שבת שלווווווום

שבת שלווווווום

אז זהו, חזרתי מאילת ומאז לומדת במרץ... תקופת מבחנים ארורה

מסכן הכלב שלי, בהפסקות בין לבין אני משגעת אותו, היום הפכתי אותו ל"אבא של שבת" חחח ...

ומה התוכניות שלכם לסוף השבוע??

שבת שלום!

אין הרבה תכניות. היום בלילה אני עובדת... והתכנון למחר הוא ללמוד קצת ואולי לפגוש חברה (בתקווה שיצא לפועל).

שיהיה אחלה סופ"ש...

סופשבוע רגוע בגלגל"צ... רגוע...

אין לי תכניות מיוחדות.
אתמול הייתי עם חברה (שרית הכפית) לכמה שעות חרפון משותפות.
היום כנראה אלמד למבחן שיש לי בשבוע הבא או אעשה משהו לא הגשתי ובטח ירד לי על זה ציון.
ה4 מבחנים שהיו לי בשבוע שעבר גמרו אותי!

חחח מסכנון

מה עשית לכלב..

עבר עליי שבוע קשה (מבחינת עבודה) אז בעיקר השלמתי פערים של מנוחה, השלמת שעות שינה וחזרה לכושר .
והערב הולכת לבוביזמר

Optimistic Girl

New member
חחחחחח מה עשית לצ'וצ'ו ?

התוכניות שלי לסופ'ש נהרסו...
אבל ניחא...

מה עושים? גמני לומדת...
ולא צריך לקלל תקופת מבחנים, זאת התקופה הכי יפה בחיים שלך, את תגלי את זה רק כשתסיימי ללמוד

EdisonGirl

New member
חמוווווד

אבל אני מצפה לראות אותו שבוע הבא עם תחפושת פחות "גאית"

אני נתתי אתמול צ'אנס נוסף לסרט "אמלי", שלפני כ- 12 שנים, כשצפיתי בו, נראה סיוט בעיניי, וכיום המסקנה שלי היא שהקונספט חביב, אבל הסרט עדיין מדכא בעיניי.. מצד שני, אני זו שהתמלאה אושר מהסרט "רקוויאם לחלום" אז אני לא האדם לשפוט את התחושות שסרט משדר חחח

אה, וצפיתי גם בסרט "IT" מ- 1990, מעולה!

Purple Mushroom

New member
לא זוכר באיזו שנה אבל. ( It )

היתה תקופה של איזה חודש חודשיים. (אח שלי סיים את הספר ב-5 ימים), שקראתי את הספר IT של סטיבן קינג תוך חודש חודשיים, שהייתי ממש צעיר, ספר בעל כאלף עמודים מותחים, ואחרי שקראנו, תהינו למה לא יצא מזה סרט שובר קופות, חבר שלי מהתיכון. (כנראה זה היה בתקופת התיכון), אמר שעשו מזה סדרה. טוב לדעת שעשו מזה סרט. אני בתקופה אחרת בחיי, ואני לא כ"כ אוהב סרטי מתח
. אולי בהזדמנות.)(עם שותף שלי ביס) איך צפית בסרט? מ1990?

EdisonGirl

New member
השכרתי אותו מהספריה

בעקבות שיחה עם קולגה בעבודה, שסיפרה לי שהיא צפתה בסרט בכיתה ד׳ ומאז היא לא מוכנה לצפות בשום סרט אימה. סיפרתי לדייוויד והוא הראה לי ביוטיוב התחלה של הסרט וזה דווקא עשה עליי רושם של סרט ממש טוב, אז צפיתי, והוא אכן סרט ממש טוב
הוא לא מפחיד בכלל, אם כי אני טיפוס שגם ככה לא פוחדת מסרטי אימה.

Purple Mushroom

New member
טוב, בהזדמנות :)

עכשיו שאני יודע שהסרט קיים, אז אם תיהיה לי הזדמנות, אני מתכנן לצפות בו. (אולי שותף שלי ח', יזמין את זה מיס).
.
הספר מאוד הפחיד אותי בזמנו, ויכול להיות שזאת היתה עוד טיפה, בדרך לאיבוד דעתי בצבא
.

Purple Mushroom

New member
שבת שלום
=]

התוכניות שלי להלילה ולסוף השבוע, כמו שבוע שעבר:
להפסיק ולהספיק לחפור בפורום. (כנראה אני לקראת סיום).
למגר את כל הgmail שלי ( יש לי עוד 17). להשקיע עוד כחצי שעה, ולכתוב את התפקיד שלי במהפכה, מייל כיבוד, (הפעם לפי טקסט כתוב מראש, אז אולי יותר קל), עם בניה של רשימת תפוצה משתנה .
וסוף סוף, אחרי שבוע, לבדוק את הhotmail שלי, ואז אם אספיק, לנסות לכתוב פוסט בבלוג שלי בתפוז, שגם לוקח כמה שעות טובות.
מקציב לי זמן עד 7:00 - או 8:00 בבוקר, כולל שיווק. עבודה בליל שבת, ערב י"ז בתמוז
. שישי שעבר, הגעתי עד שלב הhotmail והלכתי לישון ב 7:00
. אגב, קמתי היום ב 16:00- אז זה בסדר. (בסדר?).
שותף שלי ח' כבר הלך לישון, אז סיימתי הלילה לרבוץ מול הטלויזיה, ולראות קליפים מיתולוגיים מלפני 22 שנים, או מהשנה. (מדונה, הקליפ החדש, ראיתי):_].
...

למעלה