שבת שלום אנשים, יש לי שאלה:)

שבת שלום אנשים, יש לי שאלה:)

דבר ראשון עשיתי קצת בירורים לגבי ויזת סטודנט והחלטתי שבשביל לעשות את לשאול את כל השאלות שלי, ויש לי המווון אני ינסה למצוא מתווך לויזה או עורך דין לענייני הגירה יש פה מישהו שמכיר מישהו כזה שלא לוקח מיליון דולר לפגישה? דבר שני אם אפשר ברשותכם עוד שאלה, יש לי משפחה(חוקית) במנהטן והם הסכימו שאני ארשום אותם בתור כתובת משפחה בחול עכשיו השאלה האם אני יכול לעשות עם זה משהו יותר? כמה משפחה בניורק יכולה לעזור לי (חוץ מכל הבלה בלה של משפחה) אני מתכוון מבחינת הויזה מה עדיף נגיד, לבקש ויזת תייר או ביקור משפחתי, המשפחה הם קרובי משפחה ואחים של אמא שלי... יש שם משפחה נרחבת... בקיצור אשמח לקבל כמה רמזים ותשובות , שלכם, תומר.

עורך דין לא יכול לעזור עם ויזת

סטודנט, רק קבלה והרשמה ללימודים יכולה לעזור עם זה. המשפחה לא יכולה לעזור לך בשום נושא של הגירה, מקסימום להקל על חייך עם מגורים ועזרה אם תהיה כאן.

doronf65

New member
מנהל
משפחה בחו"ל

המשפחה שתארת לא יכולה לעזור לך הגירתית בשלב זה. זה לא נחשב משפחה קרובה מבחינת ההגירה. טוב שיש לך כתובת בארה"ב, אבל כרגע אין לך מה לעשות איתה. אם אתה רוצה כרגע להיכנס לארה"ב, וללא ויזת סטודנט, זה ויזת תייר בלבד. בבקשה לויזת תייר אתה צריך לכתוב איפה תשהה, אז תוכל לכתוב אותם, למרות שאני ממליץ שתכתוב "hotels" ולא משפחה, כי אומרים שזה יכול להחשיד אותך שאולי אתה מתכוון לשהות לא חוקית, ומשפחה עלולה לתת להם רעיון שיש לך מי שיארח אותך לטווח ארוך. ככלל, הסיכוי שלך לויזת תייר קטן יותר מהרגיל, כי אתה בשכבת גיל "מועדת" להגירה לא חוקית. חוץ מזה, אתה צריך להראות תלושי משכורת סבירים ועבודה יציבה של שנה על מנת לעמוד בקריטריונים שלהם לויזת תייר. מכל התכתובות הנ"ל לא הבנתי שזה מצבך. דורון

עוד שאלות :) אם זה לא מפריע מידי...

דורון היקר... בצבא שנה אחת הייתי לוחם ואז פרשתי(לא התאים כל כך , דיי מיצא את עצמו הלקרוע את התחת כמו חמור ולהפסיד כל צל של חיים וזמן) ואז שנתיים הייתי ג'ובניק ובשנה האחרונה עבדתי במאפיה כמעט קבוע אבל עם משכורות של 1500 ו-2000 וגם לפעמים 500 או 400 ועכשיו אני עוזב לעבודה יותר מכניסה לתקופה של 4 חודשים שאני מאמין שמשכרות תגיע ל4900 לפחות אם אני יקרע את התחת השאלה אם יש להביא את התלושי משכורת של השנה ההיא יעזור במשהו ואם יש אישור מסויים שהמאפיה צריכה לתת לי (אם בכלל תתן לי) אני מחפש עורך דין או מתווך נסיעות בשביל לשאול את כל השאלות שאני לא מצליח למצוא להן תשובות כאן.... לגבי המשפחה, את זה כבר הצלחתי להבין שעדיף שלא ידעו שיש לי משפחה אבל אם נוסע לחול עם 3000 אלף דולר בחשבון הם יתנו לי להיכנס... אגב טריק שאני לא מצליח למצוא עליו מידע בטכלס זה שאפשר לצאת לקנדה נגיד או לאיזה שהוא מקום ולהיכנס שוב ולחדש את הויזה, עד שאני אמצא בית ספר ויהיה לי מספיק כסף בשביל לממן אותו, זה אפשרי?....

