שבת שלום בנות! איך אתן מבלות?

שבת שלום בנות! איך אתן מבלות?

אני רתוקה למיטה כבר 3 ימים - גב תפוס!!! איך אתן יכולות לרקום עם גב תפוס? אני בקושי זזה...

דולי12

New member
החלמה מהירה. אני פעם שברתי עצם בכף

היד והייתי מגובסת. בכל זאת הצלחתי קצת לרקום אבל עם גב תפוס כנראה זה יותר מסובך. אם רוב הזמן את שוכבת אז קשה לרקום אבל הפלוס שיש לך הרבה זמן לפנטז מה תרקמי כשהגב יסתדר. אני רקמתי קצת וחסר לי חוט. חברה אמורה להביא לי אחרי הצהריים את החוט החסר ואז אמשיך ברקמה.

בריאות לשתיכן
זכיתי להפתעה

הבוקר נחמה באדיבותה הציעה לי להתלוות אליה לתערוכת "חוטים מקשרים" שמוצגת בגן שמואל, אהבתי מאוד חלק מהעבודות שהוצגו, והכי שמחתי לראות עבודה של חברה . אז בזכות טלפון ספונטני מנחמה ובזכות בן זוגה -בעלה
הגעתי לתערוכה שכניראה לולא הם הייתי מפספסת
אמרתי נכון??

maybesure

New member
היתכן שנפגשנו ?!

אנחנו היינו שם בסביבות 11:00 - יכול להיות שעליתם אח"כ גם לחנות יד2? כי גם שם הייתי..

אני אהבתי את רוב העבודות, ובכלל התערוכה מעשירה מאוד. שפע רעיונות. רוב העבודות היו בטכניקה מעורבת של טקסטיל - שילובי אפליקציות, שימוש בבדי רשת, חרוזים וכו'.. ורקמה.
גם העבודות ברמת גימור גבוהה.
תערוכה מומלצת מאוד מאוד.
התמונות בסלולארי של בעלי, ברגע שיוריד לי אותן למחשב אעלה בשמחה.

הגענו לשם לדעתי בסביבות השעה 13:00

המדריכה "כרמלה זק" היא מהאיזור שלימושב צופית ליד כפר סבא. היא מורה בחסד... והכי כייף היה לי לראותבהפתעה.. עבודות של חברה איך שניכנסים הראשונות מצד ימיןתמונת העונות ועוד. כן גם אני אהבתי את השילובים ובכלל כניראה אני משוחדת נהניית לראות עבודות בד ... כניראה כל יצירה
מעשה אדם

איך פספסנו אותך....

אנחנו הגענו קרוב ל-14:00 , עדנה....
בד"כ אני נכנסת לחנות היד 2
אבל אני מנסה לדלל את כמות הקשקושים שאני קונה הן מחוסר מקום והן מתוך מחשבה על הילדים שלי ועל הדילמות שתעמודנה בפניהם יום אחד....

maybesure

New member
אז פעם הבאה

שמישהי מגיעה לאזור פה - תאמו גם איתי. נעשה מפגש פורום

saraint

New member
להביא לך בינתיים איזה ספר טוב מהספריה?

תרגישי טוב.

איזה מותק! תודה!

אני קוראת את "משתה לעורבים" ואני מוכרחה לציין שהסדרה "משחקי הכס" הרבה יותר טובה מהספר...

אמאדובה

New member
זה הספר הכי חלש בסדרה

את קוראת בעברית? בכלל לא מובן לי איך אפשר להסתדר עם התרגום המזעזע.
הכי חשוב - החלמה מהירה! גב תפוס זה זוועה. אני לא הצלחתי לרקום ככה.

תודה!

ככה זה שנותנים למישהו עם אוצר מילים שנספר על אצבעות יד אחת לתרגם מאנגלית... באמת קשה. אבל לקרוא באנגלית קשה לי יותר.. וכן. אני בהחלט מתביישת בזה.

אמאדובה

New member
אם זה היה מישהו אחד, מילא

אני מבינה שנתנו כל ספר למתרגם אחר, והם אפילו לא טרחו לאחידות בשמות בין הספרים...

maybesure

New member
תרגישי טוב

ממליצה בינתיים על עיסוי עם משחה משחררת שרירים (או ספריי). ואח"כ תרגילים לגב. אם צריך - לכי לפיזיותרפיה וקבלי תרגילים לבית. עוזר מאוד למנוע השנות מקרים. וכמובן חימום לאזור הכואב. אם חייבים אז גם כדורים נוגדי דלקת - בהוראת רופא.
כשלי נתפס הגב אני לא מסוגלת להתרכז אפילו ביצירה - שלא לדבר על להזיז רגל או יד. אני כ"כ מבינה אותך. שנים סבלתי בתכיפות מהתפסויות גב, בשלש השנים האחרונות אני מטופלת באפוסתרפיה וזה ממש מציל אותי. נתפס פה ושם אבל גם לעיתים רחוקות יותר וגם משתחרר יותר מהר.

אתמול, כמו שהגבתי לעדי, היינו בתערכות חוטים מקשרים בגן שמואל. התערוכה מקסימה בעיני, ויש גם תערוכת ציורים בנוסף.
אחה"צ נסענו לצעוד בים וצירפנו אלינו גם את הבנות החמודות שלנו.

למעלה