שבת שלום, אובך בינוני-כבד הבוקר בערד.

מדהים כל ענן שמעז להתקרב. לפה מתפרק

איזה שנה זועתית מבחינתי. אגב לפי הלוין נראה שהשרע מול חופי הצפון. היתי מצפה לרוח מערבית יותר. בפועל כלום כל הגשם שרון צפון. במקרים דומים במיקום השקע הינו מקבלים יופי של פעילות פה באזור בפועל יש פה חור

מעט מעל הממוצע

אבל ביחס למה שירד עשרים דק' צפונית ממני. זה זוועה. 300 מ''מ יותר ואגב שוב רכבת אדירה מתפתת על אותם אזורים שכיכבו. ואיכשהו שוב הגשם מדלג פה. ובכלל לא מובן לי השקע בלוין היה נראה מול חופי הצפון החצי מצפה לרוח מערבית ואז היתי מקבל יופי של גשם איכשהו הרכבת דואגת תמיד לברוח מפה צפונה לאשדוד יבנה וכו'. מה שבטוח שוטפי המכוניות יעשו קופה פה השבוע. כל המכוניות. עם בוץ אדיר. אגב איסי בעדכון ערב צפה 50 מ''מ פה עד שני בוקר. נראה לי יפול בענק כמו רוב השנה.
&nbsp

נתנאל531

Well-known member
הצפי של WRF הגס ל־48 שעות מעדכון הערב

נתנאל531

Well-known member
הצפי של COSMO

עד כה נראה ש־WRF פגע טוב יותר (בקריות ובגליל המערבי נמדד יותר מ־20 מ"מ, והפרוסה הראשונה בתוקף עד 3 בלילה). שני המודלים צופים התגברות משקעים בשעות הקרובות.

נתנאל531

Well-known member
הספיקה בנחלי הגולן מתחילה לטפס

משושים ויהודיה מזנקים מ־1 מקל"ש ל־4 (כל אחד בנפרד), הזוויתן טרם התעורר והירדן רק מ־29 ל־32, בהצלחה...

אכן התגברות המשקעים אבל של רקטות

חרא של .מקום ושל מדינה זה מה שאוכלים פה.

אני מתכון לרדת מהארץ בשנים הקרובות

אחרי שאצבור עוד קצת כסף ולשפר את האנגלית ואני יעוף מפה. בארץ כבר אין מה לחפש לא פרנסה. לא בטחון( וגם מזג האויר דפוק). אי אפשר לישון עם ההפגזות הללו מעזה גם עכשיו פיצוצים מעזה.

יש בארץ יתרון חשוב, אוהבים פה לקטר על המצב

ברוב המדינות בחו"ל קיטורים לא מתקבלים בברכה בייחוד לא של מהגרים.
&nbsp

megiever

New member
בלווין רואים שעיקר הפעילות מסתובבת עדיין בים

ניראה מתי עיקר המסה תיכנס

למעלה