שבת קודש כבר בדרך... מה נלבש לכבודה?

סקרמנטה

New member
שבת קודש כבר בדרך... מה נלבש לכבודה?

קצת איחרתי הפעם כי התארחנו במסיבת ברית בעיר אחרת... אבל לא נורא. עדיין לא מאוחר מדי
אז איזה לק אתן לובשות או מתכוונות ללבוש לכבוד שבת? שבת שלום ומבורך

סקרמנטה

New member
228 של שיק

מרחתי בחופזה לפני הנסיעה לאירוע... וככה גם נראית איכות המריחה :) אבל איכות הלק בעינה עומדת!

mayane21

New member
קנית אותי! יום ראשון אני קונה גם כן ../images/Emo9.gif

משגע עלייך!

רחלי ג

New member
../images/Emo45.gifמעולה עלייך.אוהבת.נדמה לי שהוא לא מתאים

לכל גוון עור,נכון? הוא מאוד מיוחד

Come Alive

New member
זו לא תמונה שלי ../images/Emo3.gif

זה סתם סווטש שמצאתי בגוגל בקשר לגווני עור.. יש בנות עם עור כהה יותר שאמרו שהן הרגישו שהצבע (חום-אפור, Taupe) נראה על הציפורניים שלהן כאילו הן מרחו אותן בבוץ או משהו כזה, אז יש בנות שיסכימו איתך. לדעתי זה היט-אור-מיס, זה פשוט משתנה.. לא יודעת

צונית

New member
Dark Secret של לצ'ט

בורדו-יין במרקם שימר. לא משהו חדשני מדי, יש לי לפחות עוד שלושה לקים דומים של חברות אחרות, אבל עדיין יפה ואלגנטי. עוד לא ראיתי אותו בשמש, אולי שם הוא יפתיע. מריחה מעולה, ייבוש מהיר. מסתבר שגם בנתניה יש לצ'ט בזול!!! קיבינימיני, הייתי צריכה לנסוע עד לאילת כדי שיגנבו אותי במחיר על הלק הזה
עלה לי בלה שנטל בנתניה - 15 שקלים. מזכירה שוב, נטול טולאן ופורמלדהיד. ממליצה בחום!

צונית

New member
והוא יותר כהה מבתמונה

זו תמונה עם פלאש וכל הצבעים בהירים יותר ( גם העור שלי
)

Ultra marine

New member
China Glaze Meteor Shower

כיוון שלא אמרתי את זה מספיק - אלפי תודות לתולי! במילה אחת - מ-ע-ל-ף!!!! המריחה פגז. אני רוצה להגיד משהו בהזדמנות זאת.. מהניסיון הלא רב שלי אחרי הכל, המריחה של OPI וצ'ינה גלייז פשוט מעולה! נהנית מכל רגע! לעומת זאת עם אסי אני לא מסתדרת בכלל, המריחה לא אחידה בשכבה הראשונה. לא נוח להגיע לצדדים (אפשר, אבל מלכלכים את העור מסביב לציפורן). עם OPI וצ'ינה גלייז כמעט ואין לי שום פשלה. המריחה חלקה ואין כמעט צורך בשום תיקון. עכשיו אני לומדת להכיר גם את color club שגם מהם מאוד נהנתי מהמריחה (כולה 3 לקים). אני לא רואה את עצמי רוכשת שוב את אסי. ניסיתי את הואן ד'גו והיה פשוט נוראי למרוח אותו. וגם אח"כ הוא לא נראה משהו בגלל שקשה לדייק איתו. לצערי, עם זה שהוא עדין וחמוד הוא לא ישאר. אני אחפש את המקבילה שלו בחברות שאני אוהבת.

Harlot

New member
הוא מדהים לגמרי

גם לי יש אותו. הזכרת לי שמזמן לא לבשתי אותו... נראה עלייך מצויין!

Ultra marine

New member
תודה!

נראה איך יהיה להוריד אותו.. את האטלנטיס הורדתי רק אחרי שהשרתי את הידיים במסיר לק ושפשפתי עם האצבע אחרי שהיד שהתה שם כמה דקות!

Harlot

New member
ההסרה שלו לא כייפית במיוחד

אבל סולחים לו כי הוא מדהים

dhara

New member
הזמנתי אותו ../images/Emo99.gif איזה כיף לראות שהוא יפה!!

Ultra marine

New member
התלבטתי לגביו המון זמן

ובסופו של דבר גיליתי שבכלל אין אותו בטרנס... אני ממש אוהבת את זה שמצד אד הוא במרקם קרם מצד שני יש בו איזשהו טוויסט, איזשהו אור מבפנים לפחות מהתמונות...

למעלה