מה שמכעיס אותי הן הפירסומות
בדקתי פעם ומסתבר שהפירסומות הן אלו שבתשלום והן אלו של הטלויה עצמה, הן 50% מהזמן.
אז חוץ מהתחושה הקשה שמבזבזים את זמני, קורה לי פעמים רבות שאני קם באמצע הפירסומות והולך למחשב לעבוד, כי אני מרוב פירסומות כבר שכחתי שאני באמצע תוכנית כל שהיא.
תכנית שאני מאוד רוצה לראות אני מקליט וצופה בה אחרי שאשתי הולכת לישון.
מה שמדהים בכל ההתנהלות הזאת, שגם כשמראיינים מישהו, ויהא זה גם ראש הממשלה ומפסיקים את השידור ל-10 דקות פירסומות, הוא יושב כמו טאטאלע וממתין שיחזרו מהפירסומות. ולא פחות מזה שכולם למדו את הפטנט למרוח שידורים של חצי שעה על פני שעתיים, והכי מרגיז השיטה ליצור מתח על ידי עיכוב בהגיית של הזוכה:"והזוכה הוא............ היא.......... הם.................. הו................... הא.......................... מוישה זוכמיר".
זה לא נקרא ליצור מתח , זה ליצור עצבים למשתתפים. או שישנה "פרסומת הזהב" לפני אמירת שם הזוכה. הכל בשם מולך הכסף ולעזאזל האנשים.
לכן כל התוכניות הללו של "כוכב נולד","זמר נולד","טבח נולד","רקדן נולד","מצחיקן נולד" ואחרים אני לא צופה בהם בכלל. יש לי שאט נפש מהם . אבל מליונים צופים ולא פחות גם שולחים מסרונים. איזה אנשים טיפשים - הרי אם 10.000 הצביעו זה 10.000 קולות, אבל הטלויזיה מאפשרת לשלוח עד 10 מסרונים, וכולם משתפים פעולה ול-10.000 אנשים יש 100.000 קולות, ולטלויזיה פי 10 רווח.
הציבור החכם אלק.
חוץ מזה שהשידורים הולכים ונעשים רעים, חוזרים על עצמם ובלי טיפה מעוף (כמו ארץ נהדרת שהולכת וגוועת) והטלויזיה משוועת מידי פעם לאירועים כמו הרב והניצב, מות אריק אינשטיין,מות שרון,ספי ואחרים כך שיוכלו בלי הוצאות כמעט, לטחון לנו את השכל ימים שלמים ולחזור על עצמם שוב ושוב ושוב עד שבא לי להשליך את הטלויזיה לאשפה, שם מקומו של הזבל.