שבת שלום ,אני חושבת שיש לי בלוג

שבת שלום ,אני חושבת שיש לי בלוג../images/Emo8.gif

אני כנראה לבד בפורום בימים האחרונים ,אז אולי אשתמש בפורום כבלוג אישי וככה נעלה לתודעה ?!
לילה טוב

את לא לבד ../images/Emo24.gif

עקב עומס עבודה מטורף לא יוצא לי כל כך לכתוב אבל אני לפחות פעם ביום בודקת מה קורה כאן. ראיתי את בני כשריאל בקניון ביום שישי (הלכתי לקנות כמה דברים לארוחת צהריים) ואמרתי לו שלום. נראה ממש "אחד משלנו" - עמד בתור בפתיליה והזמין דברים, דיבר עם אנשים ואח"כ ישב ואכל - ממש בלי לשמור מרחק וכל מה שיכול לאפיין מישהו במעמדו. ייאמר לזכותו שהתכונה הזאת משחקת אצלו בגדול ומקרבת אותו לתושבי העיר. גם את בוריס גרוסמן ראיתי מסתובב בקניון בזמן האחרון. עדיין לא החלטתי במי אני בוחרת. נראה לי שברגע האחרון ההכרעה תיפול.

eee2008

New member
המהפכה השקטה ?

יש לי הרגשה בשבועות האחרונים שכוחו של כשריאל ירד בלפחות ב - 40 אחוז מהבחירות האחרונות, זה לא שבן חור הוא המועמד האידאלי למעלה אדומים, אבל נראה שהתפתחה פה אוכלוסיה שפשוט לא יכולה לסבול את כבוד ראש העיר והם יעדיפו כל מועמד אחר...תעשו סקר קטן מהאנשים שמקיפים אותכם, אני מאוד הופתעתי מהסיפור כי הייתי בטוח שבני לוקח את הבחירות בהליכה... לאט לאט ובשקט אנשים כבר לא מפחדים לצאת חוצץ כנגדו, אני מניח שאם היה מועמד חזק יותר מבן חור הסיפור של כשריאל היה נגמר כבר בבחירות הקרובות, בכל מקרה אני מאמין שאחוזי הצבעה גבוהים לטובתו הוא בטוח כבר לא יקבל.

מסכימה - אמנם רוב הסיכויים שבני כשריאל ינצח

בבחירות, אבל כבר נרגיש שמישהו אחר נוגס באחוזי הניצחון שלו. אותי יותר מטריד מה יהיה הרכב המועצה.

למעלה