שבת קסומה-רחל מאושרת עכשיו

שבת קסומה-רחל מאושרת עכשיו ../images/Emo13.gif

באו אלי אנשים מקסימים הביתה למפגש, בלי תיכנוני יתר בלי כלום, היינו יחד כמה שעות, והיה לי ממש כיף. אם אתם תקראו את ההודעה אז תדעו שעשיתם לי ממש כיף, מאוד נהניתי והכרתם את הרחל האמיתית, עם השטויות, ועם הטרינג, ועם זה שהיא לא סוגרת את הפה עד שהיא נחנקת (מזל שלפעמים זה קורה
). אפילו ניצחתי פעמיים בשש בש, טוב בשלישי הפסדתי
. עשיתם לי טוב על הלב, אתם מקסימים. בקרוב האויר יהיה יותר טוב, ונוכל לעשות את המפגש גם בדשא ובכיף, עם איזה מנגל וציפסים
(כמובן אעשה הכנה פסיכולוגית לשכנים שקנאים מאוד לדשא שלהם ללא מנגל) . אני אוהבת אותכם יקרים, אתם מקסימים כמו במילים שאתם כותבים ומאחלת לכם שבת שלום-אני לא מזכירה כינויים בכוונה כדי לא להכנס למריבות המטופשות שעדיין נמשכות(בפורום השני). אני מחכה כבר שMאיה תבריא ואקבל את החיבוק שלה בביתי-אחותי שולחת לך חיבוק מידי ואהבה מליבי -זה אמור לעזור
ולחמוד מהפורום של סהר-מבוגרים-אני ללא רשותו לא מזכירה את הכינוי, שהפתיע אותי היום בשיחת טלפון, ממש בהפתעה כדי לאמר מילה טובה-רוצה לאמר תודה-אתה ממש חמוד
, לקחת סיכון עצום
, נתת לי את מספר הטלפון שלך וואו הלך עליך
, טוב אבל אם אני אהיה קרציה-תמיד תוכל לפנות לסהר לקבל תמיכה נפשית
. שתהיה שבת קסומה לכולם, ליקרים ממשפחת סהר, וליקרים מפורום "להרגיש טוב" שהיתה לי הזכות להיות חברה שלהם גם היום כמו שאני עם הניתוחים הפסיכולוגים שעשו עלי. לכולם לקראת השבת
רחל-נשמה שמחייכת עכשיו כי טוב לה על הלב.

וסהרה-איך שהוא היום דברנו

בין החברים בפגישה על חג הפסח. לא זוכרת אפילו בדיוק איך הגענו לליל הסדר, וישר ראיתי את הסיטואציה בצט , שהופעת לי ולג´ים כמו מלאך. מי כמוך ידע להרגיש אותנו כשכל בית ישראל יושב ליד השולחן לערוך את החג. כולנו מחויבים לאיזו משפחה, שלנו מבחירה או שלא מבחירה, לשבת ליד שולחן הסדר ... אז לא נוכל לשבת בו זמנית ליד המחשב סהרה - את יודעת למה את בשבילה ציפור כחולה-מלאך בנשמה?? כי את מחויבת למשפחת סהר -מבחירה!!!! לעולם לא אשכח "איך ישבת איתנו חצי שעה ליד השולחן הוירטואלי בצט". רחל-נשמה שדיברה היום על לילה הסדר מאז התאונה, נזכרה בך והלב הרגיש אהבה חזקה אליך נשמה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
תודה רחל

שמחה שבאו לבקר אותך ועוד בהפתעה, שלא תספיקי להתרגש
- כן ירבו כאלה הפתעות. ושבת שלום!

ג.

New member
רחלי,

כמה אני שמחה בשבילך!!!!! חוץ מזה אני עומדת לשלוח דוא"ל לאחד המבקרים שלך כי הוא כתב שמרגיש שנוטשים אותו ובאמת הוא מאלו שלא מגיע להם, אז אני אפנה אותו להודעתך אם עדיין לא שם לב. חוץ מזה, שבת שלום והמון אהבה

ג-יקרה

אני בכוונה לא הזכרתי שמות. ואני גם במפגש היום בביתי עם המקסימים דיברתי איתם על הכל, והחלטנו על הפורום לא לדבר, נפגשנו כדי להנות, לשחק, לצחוק, לספר חויות , ואני נהניתי. אם הם יבחרו להגיב בכינויים שלהם זו בחירה שלהם, לא אומר כי הם נשארו חלק מהקבוצה של הפורום השני. ולי ממש אין בעיה עם זה כי אני הכרתי, אירחתי ודיברתי איתך כפרט. תודה לך יקרה על הרצון הטוב, הם כבר יקראו את ההודעה זה בסדר , אני מחוברת באיסיקיו. אוהבת אותך רחל-נשמה

~דויד~

New member
רחל, אני שמח שאת שמחה

ובפעם הבאה אני אתאמן יותר בשש-בש... כמעט וניצחת אותי 3 פעמים... נראה לי שנתת לי לנצח בפעם השלישית...