doronf65

New member
מנהל
קצת תשובות

לגבי המשכורת, זה לא הרבה, וגם 4 ח' זה מעט זמן, אבל אם בעוד 5 ח' תוכל להראות את הדברים האלה, זה מעלה לך את הסיכוי. תקווה לטוב. לגבי קנדה: פעם הטריק היה אפשרי. היום כבר לא. זקני הפורום עוד יכולים לספר מה היה ושעכשו זה נפסק. שוב - עורכי דין לא מתעסקים עם ויזות תייר. סוכני נסיכות יש לך בכל חור. הבעיה היא שביולי 03 האמריקאים שינו את הנהלים שלהם, ולכן לכולם יש אותו נסיון בדברים האלה. כולם יכולים להגיד לך מה הקריטריונים ולא יכולים להבטיח כלום ואומרים לך שהסיכוי ככה וככה ועליך לנסות... דורון

כמה אלפי תודות:)

אז בקיצור להיות סבלני כמה שזה קשה ולנסות ולקוות שהמזל לא יחסיר פעימות לידי... אוף עם הנהלים המפגרים האלה הכל כל כך קשה ... טוב אני מאמין שאני ימשיך לחפש ולחפש ולסרוק כל פיסת מידע שאני יוכל למצוא, אולי מתי שהוא אני יתקל באיזה טיפ שיוכל לעשות לי את הדרך קלה יותר, בהתחלה התלהבתי אפילו מהמודעות בעיתון (5000 אלף דולר בחודש, מכירות בקניון) אבל עד מהרבה גליתי את השטיק שעומד מאחורי זה וחוץ מהרבה רמאות ועוד קצת רמאות אין לי שם מה לחפש ככה ששוב נותרתי לבדי בעולם בחיפוש אחר האושר:) בקיצור אני הולך לטבוע בעוד כמה אתרים מה שיביא לעוד כמה שאלות מה שאולי יביא לעוד כמה תשובות ובעזרת השם, בסוף, אני ימצא את הדרך... בכל מקרה שוב ושוב ושוב תודה על ההכוונה ועל העזרה, אתה נשמה!!:)

hope2drive

New member
תומר שלום,

אודה לך אם תוכל להרחיב קצת בעניין "השטיק שעומד מאחורי" המודעות על מכירות בקניונים בארה"ב. יש לי חברה שמתעניינת בזה וגם חוששת מרמאים.

תיזהר!! שקול צעדייך בקפדנות....

