שבת שלוםם איזה מזנחיםם אתםם מה קוורהה
O orianush New member 22/2/08 #2 שבת שלום לכולם! כנסו.. בע"ה ביום ראשון אני יוצאת לטיול שנתי להרי אילת עד יום חמישי בלילה אני יודעת שאני לא פה הרבה, כי האמת שגם אין כל כך על מה לדבר פה... גיא עסוק בחתונה ולא קורה איתו כלום כרגע בכל אופן רק שתדעו שלא יהיה לי מחשב בשבוע הזה, כל בעיה, אלמוג פה שבת שלום! קבלו תמונה לכבוד הטיול חח
שבת שלום לכולם! כנסו.. בע"ה ביום ראשון אני יוצאת לטיול שנתי להרי אילת עד יום חמישי בלילה אני יודעת שאני לא פה הרבה, כי האמת שגם אין כל כך על מה לדבר פה... גיא עסוק בחתונה ולא קורה איתו כלום כרגע בכל אופן רק שתדעו שלא יהיה לי מחשב בשבוע הזה, כל בעיה, אלמוג פה שבת שלום! קבלו תמונה לכבוד הטיול חח
ל ליטלוש חולה על גיא New member 22/2/08 #3 תהנייייי חח כן יש פה ושם סדרה החברה טובים אבל נתגעגע אלייייךך ח ומאיפה תמונה זאת?
O orianush New member 22/2/08 #4 תודה ליטלוש ../images/Emo13.gif גם אני אתגעגע מאוד! מהפייסבוק של האיש הזה, קוראים לו רוני מויאל.. זה מאילת.. קבלי תמונה מהממת!
תודה ליטלוש ../images/Emo13.gif גם אני אתגעגע מאוד! מהפייסבוק של האיש הזה, קוראים לו רוני מויאל.. זה מאילת.. קבלי תמונה מהממת!
מ מוגי האחת New member 22/2/08 #5 שבת שאלוווום לכולםם../images/Emo63.gif../images/Emo16.gif../images/Emo66.gif חזרתי מהעבודה גמורה מעייפות.. :/ אוריאן תהני בטיול.. שתיהיה שבת שלום לכולם.. וסופ"ש נעים לכולם
שבת שאלוווום לכולםם../images/Emo63.gif../images/Emo16.gif../images/Emo66.gif חזרתי מהעבודה גמורה מעייפות.. :/ אוריאן תהני בטיול.. שתיהיה שבת שלום לכולם.. וסופ"ש נעים לכולם
מ מוגי האחת New member 23/2/08 #12 שבוע טוב לכולםםם.. ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif איזה יום מעים היה היום.. הלוואי יהיה כך כל השבוע.. שבוע טובבב
שבוע טוב לכולםםם.. ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif איזה יום מעים היה היום.. הלוואי יהיה כך כל השבוע.. שבוע טובבב
ל ליטלוש חולה על גיא New member 24/2/08 #14 שבוע טובב חחחחח אלמוגג "מעים" חחחחח סתם שיהיה שבוע טוב לכולם