייליסט בלילה שבין ראשון לשני מחצות ועד 06:00 בבוקר. "טיסת לילה"- מוסיקה מפתיעה ומגוונת- כאן תמצאו קליפים נשכחים, נדירים ויפים לצד קליפים מוטרפים, משוגעים והזויים. כן...גם אלה:
אז תנו לי לטפל בנדודי השינה שלכם
שעה ראשונה- 24:00- 01:00
אהוד בנאי- ברוקלין אלג'יר עם אהוד בנאי- מודה אניי אלג'יר- דם על הים כנסיית השכל- אוטו ביוגרפיה ברי סחרוף- כמה יוסי יוסי אלפנט- באים אותך לקחת להקה רטורית- סדר יום משינה- נגעה בשמיים איפה הילד- לאן לאן האחים והחיות- אני קורא לך רוקפור- GOES AROUND מוניקה סקס- גשם חזק אינפקציה- סרט של סקס
שעה שניה- 01:00-02:00 העברית- מסיבת כתה בום פם- חתול וחתולה הבילויים- באב אלוואד 38/א' האחים פורטיס- דניאל ג'וק 951 עם יובל מנדלסון - כמו ג'וק שייגעצ- התחרות האולימפית אריק ברמן- שער 6 אריק איינשטיין- אדומה שלי אריק איינשטיין- הבלדה על זומטי ולבטי אריק איינשטיין / שלום חנוך- אל תוותרי עליי שלום חנוך ושלמה ארצי- אני רואה אותך שלמה ארצי- תרקוד גידי גוב ורונה קינן- הריקוד המוזר של הלב
שעה שלישית- 02:00-03:00
רונה קינן- עיניים זרות WARM TOUCH- MISSFLAG נקמת הטרקטור- אופניים וספר טל גורדון- עורבים סיוון שביט- הכחול האפור הזה דידי ארז עם סיון שביט- כל מבט ביקיני- גם כשאני איתך אפרת גוש- לראות את האור אסף אמדורסקי- אל תעזבי את תל אביב מיקי שביב- אלה הם מיקה קרני- אלול בעין כרם שלמה ארצי- גבר הולך לאיבוד רונית שחר- זרעי קיץ מאיר אריאל ולהקת כריזמה- שדות גולדברג מאיר בנאי- לא יכול להוריד ממך את העיניים חמי רודנר- לילה בלי טיפה של דלק
שעה רביעית- 03:00-04:00 שי גבסו- מישהו גדול- בהופעה בפסטיבל השירים דודי לוי- הנה הארץ השלמה אבי בניון- יהודה איציק שמלי- כמה חסר שלומי שבן- מוכן לאהבה אפרת בן צור- כל יום יהושע- צ'ארלי פונץ'- כמה זה יפה שאנחנו יחד החשמליות- לונדון אסף קרן ומוזיקת המקרה- עוד אבוא אל ספך אושיק לוי- אהבה שונה האנשים- ברזילרה דנה ברגר- מחכה לו ורד קלפטר- צחוק ילדים אלי מגן- לזכור דני ליטני- עד סוף הקיץ
שעה חמישית- 04:00-05:00 יהודית רביץ- ברנדי וז'יטן איזבו- COOK ME ג'ירפות- קשה לי יאיר קז- SET THEM FREE PAPA PROJECT- מוזמביק כשניקו תתחיל לדבר- מכור אליה אייל קופמן- אדום איגי וקסמן- אדום זיו רובינשטיין- כחול זיו רובינשטיין ודפנה ארמוני- רק אוהב התינוקות- קחי אותי הלילה נינט טייב- קח אותי אביב גפן- עכשיו מעונן ג'וני שועלי- עכשיו
שעה ששית- 05:00-06:00
רעש- לעתים לחש- תותים בחום אוליב- כמוך כמוני רוך- אל האהבה נורית גלרון- גאון אילן וירצברג עם טל וייס- רוח חמה שלום מור- שיר על רוח שלום מור ועמיר לב- זוהר מוכר אסף אמדורסקי- ביחד ירמי קפלן- אני אשתנה ג'נגו- לב מאיר בנאי- לב סדוק ארקדי דוכין- מלנכולי ארקדי דוכין ולימור עמר- פרדי על הבוקר האזנה וצפייה מהנות, שלכם, העורכת, הילה גלעדי

dsol

New member
ואי איזה פלייליסט !_../images/Emo189.gif

תודה על היוסי אלפנט
ויש את הקליפ החדש של הבילויים
הוא כל כך הזוי.... ואפילו יהושע ! אחח רק חבל שאני לא ער בשעות כאלו בדרך כלל

hilagilady

New member
שימו לב- הודעה חשובה בקשר לשבת ישראלית

בכל שבוע ישולבו שירים של אמן מסויים בין התוכניות- השבוע יהיה זה תורו של שלומי שבת. במסגרת "שבת ישראלית" שאני עורכת ישולבו השירים הבאים של שלומי באופן אקראי: למה מה? מי החושך חזרתי את מנצחת אל תשטה באהבה אף פעם לא אומר בחוף של טרפטוני לכל אחד יש

למעלה