אז ככה
הוא התחיל במרץ אבל אני עזרתי כל הזמן...
אם לא הייתי בבית מניחה שהיה מסתדר
כל מקרה היה מרק עדשים בשנני צבעים עם ירקות שורש חלר מגוררים חלק קוביות קטנות
היה סלט מכרובית מאודה אך עדיין פריכה ,עגבניות מיובשות, קוביות גבינה בולגרית טבעונית שמרי בירה שמנז פלפל שחור עלי סלרי מקוצצים דקדקדק - מעולה
היה סלט פרחי ברוקולי מוקפצים בשמן זית , פרוסות פטריות צלויות במחבת, גפרורי שקדים קלויים, שמנז שום מלח פלפל שחור- מעולה גם
סלט קוביות חצילים, עגבניות מגי מקוצצות בסכין, שורש סלרי בקוביות קטנות וחומוסים שלמים שבושלו קודם עד נימוחות. זרעי כמון, פלפלת חריפה טריה מקוצצת, שום, מלח. נפלא.
אורז אפוי עם אטריות אורז שטוגנו קודם באותו סיר.
פרוסות טופו אפויות ברוטב חרדל, ריבת ליים תוצרת בית, שמן זית בצל ופלפל שחור גרוס. מונחות על פרוסות דקות של שורש סלרי.
טחינה חומוס סחוג ירוק ואדום.
אבוקדו חתוך, מיץ לימון מלח גס ופלפל שחור גרוס.
לקינוח היו לנו חצאי אגסים לחים שבישלנו בברנדי אגסים ומעט יין , רוטב שוקולד לבן מעובה בשמנת אלפרו ופודינג וניל לבישול. השילוב של חמוץ מתוק יצא מושלם. אפשר היה לעבות את הרוטב עוד קצת ולהניח בשכבות על בצק שקדים פריך רק שלא היתה לי סבלנות יותר.
חוצמזה הצעיר הכין שייק אפרסמון, בננה, תותים ומיצתפוזים סחוטרי.
ולתפארת מדינת ישראל