שבת שלוםםםם...

שבת שלוםםםם... ../images/Emo110.gif

שנים לא פתחנו שרשור כזה! (או שכן לא שמתי לב?) אניוואי, רוב השבוע הייתי באתגר והייתה כיףכיף בצורה מטורפת.. חמישי בצהריים זיו בא אלי, אח"כ חברה, ואז בערב ירדנו לעיר וסתם ישבנו עם אנשים עשינו צחוקים, כיבו עלי בלי כוונה סיגריה (זה פאקינג כואבבב...
) והיום נראה כבר מה עושים
שבוע בסטטטטט....

שבת שלווםםם ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אז גם אני את רוב השבוע ביליתי בטיול אתגר.. וזה היה הטיול הכי טוב בחיים שלי.. אתמול ביום חמישי, הייתה לנו הופעה... ודיי מילינו את המקום... והיה דיי בסדר אני חושב... והיום גם נראה כבר

מסטולית

New member
שבת שלום אנשים!!!!../images/Emo9.gif

סופשבוע נחמד ורגוע ושבוע מקסים שיהיה לכולם!!!

טולָה

New member
גם איתי../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

שבת שלום!!
אין לי כח לספר על השבוע שלי-נו אתם יודעים... חופש-ים חברים וכאלה
המשך חופש וסופ"ש נפלא [=

זה היה אחרי שכתבתי ת'הודעה ../images/Emo110.gif

אז אם כבר, הלכתי יום שישי בערב (טוב באמצע הלילה) לזיו, והתחילו איתי בדרך 2 ערסים.

ג ו א ט ה

New member
השבוע שלי???

טוב אני קצת אפרט....
מממ... ראשון עד רביעי "ים אל ים"! וואוו איזה כיף היהההההההה! מסלולים לא כאלו קשים כמו שכולם הפחידו אותנו.. לי לפחות לא היה ככלל ככךך קשה.... (לחלק כן..) ו... אם אני יתחיל לפרט עכשיף לא יצא טוף... יום חמישי סוטול מושלם אחרי המקלחת של החיים ו... ציטוט דברי חכמים "מי שלא היה בים אל ים לא יודע מקלחת מה היא" וגם הלכתי לקניון עם משוש חיי.. חחחח עם ימיתה. יום שישי מסיבת פיג'מות מצחיקולה עם כמה בנות מהכיתה משו חביב כזה... ויום שבת- וואאייי כמה נקיון (ניסיתי לתרום את חלקי אבל הבנתי שאני רק יהרוס...
) אבל עזרתי קצת פה ושם! באמת!!! בגלל זה אני כותבת דרך המחשב של אחי.. אארר מקלדת מעצבנתתתת
ממ... ודי זהו... פייסח שמייח לכולם ונטול לימודים! (מה שמזכיר לי- יש לי פפוווללל עבודות, טוף נו חפיף המדפסת לא עבדה
)

l a d y b i r d

New member
יש לי הערה ../images/Emo60.gif

אם אני משוש חייך...
אז אני גם חכמה... כי אני אמרתי את המשפש החכם הזה.

6gaia9

New member
וווואי היה שהוע בסטטטטטטטטטטטטטטטטט

אתמול באיזה תשע חזרתי מים אל ים ובאמת זה טיול שוללללללללללללטטטטטטטטטטטט בטירוף של החיייייייייייייייייייםםםםם!!!!! ממש ממש נהנתי חוץ מהפקאצות ... איכס שונאת אותם .... אבללללל זכינו מקום שני בהנהגה בהדרכהההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והמדריכים שלנו היו כאלה מאמים...הם הוציאו לנו את הבוקסר הכי שולט בהנהגה !!!! אם מישהו יסביר לי איך מכניסים תמונה להודעה אני מעלה תמונה שלו הוא פשוט בונבון !!!!!!!!!!!!! וזהו ... עכשיו אני עפה לקנות מיטרים לגיטרה לבן דוצי האהוב ואז לעיר לפגוש אנשים .... חחחח ..... ואנששששששששים ים אל ים פשוט טיול שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!

למעלה