שבת שלום גולשים יקרים

שבת שלום גולשים יקרים ../images/Emo13.gif

צהריים נפלאים , ושבת שלום לכל גולשי הפורום
... ואוו איך הפורום חי ותוסס, מלא בפינות משגעות , סיכומים מעניינים, גולשים נפלאים, ואהבה ענקית מכולם, פשוט תענוג גדול ... סוף שבוע מעניין היה לדנה אינטרנשיונל שלנו ....
ביום רביעי האחרון הופיע דנה אינטרנשיונל במסיבה השנתית של חברת בזק בינלאומי , מסיבת ענק , של יותר מ 2,000 איש בהאנגר תא ... את האירוע הנחה אדיר מילר , דנה אינטרנשיונל הופיע יחד עם הפילהרמונית בהופעה גדולה וסוחפת במיוחד .
למחרת המשיכה דנה למסיבה השנתית והענקית של חברת אורנ'ג, דנה בהופעה גדולה הדיוה הראשית של הערב בהופעה סוחפת אל מול יותר מ 3,000 איש , בין היתר הופיעו גם בועז מעודה מרגלית צנעני , אך ללא ספק מי שכבשה את הערב הייתה מלכת הפופ הגדולה מכולם דנה
....בין השאר אירחה דנה את עידן יניב לשיר "סרט הודי" ופרגנה לו מאוד הציגה אותו בחום רב , קבלו את זמר השנה של ישראל עידן יניב אמרה דנה
ובכן חברים יקרים מה צופה לנו בהמשך :
היום הולדת של דנה , מה אנחנו עושים וכיצד חוגגים
מה יעלה בגורל דנה וערוץ המוסיקה 24 פרטים חדשים השבוע
מה צופנת שנת 2008 בגזרת דנה אינטרנשיונל
מפגש המעריצים המיוחל מתי הוא ייצא לפועל ?
וסיכום שנת 2007 מאמר מיוחד יעלה בקרוב כל זאת ועוד הפתעות בקרוב , לא לשכוח פורום דנה הפורום הכי לוהט ותוסס בשטח , לכולנו המשך שבת מקיסימה ויותר מזאת שבוע נפלא ומבורך של אור ואהבה לכולנו
...

נו.אז אני שואל אתכם..../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

באמת דנה היתה צריכה את ערוץ 24 ,או את יואב קוטנר שדנה היא מלכה?? איך בכלל הם חשבו שיוכלו לערער מעמד של זמרת כה אהודה ונחשבת בארץ..?? לא יואב,ולא אבא של יואב..!!! חחחח דנה כפרה,שמח שאספת את עצמך (כמו תמיד) והמשכת הלאה... כל עניין הטקס,זה רק מהמורה קלה בדרך..שאותה עברת כמו גדולה.! אוהב אותך נורא ושרק תצליחי..!! נ.ב שלא תעזי,(ולא משנה מה יקרה) להעלם שוב,אני עוד מנסה להתגבר על הפעם האחרונה שנעלמת..בסוף עוד אני אפתח "חרדת נטישה" בגללך..

../images/Emo24.gifשבת שלום מושיקו ולכל הח'ברה בפורום

תודה על העידכונים, ובאמת מה יקרה בהמשך בן דנה לבן ערוץ 24 ניראה לי שבגיזרה הזאת ירד שקט.וזה לא מוצא חן בעני שכאילו העניין מודחק הצידה. האים ערוץ 24 ודנה יגיעו להבנות.? עכשיו יש ניהול חדש בערוץ 24 או שהערוץ נישאר באותה עמדה של XXX ..???? מסקרן מאוד לדעת מה יעלה בגורל דנה בהמשך? אני מאמינה שבסופו של דבר יה יקרה ערוץ 24 ודנה יישרו קו-------------השאלה מתי? וכמה זמן יארך כל החרם המטופש?

Glamorousss

New member
ואללה מדליקקקקק וכמו שאמרו כאןןןן אני מאוד

מקווה שדנה תתחיל בקרוב לעבוד על חומרים חדשים לאלבום החדש שיצא עוד השנה!!!! וכמובן המפגשש זה הדבר שאני מחכה לוו

שבוע טוב לכולנו ולדנה ../images/Emo24.gif .....

מושיקו תודה רבה על העידכון
איזה כיף לשמוע שדנה ממשיכה להופיעה בהופעות גדולות מול קהלים גדולים
...
בקשר ליום הולדת של דנה אני מציעה שנקנה לה כולנו מכל חברי הפורום זר פרחים ענקי ומתנה שצריך לחשוב איזה... ושנעשה כבר את הפגישת פורום כולם יחד עם דנה בתאריך יום הולדתה..השאלה אם היא תוכל..ואם מושיקו יוכל לארגן את זה? מה דעתכם ? .....

RINAT1983

New member
חחחחח

הרגת אותי עכשיו.... נו תשאלי אותה, איזה רשמיות.

SinPancito

New member
תודה על העדכונים מושיקו! ../images/Emo13.gif

התרגזתי כשקראתי על כל השתויות שערוץ 24 עשה לדנה. באמת לא פר. אבל, אני מאושר לשמוע שדנה אפילו להארות לכולם מאיפה הדג משתין!

נכון../images/Emo70.gifתסתכלו בהודעה הקודמת שלי ותגידו מה

דעתכם על הרעיון שלי ? ....

למעלה