*+*+שבת שלוםם+*+* שבת שלוום לכווולם :)
ש שריתוששששש New member 18/5/07 #2 שבת שלום!! ../images/Emo24.gif שבועות מתקרב.. חח למישו בא להכין משו לפרסם בפורומים? או שנפרסם את של שנה שעברה..? ממ.. יום ראשון אני אשתדל להעלות ת'תמונות מיום העצמאות וחן, ראיתי את המסר.. אני ידבר איתך באייסי.. ואת לא מפריעה חח.. בכיף שבת שלום
שבת שלום!! ../images/Emo24.gif שבועות מתקרב.. חח למישו בא להכין משו לפרסם בפורומים? או שנפרסם את של שנה שעברה..? ממ.. יום ראשון אני אשתדל להעלות ת'תמונות מיום העצמאות וחן, ראיתי את המסר.. אני ידבר איתך באייסי.. ואת לא מפריעה חח.. בכיף שבת שלום
O orianush New member 18/5/07 #20 אני מוכנה להכין חדש בתנאי.. בתנאי שאתם מפרסמים למה אני לא יכולה עם זה יותר תמיד אני יושבת שעות ומפרסמת בכל פורום אפשרי.. זה מטיש..
אני מוכנה להכין חדש בתנאי.. בתנאי שאתם מפרסמים למה אני לא יכולה עם זה יותר תמיד אני יושבת שעות ומפרסמת בכל פורום אפשרי.. זה מטיש..
ש שריתוששששש New member 18/5/07 #21 אוריאן אני גם תמיד מפרסמת.. לפעמים זה עוזר ולפעמים לא.. אבל תמיד כדאי לנסות ולהשתדל.. מה שכן, אפשר לסמוך עליי לפרסם (גם הפעם )
אוריאן אני גם תמיד מפרסמת.. לפעמים זה עוזר ולפעמים לא.. אבל תמיד כדאי לנסות ולהשתדל.. מה שכן, אפשר לסמוך עליי לפרסם (גם הפעם )
ש שריתוששששש New member 18/5/07 #7 מזל טוב חח דיברתי איתך כבר.. ותעשי מה שאמרתי לך!! חח וספרי לי מה היה
M moranush86 New member 18/5/07 #13 למה חבל??? מה ההבדל?... אודליה מזל טוב... וזה לא חבל שהוא חחיל, שטויות!
1 1mayush New member 18/5/07 #5 לקראת שבת .. לקראת שבת.. ../images/Emo172.gif שתיהיה לכולם שבת שלום!! כנסו לקישור ותורידו את הקליפ שצירפתי (אגב.. אין לי מושג למה זה שוקל הרבה, אבל שווה ת'מקום במחשב )
לקראת שבת .. לקראת שבת.. ../images/Emo172.gif שתיהיה לכולם שבת שלום!! כנסו לקישור ותורידו את הקליפ שצירפתי (אגב.. אין לי מושג למה זה שוקל הרבה, אבל שווה ת'מקום במחשב )
O orianush New member 18/5/07 #8 יש לי אותו =] שרית זה עובד.. יחסית בתחילת העמוד כתוב "אני מסכים לתקנון ומעוניין להוריד את הקובץ " תלחצי על זה
יש לי אותו =] שרית זה עובד.. יחסית בתחילת העמוד כתוב "אני מסכים לתקנון ומעוניין להוריד את הקובץ " תלחצי על זה
ש שריתוששששש New member 18/5/07 #12 חח יש לי את זה גם.. אבל פה זה לא הקליפ.. כאילו מה שהעלת.. וזה ישןןן הקליפ.. אמאא חחח
1 1mayush New member 18/5/07 #18 כה אני יודעת שזה לא רשמית הקליפ של השיר.. ראיתי את מה שיש באתר של יוסי. אבל עדיין חמוד [:
ח חן 16H New member 18/5/07 #14 שבת שלום לכולכם!!! ../images/Emo140.gif מזל טוב אודליה תודה שרית על הכללללללל