שבת מבורכת וקסומה לכולם

d s d s

New member
שבת מבורכת וקסומה לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo23.gif../images/Emo189.gif

לפעמים כשאני מסתכלת על עלמא אור בת השמונה חודשים אני רואה דמות אחרת מתוכה. מישהו אחר שאני מכירה. לפעמים היא דומה למישהו מהמשפחה המורחבת אבל גם ל"סתם" אנשים ואפילו לאנשים מפורסמים.. ואז אני חושבת.. שיש בה הכל
ואני נזכרת, שכדאי לי לא להחליט בראש מה היא תהיה ואיזה אופי היא מגבשת כי היא יכולה להיות הכל, כל מה שהיא תרצה ובכל זמן, היא יכולה ומותר לה- להיות משהו אחר שהיא תבחר... ועכשיו אני מבינה את הקושי שמתעורר אצל הורים שמצד אחד נותנים הכל ומצד שני- לא יכולים להחליט בניגוד לטבע שלנו, אפשר לומר. שיהיה לי בהצלחה
ולכל ההורים והילדים באשר הם

היא תיהייה כל מה שהיא תרצה

אחרי שהיא תיהייה הרבה ממה שאת והרבה ממה שבעלך והרבה ממה שהסביבה תרצה ממנה ותצפה ממנה וזה בסדר גמור! זה מה שעשה אותך למי שאת וזה מה שעשה אותי למי שאני. לא הצלחתי להבין מה זאת אומרת "לא יכולים להחליט", אבל אני בהחלט יכולה להגיד לך שהיום כבר אין לי בעיה עם האמירות של "הוא יהיה רופא" וכו' כי אני יודעת שמחר יגידו משהו אחר ובסוף אולי הוא בכלל יהיה גנן...
. הכי חשוב, שעוד 20 שנה, כשהוא יבחר- אני אהיה שם לעודד אותו לבחור עבור עצמו.

../images/Emo99.gifדסדס יקרה../images/Emo23.gif

שיהיה לך גידול קל ומהנה
יש נטיה כזו לזרום על כנפי דמיון
ולראות בילדים כל מיני פנים אחרים.... מה שבטוח שלעלמא אור יש אמא מיוחדת ורגישה וכייף לה שהיא איתך....

למעלה