hilagilady
New member
"שבת ישראלית" 09.06.07- בערוץ מוסיקה 24
"שבת ישראלית" - להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
אני מזכירה לכם שבעקבות לוח השידורים החדש, התוכנית שלי עברה ל- 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים
שעה ראשונה- 08:00-09:00 מיסטר הרי- אל תשכחי אותנו צביקה פיק- לא אני הוא האיש נורית גלרון- אין מדינה לאהבה גידי גוב- מי תרצי אלון אולארצ'יק- בואי נגיד (משחק המונופול) רמי קלינשטיין- ביום של הפצצה איציק שמלי- כמה חסר עמיר בניון- ניצחת איתי הכל כנסיית השכל- ידיים למעלה הראל סקעת- בתוך הילה זיתון- תישאר שירה גבריאלוב- הבוקר יאיר שי זורניצר- התחייבות רונית שחר- אהוב יקר
שעה שניה- 09:00-10:00 שלמה ארצי- איסלנד ריטה- האם אתה מאושר עברי לידר- תמיד אהבה מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה יהודית רביץ- כשתבוא אהבה סיון שביט- נשקי אותי נימרוד לב ואורלי פרל- זה כל הקסם אבטיפוס- נמסים מאהבה דניאל סלומון- אהבה דניאל סלומון ודנה עדיני- רבות הדרכים אפרת גוש- לראות את האור זהבה בן - ללכת עם האור יהודה סעדו- מצחיק מידי
שעה שלישית- 10:00-11:00 מורן קריתי- גלים ברוח אייל גולן- אל תלכי לי שרית חדד- זה ששומר עליי טל שגב- יום אחרון קרן פלס- זאת שבמקומי בעז שרעבי- אם את עדיין אוהבת אותי שלומי שבן- מוכן לאהבה יצחק קלפטר - צליל מכוון אריק איינשטיין- האור בקצה יהודה פוליקר- זה הילד שבך
שעה רביעית- 11:00-12:00 יזהר אשדות- במרחק נגיעה מכאן יגאל בשן ופיטר רוט- היא רק רוצה להתחתן פיטר רוט- צחוק הגורל בונא מיוזיק- אהבה אפורה שלום חנוך- אזניים לטלפון איגי וקסמן- מסתובבים רוי אדרי- כבד לי שחר סוויסה- בורא עולם מוקי- אלוהים התקווה 6- אם אפגוש את אלוהים דודו טסה- הלילה לא (עלית לי בזיכרון) תומר יוסף- אל תטוסי צפייה והאזנה נעימות, שלכם, הילה גלעדי
"שבת ישראלית" - להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)