הרבה זמן לא כתבתי בפורום. היו כמה פעמים שנכנסתי וקראתי קצת, אבל לא תבתי כלום. בקיצור, אני ממש לא בעניינים. קרה אצלי לא מעט, אבל הרוב משעמם. הייתי אצל הראומוטולוג, והוא לא אמר לי משהו מיוחד. שיהיה לכולם סוף שבוע נעים, שלכם,
מת להיות איתכם ולראות אותכם אמיתי לראות את האנשים שאני אוהב במציאות אבל מאחל לכם הנאה מרובה בכנס ותצאו מהכנס בתועלת מקווה ומאחל לכם חבריה שתהנו מהכנס מכול רגע ומכול שנייה ומכול דקה לבי רוחי ומוחי יהיו איתכם וגם נשמתי אבל נשמתי זאת אתם
הייתי מת לחבק כול אחת ואחד מכם אבל אולי לא בגילגול הזה אולי בגילגול הבא עלינו בע"ה
תעשו הרבה תמונות אל תשכחו מת לראות אותכם אבל שהתמונה תהיה מקרוב לא מרחוק כי בא לי לראות את הפנים שלכם הכבוד והעונג כולו שלי להכיר ולראות אותכם מקרוב
רוצה לשמוע רק חדשות טובות ושתהיו לי בריאים אוהב אותכם מרואן
מקווה שהכול בסדר אני לא יודע מה קרה לכם הפסקתם לכתוב שירים ודברים מה רק אני כאן??משעמם לאללה מקווה לשמוע מכם כי אתם חסרים לי לאללה בגללכם אני כבר לא נורמלי בגללכם לאהוב רק בא לי בגללכם אני שמח בגללכם כהה מאושר בשבילכם ורק בשבילכם אני שר ורק שר אלה מילים למשורר הדגול חיים נחמן ביאליק[ליאור נרקיס] ))אנשים אני באמת מתגעגע אליכם מקווה שאין לכם כאבים ואתם מרגשים טוב ואתם מחייכים וצוחקים על העולם מאחל לכם לשנה החדשה הבאה עלינו בע"ה המון המון המון המון בריאות אושר ועושר ונחת ופרנסה ושלוםםםםםם ושתגשימו את כול חלומותיכן ומשאלותיכן אינשאללה בע"ה
מאחל לכולכם שתהנו בכנס תבלו ותהנו ותצחקו ותחייכו ותצלמו המון תמונות לילה טוב אנשים יקרים ללבי אוהב אותכם מרואן
אני מקווה שהכל בסדר איתך. זה בסדר גם שאת לא כותבת, לפעמים יותר עדיף פשוט לשבת מהצד ולקרוא בלי להגיב- הכל איך שנוח. אז מה עובר עליך בימים האחרונים? שתפי אותנו, אם בא לך.... סופשבוע נעים גם לך!!
תראה, שירים צריכים לבוא במוזה... לפעמים לוקח זמן עד שהמוזה הזאת מגיעה... אני בטוחה שעם קצת סבלנות הכשרונות שלנו יראו מילים חדשות ומדהימות- כמו תמיד.... היום הלכתי לקנות כמה דברים בסופר ובסוף הקניה הציעו לי לתרום 10 שקלים לחולי סרטן ובתמורה קבלתי כרטיסי ברכה לשנה החדשה, אז הינה סרקתי לכם את הכרטיס ורציתי לאחל לכם בשמי ובשם כוכי, שנה טובה ומתוקה, אנא ראו קובץ מצורף... ש-נ-ה ט-ו-ב-ה ל-כ-ו-ל-ם!!!!
שבת שלום שבת מתוקה שבת קסומה שבת מתוקה מדבש ואני מאחל לכם המון המון המון המון בריאות אושר ועושר ונחת ושתגשימו את כול חלומותיכן ומשאלותיכן אינשאללה בע"ה אוהב אותכם