שבת שלום אנשים

moonie1

New member
שבת שלום אנשים ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

פרצו לנו לבית, אז אני מקווה לשבת קצת יותר שלווה ורגועה- לכולנו!

varui

New member
פריצה../images/Emo46.gif

לגנבים האלו אין ממש בושה לוקחים את הכל בלי לדפוק את חשבון ויש אנשים עבדו בשביל אותם דברים ממש קשה

../images/Emo10.gif

למרות שכבר סיפרת לי, זה בהחלט צרם לי והתקשרתי. בהחלט, שתהיה לך שבת מהנה
, ודמ - חלאס כבר עם הצרות. קני אבן מזל או משו (בתקווה שהמשפוחה לא תחשוב שאת סוגדת אליה
), או כל חפץ אחר שמביא מזל. לפעמים עצם האמונה שיהיה טוב מונעת צרות בעתיד. שווה לנסות
. בינתיים אעסוק בשבת בחרישה לקראת הבגרות בלשון (ראשון).

אני כל כך מצטערת

זה בטח לט נעים לגלות שמישהו זר היה בבית וחיטט בדברים שלך לא נורא אני מקווה שזה לא יקרה לאף אחד מאיתנו..

מוני מה מתי?????????????

אני לא מאמינה....גם לי פרצו ביום שישי בבוקר... חייבת לשפוך...אל תשאלוווווווו גנבו אוזניית בלוטוס חדשה מקופסא(קיבלתי מתנה שווה 300 ש"ח) שהיתה בטעינה 2 מכשירי פלאפון ישנים. אחד עם קו פתוח והשני לא עובד בכלל... ו הכי גרועעעעעעעעעע את התיק שלי שבשיא טיפשותי השארתי בסלון. שלא היה שם מפתחות ארנק או פלאפון אבל היה שם...מה לאאאאאא קלסרים שיא החשובים של הלימודיםםםםםםםםם חומר למבחן, יומן עם פרטים וממכים אישיים, מלגה שהייתי צריכה לשלוח אוווווווווווף אל תשאלו זה כל התיק שלי של הלימודים במכללה ממש ממש מעצבן !! שבוע טוב לכולם מקווה שעליכם עבר השבוע יותר בנעימים. יהלום

../images/Emo46.gif../images/Emo201.gifיו איזה קריזה!!!

אני מאחלת לגנבים שבכסף שהם גנבו - שיקנו רק תרופות! שיהיה לך כל טוב!

קוצה1

New member
אייןןןן אני שונאתת אותםם

גם לנו פרצו הבייתה שנה שעברה אומנם אבל עדיין מרגישים את זה פה.. בשמים כסף סוני פלייסטיישן הרסוו תביתת הויצאו פנלים של הפרקט.. בקיצור.. זוועה!! וענת צודקת.. גם אמא שלי כל הזמן אומרת את זה.. כפרה על הכסף שיהיה להם לתרופות.. אין ממש דרך לנחם.. אני מקווה שאיכשהו תסתדרי בלי כל הדפים או שתצליחי באמת לשחזר אותם.. שיהיה לך בהצלחה בכל אופן..

moonie1

New member
תודה כולם ../images/Emo13.gif

יהלום- מצטערת בשבילך :/ מקווה שתצליחי לשחזר מה שצריך...

למעלה