שבת נהדרת בחוץ ! מה אתם עושים או מתכננים לעשות היום ?
D dirty look New member 10/11/07 #3 האאא ניפגשתי עם דניאליייי3333333> איזה עולם קטן!! דניאל כותבת סיפור על ט"ה בישראבלוג ואני קוראת קבועה שם! אז מה גיליתי? שהיא קרובת משפחה של רותם! רותם מאיר!! אז נפגשנו והיא כ"כ חמודהX33333 אני אוהבת אותה D:
האאא ניפגשתי עם דניאליייי3333333> איזה עולם קטן!! דניאל כותבת סיפור על ט"ה בישראבלוג ואני קוראת קבועה שם! אז מה גיליתי? שהיא קרובת משפחה של רותם! רותם מאיר!! אז נפגשנו והיא כ"כ חמודהX33333 אני אוהבת אותה D:
D dirty look New member 15/11/07 #5 לא חושבת. אלא אם כן תבטיחו שלא תתבעו אותי על זה שהסיפור הרס לכם את טיפת התמימות הקטנה שנשארה לכם
ש שוצאן New member 17/11/07 #8 שימישימשישימישימישימישימישימשימישימי!!!!!!!!! ששששששששיייייייייימממממממממייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני צופה ביאוי! אני כבר לא תמימה
שימישימשישימישימישימישימישימשימישימי!!!!!!!!! ששששששששיייייייייימממממממממייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני צופה ביאוי! אני כבר לא תמימה
D dirty look New member 17/11/07 #9 נכון!XD את תהני מזה בצד יש רשימה של הפרקים.... http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=424346