עכשיו הבנתי-פתאום הרגשתי

חיבוק מוחץ כזה, הסתכלתי בבית , אמא יושבת רואה טלויזיה בסלון, ולא הבנתי
, חיוך , כיף אבל מה זה דמיון
, בדיוק קראתי הודעות בפורום, ופתאום אופס הגעתי לפתרון-יש פה חיבוק מוחץ של דויד המקסים
לדויד
רחל-נשמה שמתענגת על השוקולדים
,(והפעם בלי להחנק מהקוקוס
-)

~דויד~

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

נכון, אבל זה לא היה חיבוק ממש מוחץ. חיבוק ממש מוחץ זה
וחיבוק ממש מוחץ ביותר זה

Mאיה

New member
יההההה ואני מאושרת בשבילך

עד כדי כך שהבראתי....(לא נותן לי אייקונים, אז תחשבי שיש כאן חיוך...כי אני מחייכת.) וזהו! עכשיו...מתי את מקבלת אותי?? את יכולה לפתוח את היומן ולרשום אותי איי שם בלו"ז הצפוף שלך? מחר יתאים לי!...כמובן מה שמתאים לך- אבל מחר אני באה, כן?? יאללה, שיהיה לך לילה קסום. ורק חלומות טובים(לדוג´: חלום עליי?!) אוהבת המון, Mאיה. תפוז הנודניק לא נותן לי אייקונים וכל כך רציתי לקשט את ההודעה...שתכלי לראות כמה אני מאושרת בשבילך ומתרגשת...נו,טוב, נקסט טיים- כשתפוז יחליט שהוא אוהב אותי, או לפחות מחבב אותי (כאן בא אייקון קריצה)

Mאיה-אחותי היקרה

נראה לך שיש לי מקום ביומן בשבילך
, רגע לא מתאים לי מחר !!!!!, מתאים לי אתמול, עכשיו, מחר ומחרתיים
. היה לילה קסום- עבר טוב תודה לאל-ואין לי מושג למה זה לא תואם מצב הרוח, כנראה חסר לי החיבוק שלך-ולא באיקונים.
הלוואי שתפוז ימשיך לא לאהוב אותך עם האיקונים
, ככה תהיי חייבת לגרום לי להאמין באמת , בביתי
. אני כל כך שמחה שבאת להיות חלק ממשפחת סהר, כי את ממש מתאימה בדרך חייך ויחסך לזולת לקבוצת האנשים הנפלאה שכאן. זה רק מחזק את מה שאני תמיד מאמינה בו בחיי-הכל גורל, כל דבר מכוון-גם "הפיצוץ" בפורום השני -כדי אולי שנהיה חברות טובות. כי הרי שתינו היינו בסהר לפני כמה חודשים כתבנו, ואני קראתי את דברייך גם בפורום תמיכה יוצרת למרות שלא הגבתי שם- ולא נוצר שום קשר אפילו וירטואלי בינינו, והנה עכשיו כן, קשר בלב לא רק ברשת -ואני שמחה שאת חברה שלי. רחל-נשמה שאוהבת אותך ומחכה לראותך היום כשתרצי.

Mאיה-וזמרת בארים תראו

בדקתי אתמול ביומן לא היה לי מקום לקבל אתכן.
, אבל מה פחדתי נורא אז אמרתי כן
, כי אם לא אצטרך להשכיר לכן את החדר בליבי, לעוד תקופת השכרה.
. ואז הגעתן וואו בחיים לא הייתי מדמיינת אותכן דרך הפורום, כמו במציאות (ואגב כמעט כל מי שפגשתי בשבוע האחרון לא דומה למה שדמיינתי חיצונית וכמעט הפוך-טוב יש לי תירוץ רואת חשבון מוגבלת בדמיון-עוסקת רק במספרים (ואין בכך שום רמזים לבעלי הראש הכחול)
). טוב אז אתן היחידות שזכיתן להכיר את אמא שלי , וממש בטיפה כי הביקור היה קצר מידי, או שהיה לי כיף מידי והזמן עבר מהר מידי. אהבתי אתכן באמת, היה לי כיף שבאתן ,אני מקווה שזה ברור לכן שיותר אני לא מזמינה אותכן-הבית שלי פתוח, באים מרצון כשמתחשק בלי טררם ומפגש והתרגשויות, והזמנות מתוכננות. אוף איך מעבירים מה שמרגישים במילים?תתפלאנה אבל התרגשתי לפגוש גם אותכן. איך אפשר ככה להרגיש מחוברים לאנשים בעצם שמכירים כמה שבועות?ביחוד יותר אני מכירה אותך Mאיה , עם זמרת בארים בקושי יצא לי להכיר עדיין-והיא מקסימה כמו שאמרת עליה בשיחות טלפון. Mאיה הבטחת לי המון חיבוקים וקיבלתי, אפשר עוד
, ולא באייקונים
אוהבת אתכן רחל-נשמה נ.ב. כבר שבוע ומשהו אני מתרגשת מהמפגשים, מהטלפונים מאנשים מקסימים ממשפחת סהר,(שאפילו מסרו לי מספרי טלפון ולא חזרתי אליהם כי) אני עוברת תהליך שאני עברתי לפני שלוש שנים לערך כשהתחלתי עם המפגשים, וזה משהו שיראה דפוק אז מפחדת לכתוב עליו.... הרופא שלי, וחני קלטו את זה-אולי בגלל תדירות הקשר(שי לא יודע -ונראה לי לא יבין גם, מיותר לנסות להסביר לו משהו).

Mאיה

New member
רחלי המדהימה

אני ממש חייבת לעוף... אבל לא יכולתי שלא לאמר לך שאת פשוט מדהימה, ושאני כל כך שמחה שנפגשנו. נהניתי מכל רגע במחיצתך, כל כך פשוט לי לדבר איתך...רק לשבת ולדבר... זמרת בארים שמעה עלייך רבות ורצתה לפגוש אותך(היא תמיד שמחה לפגוש כל חברה שלי) ואף היא הוקסמה ממך. אז היי בטוחה שעוד תראי אותנו...אותי לפחות בקרוב מאוד. אני שולחת לך חיבוק ענקי והרבה הרבה אהבה-אמיתית!
אוהבת אותך, נשמה(כבר אמרתי לך שלא בחרת סתם כינוי.) Mאיה.

למעלה