שבת עם החמות

מנופ

New member
שבת עם החמות

עברה עלינו שבת עמוסה עם החמות אצלי בבית, אני נשואה 5 שנים וזאת הפעם השניה בסך הכל שיש לי "הכבוד" לארח אותה לשבת שלמה. עבר נהדר, היה הרבה אוכל טעים שיצאו לה העיניים מהגיוון (אצלה אוכלים אותו הדבר כל שבוע). הדבר היחיד שהעיק עלי זה הזיבולי מוח שלה על הדירה המזורגגת של ביתה האהובה.(סליחה על המילים ה"יפות" אך נמאס לי כבר לשמוע עליה. מהיום שהיא נקנתה היא מדברת עליה (החמות, גיסתי לא מזכירה אותה בכלל). בקיצור, בעלי השתיק אותה בשלב מסויים שנמאס לו לשמוע על הדירה הזאת. זה עזר למס´ שעות. מזל נגמרה השבת והיא נאלצה לברוח. (הם תמיד מחפשים איך לברוח מאיתנו, אפשר לחשוב שהיא מקבלת יחס יותר טוב אצל גיסתי האהובה) אז עד הפעם הבאה שנתראה איתה יעבור שבוע (בלי לשמוע על דירה השנה). יום טוב לכולנו מנופ

עציון

New member
בעצם, ובמחשבה שניה, כיף לך!!!!

אם חמותך מדברת אך ורק על הדירה של גיסתך ולא יורדת עליך על: אופן הבישול, על האירוח, על היחס לבן וכו תאמיני לי היא עוד צדיקה. אם את מתעלמת מהערותיה לגבי הדירה הרי היא לא אמורה להפריע לך בניהול חייך. תשאלי כלות אחרות איך החמות מתערבת לה בחיים ותביני למה את יוצאית בחסד מ" ציפורני" החמות...

הגנובה

New member
בחמש שנים אירחת את חמותך פעמיים

בלבד
יקירתי
- את נשוא קנאתי
- בשנים הראשונות לנישואי היא היתה מגיעה 3 -4 פעמים בשבוע... אחרי שנתיים המינון ירד לפעמיים בשבוע - וכשביתי הבכורה (שתחיה ותזכה לחיים ארוכים) נולדה - היא היתה אצלי 7 פעמים בשבוע - ואם לא היינו הולכים לישון - 24 שעות ביממה
בערך ב-22:00 היא היתה הולכת הביתה וכבר ב07:00 בבוקר היתה מתייצבת שוב - לא משנה מה עשיתי - לא יכלתי לברוח ממנה
מי יכול להוציא ילדה כל כך קטנה (היא נולדה 2 ק"ג) מהבית בשעות מוקדמות בקור של פברואר
אם את צריכה לסבול אותה פעמיים בחמש שנים... תני לה לדבר כל היום וכל הלילה - ושהתדירות לא תשתנה

למעלה