שבת שלום. איזה דודי שניה היו לי

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום. איזה דודי שניה היו לי../images/Emo20.gif

שלום, לא יודעת אם בוקר או לילה מבלבול. הספקתי לספור 12,576 כבשים ולא נרדמתי. מכל הדודים שהיו לי דודי שינה כאלה אני לא זוכרת. מקווה לישון טוב הלילה הזה. על כל פנים סידרתי לי מיטה בדיר של הקיבוץ הקרוב, כדי שיהיה לי יותר נוח לספור כבשים. יעלי

emmy5

New member
יעלי..בוקר טוב ושבת שלום../images/Emo24.gif

מבינה אותך ...יש לך בעיות...והרבה... איך להיכנס לנעלים קצת גדולות אליך... תהיי את,חברה של כווווולם אל תחפשי קודם את המחלות,של אנשי 60+ ממש לא שונים מחמישים... ובטח לא אלה שמחפשים תענוגות במחשב . אולי בעיות בדידות, ילדים ,מזג אוויר .. יעלי..אנחנו זקוקים כאן לבידור , למוזיקה ,אמנות ,נסיעות לחוץ לארץ.. זקוקים לסיפורי אהבה..לרכילויות..למצב רוח,לחלומות..הרבה חלומות.. ותקווה לחיים טובים . נא להכיר אותי ...כן זאת אני EMMY חברה טובה עם אנשים צעירים וזקנים ...עם חיוך רחב על השפתיים.. אוהבת מוזיקה , ציור ,טיולים ...מנסה לשכוח מכל דבר שמביא לחץ דם ומחלות. יעלי חמודה ,תהיי אתנו , עם צעירים ו מבוגרים.........בהצלחה!!!!!!! מי שלא יושן שיבוא אלינו ,בפורום ...ברוכים הבאים

yaely2

New member
מנהל
דברים שיוצאים מה../images/Emo23.gif נכנסים ל../images/Emo23.gif

שלום, אמי אני בפרוש אתכם, נדודי שינה הם לא דבר ששייך למבוגרים בלבד. שמחתי לשמוע שאת אוהבת חיים, - כמוני, ויחד נוכל לעשות פה חיים. יעלי מפורום שישים

gingale

New member
פגישת מחזור

יש לי סיפור מענין בשבילכם, אני סיימתי כתה ח לפני 50 שנה -ב-1953 בחדרה. אתמול התקיים כנס מחזור 53 של שתי כתות ח דאז - 1953 בחי בר בחיפה. נפגשנו אחרי 50 שנה שלא ראינו אחד את השני וזה היה מאד מרגש. ראיתי בנות שאני השתגעתי עלהן אז, ובנות באו ואמרו לי שהם השתגעו עלי ועל בלוריתי מאז(למיותר לציין שהיום הבלורית נעלמה). בילינו ביחד כ-7 שעות תמימות, סיפרנו חוויות דאז, החלפנו רשמים, חיבקנו אחד את השני והרגשנו נפלא. לא שכחנו לזכור ולהזכיר 5 שכבר לא איתנו ולצערינו הלכו לעולמם, אך היו שם 64 מתוך כ-75 שסיימנו ב-52 , אחוז מכובד ביותר. שוב היה נפלא, הבטחנו להפגש ביום שישי בעוד 5 שנים.

gingale

New member
../images/Emo24.gif

נדמה לי שאני מכיר אותך מאיזה שהוא מקום

gingale

New member
מתכון לשינה

גברתי, כל מה שעליך לעשות זה לצפות בטלויזיה הישראלית לפני שינה, לא כבשים ולא בטיח, לילה טוב.

yaely2

New member
מנהל
תודה רבה גינגייל../images/Emo51.gif../images/Emo34.gif../images/Emo65.gif

שלום גינגייל ותודה רבה על העצה, הלילה מול הטלוויזיה אני בטח אנחר כל כך מתוך שינה עמוקה, עד שהקריינים יצטרכו להגביר את קולם. ממש נהניתי לקרוא על המפגש שלך, גם אני עברתי מפגש דומה ומה זה הייתי מופתעת, הרבה ממש לא דמו לעצמם בעבר. "לעשות חיים" הוא מין מטבע לשון של להנות מהזמן בכל צורה שנראית לנהנה. לצערי אין לי את המילון העברי לשפה היומיומית, כך שההגדרה שלי היא מתוך חוש. הנה דוגמה לעשיית חיים. לשבת מול המחשב ולקרוא את כל מה שכותבים. בשבילי זו הנאה (במקום לסדר את הבית) יעלי מפורום שישים

emmy5

New member
גינגלה, כמה שאתה צודק ../images/Emo6.gif

בריכים הבאים נחמד כל מה ששפרתה לנו היתי לפגוש חברה מבית ספר

emmy5

New member
OPSS SORRY

ברוכים הבאים. ממש נחמד מה ש ספרתה לנו על המפגש עם החברים מבית הספר . כמה ש אני היתי רוצה לפגוש חברים ...אבל הם בחוץ לארץ

emmy5

New member
גינגלה, כמה שאתה צודק ../images/Emo6.gif

בריכים הבאים נחמד כל מה ששפרתה לנו היתי רוצה לפגוש חברה מבית ספר 'אבל מיודע איפה נמצאים?

gingale

New member
פגישת חברה

תתפשי יוזמה ותארגני פגישה כזו זה לא מסובך קחי את תמונת המחזור ותתחילי לאתר את נחברה בעזרת האינטרנט מספיק לאתר כמה והם ילשינו על האחרים

למעלה