שבת שההההלום!

28קטנה

New member
שבת שההההלום!../images/Emo156.gif

אוקי ההמתנה התקצרה החודש! המכשפה הגיעה מוקדם... תסלחו לי אני הולכת לישון עד יום ראשון.. (אאהה חרוז)
הקישוטים לכבוד החג הממשמש ובא נו , לפחות נהיה חתיכי בליל הסדר(בלי חצקונים ובטן נפוחה),זה גם משהו...ולכבוד הארוע שיר שמחה רבה שמחה רבה אביב הההגיהההע פסהההח בהההאא

פופסיקל

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול

לפחות עכשיו את יכולה לשתות את כל ארבעת ה-
עד לחודש הבא...

m i c h a l y

New member
28קטנה - קבלי../images/Emo24.gif ענק ענק

איזה יופי לך שאת מצליחה לשמור על שפיות למרות האכזבה.... מאחלת לך פסח נהדר, וחגיגות אמיתיות כדי שבחודש הבא כשלא תבוא מכשפה תוכלי לדעת שחגגת כמו שצריך ל9 חודשים הקרובים.... סופשבוע נעים, מיכל.

28קטנה

New member
../images/Emo98.gifתודה על העידוד!

סוף סוף הבנתי למה - השבוע נתפס לי הגב השבוע היתה לי מיגרנה , הייתי עייפה מתה והלכתי לישון ב9 וחצי בערב(כן,כן) היה לי פרצוף כמו של מתבגרת מחוצקנת ואני חייבת לציין שאני נורא מרוצה מזה שלפחות עכשיו ההורמונים שלי חוזרים למצב שפיות מסוים, וכל מה שעד עכשיו כאב הציק ונתפס- התיישר חזרה. זהו ואני בהחלט הולכת לשתות קצת...אבל לא יין אלא שוקו!
אני חייבת לציין שבניגוד לרוב הבנות פה ,אני מקבלת כל ביקור מכשפתי גם טיפה בהקלה...לאור שנים של חשש לא להכנס להריון קצת קשה להשתחרר מהרגלים ישנים...

מסר לחודש הבא!!!

מצער לשמוע שהמחשפה הגיע גם אצלי בחודש שעבר היא החליטה להקדים....28 יום ממש כמו בספרים ...החליטה להיות מדוייקת ... אבל אני מאחלת לך (כמו לעצמי) הרבה כוח ואורך רוח ... מליוןנשיקות וחיבוקים

m i c h a l y

New member
דארמה, מה שלומך?

איך המצב רוח? ממש חסרת בימים האחרונים. אני רק יכולה להגיד שכשהמכשפה מקדימה זה מדכאא ללא ספק, אבל לפחות מתחיל לו מחזור חדש. אצלי תמיד המכשפה מגיעהבאיחור של כמעט שבוע, כך שהציפיות כבר בשמים, הבדיקות שליליות, ןצריך לחכות נצח עד שמחזור חדש יתחיל! שבוע מצוין ,מיכל.

sushi123

New member
אהבתי את הכינוי - מכשפה

כי גם אותי היא ביקרה מבלי לתת לי לחכות יותר מידי זמן

למעלה