שבת מורכבת לנו

rolan

New member
שבת מורכבת לנו ../images/Emo77.gif

היום יגיעו אלינו משפחתי החביבה. גם כאן יש מורכבות - אבשלי, שהתאלמן לפני שנתיים +, החל לפני כשנה מחליף בנות זוג כמו גרביים. אחותי שהיא אם חד הורית, צוחקת עליו כל הזמן, אומרת לי, מה זה? דון זואן יש לנו? נו, אז שיזרוק איזו עצם....
בחודש האחרון יש מישהי חדשה, שהיום נפגוש. המישהי הזו, הצליחה להתחבב על אחי ואחיותיי, כולל הנכדים הקטנים. היא התחבבה עד כדי כך, שאחותי הודיעה לאבשלי מפורשות... אם אתה נפרד ממנה, יש לך עסק איתי... אנחנו עדיין לא פגשנו אותה. האשה הזו, גרה בסביבתנו כשהייתי ילדה, היא היתה גננת של אחי הקטן והבת שלה למדה בכיתה שלי!!! אתם מבינים? ייתכן שהשכן שלכן, בעוד שנים מספר, עקב נסיבות כאלה ואחרות, יהיה בן זוג שלכן... לכו תדעו... טוב, אני הולכת להתכונן למפגש המרגש. אוהבת שהם באים אלינו...

yaeli4

New member
רולן, איזו משפחה מגניבה../images/Emo66.gif

נשמע חמוד ומתוק ושובב ומשעשע. מקווה שתהייה לכם שבת נהדרת וזה נשמע כאילו כך יהיה. דווחי בהמשך,

משפחה גנובה....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שאלה לי אליך מנהלת כחולה ומקסימה, תגידי יש רגע שאת נחה? כל שבת הילולות (בלי עין הרע) אבל רבאק מהיכן הכוחות? שתזכי תמיד לארח ולשמוח הרבה הרבה ,אבל שמרי על עצמך כי כל הגנובים והמגניבים וגם אנחנו זקוקים לך עד 120 לפחות....

1נתי 1

New member
ממש שושלת

ממש ממש לא משעמם אצלכם אימי אלמנה כבר הרבה שנים הולכת לחפש את השכן...............

rolan

New member
כולם עדיין כאן

רואים את "שרק" הנפלא.... יכולה לספר שהיה מגניב, נהניתי מאוד! הבת זוג של אבשלי חמודה לאללה... נו, אז איך אקרא לה?......

rolan

New member
דיווח מאסף ואחרון

אבשלי וזוגתו נסעו, הצטרפו אליהם אחי ואחותי. אצלנו נשארו אחותי ושני ילדיה הקטנים. לאחר שנסעו, סייחה הכריזה - היא חמודה וואווווו הבונבון של אחותי הסכים איתה מיד ואמר כן, נכון, לא כמו... זאתי.... אז זהו משפחה פאזל - מורכבת... שבוע טוב לכם עוד 6 ימים למפגש בשובך

dafgol

New member
איזה יופי ../images/Emo45.gif

נו אז אם יש הסכמה מקיר לקיר..... שיהיה המון
לZוג הצעיר

*יערית

New member
רולן../images/Emo140.gif

וואו איזו שמחה
,אני בטוחה שאוהי הרגיש הכי טוב שבעולם
זהו שאולי הרגשתי שאסור להפריע וניתבנו את דרכינו מהצפון הרחוק היישר הביתה...
ד"א... היה לנו שבת מיוחדת....באמת מיוחדת..מקסימה... מרגשת....

rolan

New member
../images/Emo51.gif יעריקה, ספרי מה היה מיוחד

בשבת הזו...? ספרי לכולנו...

*יערית

New member
ניקיתי את המדפים..

שבבטן בין הר להר,בין כביש לכביש, בכל נוף מדף אחר התרוקן... התחושה שאחרי משוחררת וניפלאה יחד, בכלל אני חושבת כשיש עם מי לדבר......זה נכס יקר ביותר
אז היום האיצטבות אצלנו נקיים מאבק, ויש מהפך
את יודעת הדברים הקטנים שתמיד חוששים לדבר עליהם כי אין את המומנטום המתאים...והנה זה בא....
חוץ מזה היינו ראינו טיילנו הרבה,אכלנו,נפגשנו עם חברים ומשפחה..ואז בחצות כשהגענו ניזכרנו שמנוחה כלל לא היתה כלולה בסופ"ש הזה

*יערית

New member
ברחה לי מילה

היינו בצפון... תודה על הסובלנות לגבי שגיאות כתיב

*יערית

New member
חן חן לאדון../images/Emo13.gif

והנה סיפרתי על הסופ"ש ולא היתה תגובה, האם זה כי דיברתי בג'יבריש?

יעריתוש

שכחת להבריק את החלונות,,,אני לא מצליחה להציץ לך פנימה
העיקר שיש שותף שמבין ועכשיו הכל רגוע

*יערית

New member
את האמת...

חודש שלם שלא רואים דרך החלונות כך שבאמת היה קשה להציץ פנימה
השותף הוא לכל דבר..וזה הולך ותופס תאוצה לא מפחידה...אלא הרגשה טובה..כמו אחרי ארוחה במסעדה טובה,וזהו בגלל שאני ממעטת לשתף על הזוגיות שלנו מטעמים אישיים ותוך שמירה על הפרטיות שלנו...השפה הג'יברישית והמטאפורית הכי מועדפת עליי

עלמה 3

New member
נעביבאשק - אני מבינה רק מרוקאית או

יותר נכון סרפפפפתית
מה לי ול- ג'בריש ????????? בכל אופן זה נראה ונשמע נפלא , הפתיחות , זה נפלא שמערכת היחסים היא כמו יין ... (שאטו ..משהו.. ) עם הזמן משתבבבבבבחת ! אז.. מון שרי
כן, יירבו סופ"ש כאלה

למעלה