בשר כתף ברוטב חום עם פטריות
בסיר טפלון לסגור את קוביות הבשר ממש עד להשחמה יפה של הבשר (הדבר יוצר שכבה חומה על התחתית) אחרי שכל הבשר נסגר ועומד בקערה נפרדת ומגיר נוזלים באותו סיר של הטיגון להוסיף בצל גדול חתוך קופסא של פטריות חתוכות (אפשר פטריות טריות סלסלה אחת, לי פשוט לא היה) ולטגן כ-5-7 דקות עם כף עץ תוך גירוד התחתית . להוסיף כוס יין אדום להביא לרתיחה, ולהמשיך על אש גבוהה לצימצום הרוטב אחרי 7 דקות בערך רואים שהרוטב כבר יותר סמיך (רואים שהבועות נהיו צפופות וקטנות) מוסיפים את הבשר עם הנוזלים שהגיר לתוך הסיר מכסים במיים רותחים עד גובה הבשר ונותנים לזה לעמוד על אש נמוכה במשך שעה וחצי לבדוק שהמיים לא נגמרים, ואם הם יורדים מתחת לקו החצי להוסיף קצת אני משתמשת בתבלינים בסיסים כי הבשר מלא טעם מלח פלפל וקצת קצת קצת כמון להגיש על אורז לבן בתאבון