תגיד לחברה שלך שתהיה מאוד זהירה לגבי הנושא הזה... ידוע לי בפירוש שיש המון אנשים שמשחקים על "הרצון" לעזוב את הארץ... אם תחשוב רגע קט ברצינות תראה בעצמך, איפה בעולם בעצם אפשר לעשות כסף קל המון ומהר? לדעתי, בשום מקום, כל מקום דורש עבודה קשה, אינטנסיבית, הרבה כשלונות ומכשולים בדרך, באמת שלא חסר אבל אם משקיעים, נלחמים ולא מוותרים ולא נכנעים מגיעים למקום שרוצים להגיע ... אני הבנתי בכל מקרה שהאנשים האלה מבטיחים דיור, מבטיחים 5000 דולר לחודש (שזה המון, נראה קצת טוב מידי בשביל להיות מציאותי) ואז הם אומרים שהם רק דורשים עמלה (כמו פיקדון) של אלף דולר ותחשוב שלמקומות האלה בדרך כלל יש פלאפון ולא טלפון, והם אולי אפילו שוכרים איזה משרד קטן, אוספים אלף דולר מספיק מעשרים אנשים נאיביים עם מטרה טובה על הלב והנה להם 20 אלף דולר והם נעלמים עשירים יותר, רעים יותר ובלתי אפשריים להשגה... בקיצור אם חברה שלך באמת שוקלת דבר כזה אני מציע לה להיכנס לפורום הזה ולדבר עם אנשים שמבינים עניין(אני על קצה המזלג ככה יודע פחות או יותר) אבל יש כאן אנשים עם וותק אנשים עם לב טוב והרבה נכונות לעזור, בקיצור לא לעשות שום צעד, ככה או ככה אמריקה לא הולכת לשום מקום ואפשר למצוא דרכים אחרות , זאת האמונה שלי, רק שתדע לך שישראלי נוסע לניורק הדבר הכי טוב שהוא יכול לעשות לעצמו זה לאחר שהוא הסדר פיתח את הקשרים שלו, פשוט להתרחק מנוכלים ישראלים, הם ימצצו את האגורות האחרונות ממך וינצלו אותך ושם זה לא שאפשר לברוח לבית של אמא או לבית של החבר אם היא נופלת היא עלולה לפול חזק כנ"ל לגבי הצלחה תלוי עד כמה כוח יש לה (וגם כמה מזל...) בכל מקרה אני מציע לכם להתייעץ פה לפני כל תזוזה... מכל הלב, תומר עדן.

tapuztov

New member
VISA

"לבקש ויזת תייר או ביקור משפחתי" אתה צריך לקבל ויזת תייר בשביל ביקור משפחתי. כתובת של קרובי משפחה זה דבר חסר משמעות, אתה יכול לתת כתובת של בית מלון. את האמריקאים לא מעניין איפוא שתישן. העיקר שתקבל ויזת כניסה לאר"הב דרך השגרירות בתל אביב. best of luck to you

אמן ואמן ואמן....

בכל מקרה יצרתי כבר קשר עם מתווכחת ואני מנסה לבדוק מכל מיני אפשרויות, הבנתי שאם אני מוכיח שיש לי לימודים בארץ אני יוכל להיכנס יותר בקלות השאלה היא אם זה אפשרי לתת טפסים וקבלות על הרשמה (בדרך מסויימת שאני יכול לסדר) ואחרכך להגיש ויזת סטודנט?... זה לא יהיה בעייה? מה הקטע שלהם יש להם שם כל כך הרבה שטח מה כל כך הורג אותם לתת לנו להיכנס זה מטריף אותי....

tapuztov

New member
סבלנות סבלנות ועוד סבלנות

all good things come to those who wait. יצרת קשר עם מתווכחת?????? מה זה אומר עליך? שאתה פזיז ועלול לפול בפח מבחינה כספית, (אני אומר את זה למרות שאני לא יודע מה סוג הקשר שלך עם המתווכחת) אין ארוחות חינם. אם אתה רוצה אמריקה חפש בפורומים שונים בYNET.co.il יש אנשים במצבך. לימודיך בארץ אינם משמעותיים לאמריקאים. אם תקבל אשרת תייר לארצות הברית וכשאתה שם תבקש אשרת סטודנט, תצטרך לחזור לארץ ולבקש את האשרה מהארץ. איך שלא יהיה אתה לא תוכל לשנות את האשרה שלך באר"הב מתייר לסטודנט על מכה אחת כשאתה שם. הקטע של האמריקים הוא שמספר מהחוטפי המטוסים שפגעו בניו יורק הוא תיירים שהחליפו לאשרת סטודנט (ולא למדו) וחלק מהם שקיבלו אשרת סטודנט פשוט נעלמו. עכשיו האמריקאים מנסים לסדר לעצמם את הרהיטים בראש יענו, איך להתמודד עם דברים שאנחנו כישראלים כבר מתמודדים שנים. אם אתה רוצה לבקר כתייר בקש אשרה. אם אתה ללמוד, תמצא COLLEGE או אוניברסיטה ותבקש להתקבל כסטודנט זר (מחיר הלימודים יהיה גבוה) העיקר סבלנות.

למעלה