שבת ראשונה שלנו בתור זוג נשוי

מולדת.

New member
שבת ראשונה שלנו בתור זוג נשוי../images/Emo13.gif

בע"ה ת´אמת זאת כבר שבת שניה שלנו אבל בשבת שבע-ברכות הינו עם כולם ביחד, אז זה לא נחשב
זה נורא כיף כל ההכנות לפני שבת אנחנו קצת מבשלים קצת מנקים הרבה מדברים! אנחנו כבר מאחת בערך מתארגנים לשבת וזה כזה כיף(מולדת מתלהבת מזה שהיא נשואה)
. בכלל מאז שהתחתנתי אני מתלהבת משטויות כמו ילדה קטנה... זה פשוט כ"כ אושר להיות נשואה
גם כשדמינתי לי איך זה יהיה אחרי לא דמינתי את זה כ"כ טוב. מתסבר שטעיתי, טעות כיפית
וביום ראשון אנחנו נשואים שבועי´ים!!!!!!!
אני זזה לפני שישראל שורף את העוגה
אם אני לא יהיה כאן עד שבת אז שב"ש לכולם!!!!!! יום טוב! מולדת

נעמה טל

New member
תגידי מולדת

באיזה מקום התחתנתם? פשוט יש לי חברה שמחפשת אולם גדול גדול בירושלים ואמרת שהחתונה שלכם היתה די ענקית, ובירושלים אז אשמח לשמוע. ושתהיה לכם שבת נעימה וטובה ביחד חוץ מזה לגבי לשים פסיקים בין מילים שיש בהן שתי י´ רצופות , זה נראה לי ממש הרבה מעבר למה שצריך. אפילו אמא של בעלי שהיא רבנית צדקנית ומפרידה בין אותיות כאלו לא מפרידה בין שתי י´ סמוכות. ונסיים בבדיחה מגזרית: בחורה חסודה פוגשת בחור שהכירו לה. הבחורה אומרת לבחור : "קוראים לי א-לי´ה, אבל אני מבקשת שתקרא לי קלקה. עונה לה הבחור, לא אכפת לי, אבל בבקשה תקראי לי קליקקו " ושבת שלום ומבורך.

הילית*

New member
מולדת, שבת שלום !

יש לי שאלה שקצת מסקרנת אותי- איך יצא לכם להזמין כ"כ הרבה מוזמנים - האם המשפחות שלכם גדולות או שיש מישהו במשפחה שהוא רב גדול ואתם חייבים להזמין כ"כ הרבה אנשים.???

למעלה