שבת מתישה עברה על כוחותינו....../images/Emo11.gif
אירחתי מאתמול אחה"צ את אחות של שמעון בעלה ושתי הבנות, ורק כשהתישבתי פה לפני שעה בערך הסתיימה לה עבודת הפרך
אתמול מהבוקר אני מבשלת ומכינה וטורחת ונכנסתי להתקלח רק ב- 18:00 אחרי שגם ניקיתי את הבית בעזרתו של שמעון. 5 דקות אח"כ הם היו פה והבית היה מטונף ומבולגן כמו שלא היה מעולם ובשלב כלשהו הפסקתי "לעבור" עם סמרטוט על כל פיריר שנפל, והתוצאה: כל הרצפה פירורים קליפות ניירות ומה לא " בעצם?
הלכתי לישון אחרי שארגנתי שוב את טח הסלון והמטבח לפחות וקמתי בבוקר שוב לליכלוכים והכלים (בוי´נא יש לי מלאכלים!) נראה לי שכל הכלים שלי יצאו מהארון...... ב-16:30 כשהם הלו, הסתכלתי על הבית ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי... הכל היה כ"כ מטונף מצטערת אין לי מילה אחרת כאן.... כאילו שעבר כאן גדוד של ...
שמתי ת הראש במיטה שלי לשעה וקמתי לנקיון יסודי ביותר....פשפתי את הרצפה עם כלור ואח"כ עשיתי שטיפה עם חומר נעים יותר, החזרתי את כל הכלים לארונות ו"איבדתי" קערית מקסימה שהחליקה ונשברה לי
וזהו, תשושה אבל אני כאן
ומה בישלתי? שישי בערב: מנה ראשונה : מרק בצל במעטפת בצק עלים . מנה עיקרית: מאפי בצק עם גבינה בולגרית. תפו"א מוקרם בשמנת וגביה צהובה ספגטי ברוטב פטריות ושמנת ומבחר סלטים מצוינים שעשיתי....... לקינוח: עוגות עוגיות ופירות . והיום: אמא שלי הביאה עוף ממולא וטחול בקר (כאילו שלא בישלתי כלום
) ואני הכנתי: בורקס במילוי בשר טחון עם רוטב פטריות. פילה סול מטוגן ותחמיץ נלווה למי שרוצה. רצועות עוף ברוטב סיני מתוק/חריף עוף בקרמל ובצל אורז עם שקדים קלויים תפו"א ברוזמרין הכל יצא מאוד טעים אבל נשאר לי מלא אוכל .... נורא כיף לארח... אבל למה צריך "להשתעבד" לקטע הזה עם הנקיונות שאחרי וכל הכלים, או אולי זה בגלל שזה ארוח שכולל ילדים קטנים בעצם
לא יועת, זה היה מתיש
אירחתי מאתמול אחה"צ את אחות של שמעון בעלה ושתי הבנות, ורק כשהתישבתי פה לפני שעה בערך הסתיימה לה עבודת הפרך