שבת קסומה-רחל מאושרת עכשיו ../images/Emo13.gif
באו אלי אנשים מקסימים הביתה למפגש, בלי תיכנוני יתר בלי כלום, היינו יחד כמה שעות, והיה לי ממש כיף. אם אתם תקראו את ההודעה אז תדעו שעשיתם לי ממש כיף, מאוד נהניתי והכרתם את הרחל האמיתית, עם השטויות, ועם הטרינג, ועם זה שהיא לא סוגרת את הפה עד שהיא נחנקת (מזל שלפעמים זה קורה
). אפילו ניצחתי פעמיים בשש בש, טוב בשלישי הפסדתי
. עשיתם לי טוב על הלב, אתם מקסימים. בקרוב האויר יהיה יותר טוב, ונוכל לעשות את המפגש גם בדשא ובכיף, עם איזה מנגל וציפסים
(כמובן אעשה הכנה פסיכולוגית לשכנים שקנאים מאוד לדשא שלהם ללא מנגל) . אני אוהבת אותכם יקרים, אתם מקסימים כמו במילים שאתם כותבים ומאחלת לכם שבת שלום-אני לא מזכירה כינויים בכוונה כדי לא להכנס למריבות המטופשות שעדיין נמשכות(בפורום השני). אני מחכה כבר שMאיה תבריא ואקבל את החיבוק שלה בביתי-אחותי שולחת לך חיבוק מידי ואהבה מליבי -זה אמור לעזור
ולחמוד מהפורום של סהר-מבוגרים-אני ללא רשותו לא מזכירה את הכינוי, שהפתיע אותי היום בשיחת טלפון, ממש בהפתעה כדי לאמר מילה טובה-רוצה לאמר תודה-אתה ממש חמוד
, לקחת סיכון עצום
, נתת לי את מספר הטלפון שלך וואו הלך עליך
, טוב אבל אם אני אהיה קרציה-תמיד תוכל לפנות לסהר לקבל תמיכה נפשית
. שתהיה שבת קסומה לכולם, ליקרים ממשפחת סהר, וליקרים מפורום "להרגיש טוב" שהיתה לי הזכות להיות חברה שלהם גם היום כמו שאני עם הניתוחים הפסיכולוגים שעשו עלי. לכולם לקראת השבת
רחל-נשמה שמחייכת עכשיו כי טוב לה על הלב.
באו אלי אנשים מקסימים הביתה למפגש, בלי תיכנוני יתר בלי כלום, היינו יחד כמה שעות, והיה לי ממש כיף. אם אתם תקראו את ההודעה אז תדעו שעשיתם לי ממש כיף, מאוד נהניתי והכרתם את הרחל האמיתית, עם השטויות, ועם הטרינג, ועם זה שהיא לא סוגרת את הפה עד שהיא נחנקת (מזל שלפעמים זה קורה